Операция на щитовидната жлеза - 8

• 139 765
  • 748
  •   2
Отговори
# 645
Операцията започва с маска и се усеща само бодването за абокат,нищо друго.

# 646
  • При розите и топлата вода ......!
Привет, девойчета! Минавам набързо.
На всички новодошли Hug, а на очакващите операция- само спокойствие. В добри ръце сте. Peace
Аз да се оплача- Са -2,05 /2,15-2,55/, Р-1,54 /0,87-1,45/, Холестерол- 7,60 /<5,2/ smile3511
Джипи иска да ми даде станини, ама аз НЕ!!!. Достатъчно лекарства гълтам всеки ден. Пък и за станините има много лоши отзиви, а холестепрола е спорна работа. Започвам пак да зобя магданоз и Омега 3 и ленено семе.
МЕА Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, добре че си ти да поддържаш темата.   love001
Видях се случайно с Пепката. Голяма мацка е! Wink  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Прегръщам ви, стискам палци на всички чакащи. Hug

# 647
За холестерол-хуск и лецитин.Но с него шега не бива,особено в тези стойности.

# 648
  • гр.Гоце Делчев
Гелика много се смях след като се видяхме,ако не се бях загледала в кожуха ти сигурно щяхме да се разминем  JoyБлагодаря за рекламата,ти също си много готина.Добре,че ти ме позна  LaughingЕх тези изследвания,но не са чак толкова големи разликите.Аз нещо  нямам доверие  на нашата лаборатория,моя холестерол също беше завишен 6.3,но личната каза засега да не пия нищо,а Коцелова ми изписа някакви хапчета,но така и не ги взех.Започнала съм да се лекувам с билки и да чукна на дърво,сякаш помагат или е по важно внушението.

# 649
Гелика newsm51,започвай магданоза.Надявам се пазиш рецептата.
За калция ще питам в една група на билкари с много опит,за наистина изпитана и действаща рецепта,съобразена със състоянието ти.Веднага щом има резултат ще ти пиша.
 Hug Hug Hug

# 650
Калцият го вдигнах с черупки от дом.яйца,сусам и тахан.

# 651
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте момичета,при мен започна предоперативна треска ,чудя се кое как ще мине ? Викат ме на 28.01 в 12:00 ч за предоперативни изследвания и на 29.01 е операцията.Може ли някоя от вас да ми каже след като изляза от упойка предполагам,че ще съм в реанимация и кога ще съм си в болничната стая и кога ще ме изпишат от болницата ,предполагам че една вечер ще трябва да остана там ??? newsm78 Пандев е много кратък по телефона и не ми обясни много . Имам ли право на придружител ??? Извинете ме за дългият пост,но съм притеснена и се объщам към вас ,знам че вие  помагате и подкрепяте тези които имат нужда . Hug Hug Hug

# 652
Еееех събрахме се а! Grinning
МЕА утре го правя, естествено че пазя рецептата. За калция чакам. Crossing Arms
Инка, това с черупките го правих дълго време, но явно при мен не върви. Хареса ми ХУСК много защото имам и лениви черва. Този Лецитин не е станинов препарат, нали? Доки ми препоръча  Омега 3. Сега се чудя кое с кое може да се комбинира, но от утре задължително почвам и диета и нещо от горе споменатите + магданозов чай. newsm78
Angeli777 спокойно, МЕА със сигурност ще те информира защото е оперирана там. Само не се плаши. Операцията е много лека. Peace
Пепка, пий си билките и хич да не те е еня. Wink

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 21:29 от Гелика

# 653
Angeli777 в  еднодневната хирургия веднага след операцията те закарват в стаята,няма реанимация,системи и принудително лежане.Половин час след като излязох от упойка вече бях в движение(до банята на една ръка разстояние)Няма да имаш нужда от придружител,защото не се налага да ''пазиш''леглото.
Вземи си монетки за телевизора,ябълков сок(с него по-лесно и бързо се извеждат лекарствата след операция),списание за четене.Възможно е да те изпише още същият ден,но има вероятност да те задържи една нощ.Няма болка,конци и дренажи.
Не се притеснявай,минава по възможно най-бързия и безболезнен начин.
Успех!

# 654
Гелика,какво искаш да комбинираш?Омегата с вит.Д(той ти е нужен заради калция и не само)друго какво?

# 655
Дали Омега 3 с ХУСК или с Лецитин. Иначе другите си вървят редовно.

# 656
Гелика ,хранителна добавка е.
За калция една близка много знаеща аптекарка ми спомена за някакъв естествен коралов калций,даващ бързи резултати,но не се заслушах..
То и аз трябва да започвам и се моткам,та мога да попитам.

# 657
Като видна склеротичка да добавя-хуска го намерих в още по-добра формула-Колон Це-съдържа хуск +лактобацили.

# 658
  • при моите деца .....
А за какво го приемате???

При мен нищо ново....
Скоро ще има годишнина от операцията ми...

# 659
  • в полите на Балкана
Момичета, за холестерола пийте по супена лъжица ленено масло сутрин на гладно, има невероятен ефект. Малко е гадничко, но се свиква. Ниските нива на Калции при тинейджъра оправих с http://flp.bg/bg/P_Calcium_bg.htm това.Не знам дали за вас тази комбинация е препоръчителна Преди това изпи един вагон Сандоз Калции и нищо. Сега остана и вит. Д да влезе в норми. През последната година е на Вигантол.

Имам си половинка у дома. Чувства се перфектно, все едно не е опериран преди 48ч. Hug

Общи условия

Активация на акаунт