Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 53 ~

• 35 209
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Джанъмки аз тази вечер съм настроена Фемирски-Чагаталски.

# 391
# 392
# 393
Ча като малък все едно е брат му сега  Mr. Green представям си брат му след време как задминава Ча по хубост  Mr. Green

# 394
Е чак да го задмине не вярвам ама ще е хубав ся. Mr. Green

# 395
Ча като малък все едно е брат му сега  Mr. Green представям си брат му след време как задминава Ча по хубост  Mr. Green
Ще го задмине само ако реши да си направи пластична операция.  Laughing Даже и за тогава се съмнявам.  Mr. Green

# 396
# 397
Хазалчето защо се е уплашила или там какво и е станало да не е видяла нещо голямо с едно око. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 398
Сис,
Скрит текст:

Сис  Hug Оха,моят човек  Party  Grinning

# 399
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 400
В Дата бг орг има преведен целия 1ви сезон 25еп.със суб.Това труда на нашите момичета ли е...откраднали ли са го  #Crazy newsm78

"Hayat Gibi" İnternet Dizisi Tanıtım + 1.Bölüm Fragmanı...
Başrollerini Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy, Kıvanç Tatlıtuğ. Beren Saat ve Barış Kılıç'ın paylaştığı "Hayat Gibi" çok yakında sosyal medyada... Takipte kalın ♥
http://www.facebook.com/photo.php?v=119593211562714

# 401
# 402
Сис, Hug твоя човек  smile3521 Лудостче,  bouquet добре изглеждат крушките  Peace Снежи,за такъв грях си заслужава  Mr. Green  Рая,страшна снимка  Mr. Green

# 403
Здравейте компанията! Hug Hug Hug

ReBulgary Entertаinment представя специално за вас
smile3525

"Искам да знам какво е любовта"[/b][/i][/color]
[/size]
В главните роли..
                            ФЕМИР

# 404
Много се чудех дали да напиша това което мисля но ще го споделя с вас за да не го задържам в себе си. Относно епизодите 57,58,59,60 и 61 та мисълта ми е следната в началото тоест 57,58 Емир я докосваше докато спи някви такива а после вече престана да колкото разбирам беше защото той подочу че Фериха се е направила на заспала и я подмина все едно не е там най много ме  подразни че тогава тя беше виновна за него а всъщност при реакцията която направи при раждането на бебето и при това че е до онази жена нормално е да е сърдита да съгласна съм че и тя е виновна ама то прекали дори когато го простреляха дори тогава можеше да не е груб чак толкова. Според мен и двамата имат вина и не оправдавам никого. Емир дори не каза на Фериха че работи с бившата си добре сърдит,ядосан обвит в гняв това не му дава право да не и каже. Ако не беше отишла на маскен бала ли  там каквото парти беше нямаше да разбере никога.А в болницата щеше да разбере. А относно 62 добре че беше братовчедка и да му отвори очите че щеше да се сърди кой знае колко. А относно 65 епизод когато се завръща и двамата си спомнят вечерта и той не се изразява както трябва не казва че догодина ще ги приеме двамата в неговото заведение а с други думи омотони и е нормално момичето да си помисли че е избрал работата си.

Общи условия

Активация на акаунт