Операция на щитовидната жлеза - 8

• 139 718
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Рецептата е по Мария Требен и я има в нет-а.
Този,който си взела е супер също.

# 676
Здравейте, Девойки! Волю- неволю и аз се цопвам при вас Sad  И направо ви подпуквам с въпросите /не че от няколко дни не чета старите ви темички/. Разбрах, че има тук оперирани в еднодневната хирургия на ИСУЛ.  Зверих се в ценоразписите им, в избора им на екип, омотах се като пате у калчища и не разбрах колко в крайна сметка ще ми струва, ако реша да се оперирам там, при доц. Пандев? При него самия все още не съм ходила, защото не записват в момента часове, бил в чужбина и на 22-ри ще стане ясно кога ще приема. За самия прием от него има ли разлика къде ще си запиша час- в Дойче клиник или в Превент /като цена и апаратура/?

# 677
Моля ви,кажете дали ден след операция ще може да се шофира 250км??? newsm78
Да уточня,че става въпрос за операция при д-р Пандев.

# 678
Моля ви,кажете дали ден след операция ще може да се шофира 250км??? newsm78
Да уточня,че става въпрос за операция при д-р Пандев.

Е чак пък да се шофира Wink Като цяло се чувстваш добре, но лично аз малко мърдах главата като Робокоп, имах чувството че операцията ще се " скъса", което всъщност не е така, но резките движения не са за препоръчване. Ден след операцията пътувах 500 км, но на мястото до шофьора LaughingУспех

# 679
Здравейте, Девойки! Волю- неволю и аз се цопвам при вас Sad  И направо ви подпуквам с въпросите /не че от няколко дни не чета старите ви темички/. Разбрах, че има тук оперирани в еднодневната хирургия на ИСУЛ.  Зверих се в ценоразписите им, в избора им на екип, омотах се като пате у калчища и не разбрах колко в крайна сметка ще ми струва, ако реша да се оперирам там, при доц. Пандев? При него самия все още не съм ходила, защото не записват в момента часове, бил в чужбина и на 22-ри ще стане ясно кога ще приема. За самия прием от него има ли разлика къде ще си запиша час- в Дойче клиник или в Превент /като цена и апаратура/?

Embarassed Никой ли не може да ми отговори?

# 680
СедеФка,преглеждана съм в Дойче клиник и нямам представа с какво разполагат другите му кабинети и дали ехографите са от един клас.
Избор на екип-до сега всички оперирани момичета(включително и аз)сме договаряли сумата независимо от въпросния ценоразпис.Тя е различна,зависи от това колко сложна е операцията,дали ще има проследяваш преглед,един ли ще бъде или повече.Подготви се за една сума около 1000 лв,при мен беше по-висока,поради сложността на операцията.
Извини ме,че се включих късно и те накарах да чакаш.
Момичета Hug
Гелика,имам предложение за някакъв калций,който се усвоявал по-бързо,можел да бъде купен с отстъпка и най-странното от всичко е,че ако не подейства,остатъка ще бъде приет обратно и парите върнати.В случай,че се интересуваш,ще попитам за подробна информация и цена.Пиеш ли магданоз?

# 681
Благодаря, ти М Е А Hug И за се бях сметнала ориентировъчно подобна сума, значи съм на прав път. Сега остава да се вредя за час Naughty

# 682
 :ooooh:Zdraveite momi4eta!Prisaedinqvam se kum vas,ot izvestno vreme ne se 4uvstvam dobre i sapo4na moeto hodene po mukite.Otkriha mi na ehografia tvurdi vusli na 2-ta loba na stitovidnata zlesa,Sega o4akvam resultatite ot hormonalnite izsledvaniq.Mnogo sam pritesnena...Izvinete 4e pi6a na latinica,no computara mi niama kirilica

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 07:39 от Atika

# 683
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria

Embarassed Никой ли не може да ми отговори?
Аз бях на преглед в Евро Вита, прегледа и ехографа бяха 70лв., на др. места като питах мисля че имаше разлика с дестина лв.  нагоре или надолу, но незнам дали е заради апаратурата, по скоро си мисля че ще е от ценоразписа в клиниката. На прегледа проф.Пандев ми каза и колко ще ми струва операцията.
И на мен пак започва да ми става притеснено, искам и аз да имам ден за операция. Може ли някой да ми каже дали има значение че вземам лекарства за асма, дали може да не са съвместими с упойката и да трябва да ги спра за известно време  newsm78. А за тези които живеят извън София, придружителите ви къде бяха отседнали?

# 684
Alex 308,
Оперирана съм на 20.02.2013г от карцином на щитовидна жлеза, предварително се очакваше каква ще е диагнозата и когато уговаряхме операцията с Пандев аз го гледах с ей такива Shocked ококорени очи от страх. Не знам дали това повлия, или натовареността ( в отделението бяхме аз и още един пациент), но ми позволи майка ми да остане при мен, на съседното легло, без да плаща такса за 2-те нощувки. Сестрите и изобщо цялото отношение беше много мило, нямам забележка. Обикновено вече професора ( тогава беше доцент) практикува така: след опрацията при изписване плащаш избор на екип+ потр такса, а на контролен преглед ако си доволна даваш остатъка за който сте се уговорили. Дано съм помогнала, още веднъж и от мен- в най- добрите ръце си Hug

# 685
Момичета, при преглед при проф.Пандев и нужда от операция след колко време се извършва? Чака ли се много време или не?

# 686
Тиана,графикът му е натоварен,доста често е в чужбина и по тази причина се чака.Аз се свързах с него края на март,а операцията ми беше на 20 юни.

# 687
Относно чакането за ОП- може би всичко е късмет, моята беше насрочена 2 седмици след прегледа при Пандев. Разболях се от грип и я отложи с една седмица, но се случи.

# 688
Благодаря за отговорите!

# 689
Zdraveite skupi momicheta! Moje li niakoi da me informira kade priema i pravi pregledi s ehograf prof Pandev?Telefoni sa sapisvane,adresi...Blagodaria vi predvaritelno Praynig

Общи условия

Активация на акаунт