Операция на щитовидната жлеза - 8

• 139 758
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
 Хей,старата дружина виждам тук!Ама не ви липсвам май...или ме забравихте.
И за да не е спам...добре съм или поне бях септември ...всичко в норма..през март ще отида отново.
Пепи и Гелика...завиждам ви ,че сте се видели ,но аз ще дотърча при вас някое лято.Аз пък видях Инка ....
 Прекрасен ден от мен,и ви черпя по чашка винце че ми е имен ден днес.

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 12:21 от Chambertina

# 661
  • При розите и топлата вода ......!
Меце, честит имен ден! Желая в живота ти да има здраве, щастливо семейство и истински и искрени приятели!  bouquet И много липсваш, да знаеш! Naughty
Ние с Пепка се видяхме само мимоходом, ама достатъчно е че се познахме. Laughing
мамаРаче, много, ама много се радвам за полвинката. Желая му бързо оздравяване. Късничко прочетох за лененото масло, но сега вече си взех Омега 3. Аз съм на Вигантол и Калций с вит.Д, ама не се получават нещата. Sad Тийнейджъра да се оправя бързо. Hug
* Боби *, за висок холестерол идеше реч. Hug
Момичета  Hug Hug Hug

# 662
За холестерол-хуск и лецитин.Но с него шега не бива,особено в тези стойности.

Здравейте момичета,
 Гелика ,препоръчвам ти за холестерола чист ябълков оцет.Съпруга ми свали успешно холестерола с домашен ябълков оцет.Доколкото знам и в аптеките продават.Освен това чисти организма от токсини.Аз отдавна мисля да го пия но все не идва ред.Но трябва да се внимава заради стомаха.Успех!

# 663
            Момичета,
Тъй като и аз приемам калций ако може да ми споделите  рецептата за калций от черупките на яйца.Как я приготвяте  chef?И как се взема?

# 664
Яйца от дом.кокошки,когато ги използваш за нещо,им вземаш черупките.Предварително ги измиваш с веро,четка,вряла вода.Начупваш ги в хаванче като брашно.Запичаш ги малко за стерилност.И за готови.По 1 сул.лъж на ден.Смесваш я с канела и мед.
Успех!
Друг натурален източник на Ca е сусам и тахан.

# 665
  • в полите на Балкана
Гелика, на нашият син бяха изписали Сандоз калций и Д3 алфа от 1,5микрограма и след година и нещо прием не бяха мръднали нивата. На своя глава ги метнах в кофата и захочнах с калция и вит.Д от линка + сусамов тахан с мед и след около година калция беше в норма, а нивата на вит.Д ниски, но мина на Вигантол целогодишно. Пролетта ще правим изследвания да видим дали е помръднал и витамина.

Момичета да намажа ли раната му с нещо? Казва, че го опъва като свали марлята. Сега е в банята. А за белега с какво да мажа? От контратубекса не съм доволна, мазах един голям белег от операция преди години и не ми помогна изобщо.

# 666
Има един вълшебен креб с невен и свинска мас по Мария Требен.
Ако не ти се прави,има разни немски аналози по аптеките с невен.(но е след като махнете конците и превръзката)
Бързо възстановяване!

# 667
  • в полите на Балкана
Конците му е свалил още вчера. Имаше марля, която днес свалихме, така му беше казал доктора. Мина и през банята вече.
sun sea , благодаря. Утре ще потърся в аптеката този крем.

# 668
  • гр.Гоце Делчев
Меце честит имен ден и тук   bouquetПийни тая вечер по едно и за нас. LaughingДобре ,че Гелика ме позна иначе за малко да се разминем  LaughingГледам аз позната физиономия,но не мога да се сетя от къде,абе голям смях  JoyМама Раче радвам се,че съпруга ти е изписан вече.Крема който,ти препоръчва sun sea го има във всички аптеки,то известно време си опъва мястото на раната. Hug Hug Hug на всички,пък и старата група отдавна не се беше събирала.

# 669
мамаРаче,мас и невен.Подхранва и лекува.В случай,че нямаш такъв мехлем има бебешка козметика на Веледа с невен.

# 670
Вижте какво намерих! За връзката на щитовидната жлеза с червата!
http://www.flosinagastronomy.com/1063108810771074108510801090107 … 107710791072.html

# 671
и аз съм оперирана на др.Рабчев в Плевен Авис-медика.останах много,ама много доволна.Отношението на всички беше изключително.Хигиената също.Няма да съжавате ако се доверите на др.Рабчев.Моето образувание беше не голямо,а ОГРОМНО,и тои се справи отлично.За съжаление злокачествено а доц.Пандев при който чаках 1год. и не намери време за мен твърдеше за доброкачествено образувание.Но пък и на много от вас е помогнал.

# 672
  • в полите на Балкана
Купих това за половинката.
Скрит текст:

и това
Скрит текст:
Вчера маза с второто, днес с първото  Wink каза, че не намира разлика. 

# 673
мамаРаче,става въпрос за домашно приготвен крем от свинска(несолена)мас и невен.Другият крем е на Веледа-хидратиращ и възстановяващ.Препоръчвам тези двата,защото съм сигурна в качествата им.Аз съм с много чувствителна кожа и тези са единствените които ми помогнаха.

# 674
  • в полите на Балкана
Меа, такъв домашен няма от къде да намеря. Нямам и материял и рецапта да направя. Предполагам, невен има по дрогериите, но не солена мас едва ли ще открия. За рецептата не се съмнявам, че тук ще я намеря.
Ако не помогне този купешкият ще търся бебешката козметика.

Общи условия

Активация на акаунт