Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 53 ~

• 35 231
  • 737
  •   1
Отговори
# 375

Това хъски малко на моето прилича .  Joy
Скрит текст:
Само че моето изобщо не пита, ами направо ми се хвърля на леглото, даже често ме изпреварва.  Laughing

# 376
  • У Диспансера ...♥♥♥

мисля че е  било публикувано ,ама много ми харесва Heart Eyes

# 377
  • У Диспансера ...♥♥♥

Скрит текст:
Само че моето изобщо не пита, ами направо ми се хвърля на леглото, даже често ме изпреварва.  Laughing
и ти ли имаш такъв дивак,това са най лудите кучета от собствен опит го казвам Mr. Green

# 378
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 379
Лудостче, това в скритите текстове е...  Heart Eyes Heart Eyes
Оправяй се бързо.  Hug

Марги, попринцип е трябвало "Гласът на България" да е два часа и да го дават понеделник и вторник (тоест тези дни да няма епизоди от ОС). Но заради огромния зрителски интерес за решили да направят "промоция"  Joy както Надето каза, и вместо да не дават нищо от ОС да дадат 30 минути.
Иначе ОС им е най-гледания сериал на БТВ в момента - с повече от 1 милион и 400 хиляди зрители.  Peace

Рая, благодаря за това разясняване, не знаех...значи е сериозно това с промоцията. newsm78 Joy

Не знам кой ги е посъветвал за подобна стратегия за задържане на зрителския интерес ама, чудно ми е как си е взел дипломата? newsm78 ooooh!

Но така е...не зависи нищо от нас...ядосваме се...и после свикваме...избор няма. Laughing
До след "промоцията" тази вечер тогава... Joy Joy Joy

п.п. "Гласът на България" си го гледам, харесвам подобни формати, жалко, че е в конкуренция в момента със сериал.

# 380
Скрит текст:
Скрит текст:
и ти ли имаш такъв дивак,това са най лудите кучета от собствен опит го казвам Mr. Green
Имам и не мога да се справя с него.  Laughing То това е същински дявол. Инат е огромен. Има си и голямо самочувствие. Знае, че е красив и като му се карам ми прави разни физиономии, започва да скимти и аз все го съжалявам.  Joy И въпреки всичко си го обичам. Heart Eyes Laughing 

# 381
Сис,
Скрит текст:

# 382
Днес значи имаме примоция 30 минутна серия ммммдам кое ще дадът по напред не знам ей днес ще има задоволени Халил ще е на хоризонта. Mr. Green Mr. Green

# 383
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Сис,
Скрит текст:

Моя татос е подобен  Rolling Eyes хи хи

# 384
Maрги,Рали 2, много се раявам да ви "видя"!Как сте,момичета?Появявайте се поне от време на време!  love001
Лудосче, бързо оздравяване! wavey
Привет и на всички останали момичета,включили се по-късно!Аз малко съм се поуспала...ударих му як следобеден сън,ама имах нужда...

Çağatayın büyükbabasıymış

# 385
# 386
http://www.youtube.com/watch?v=m82ghmZA4jc&list=PL1E4D5B1CAFCAE59F
Поздравче за всички мили дами.

# 387
# 388
Здравейте джанъм,ви вече разнищвате вече 3 сезон ма аз да си кажа мнението за 2 сезон,тъй като днес се загледах във видеоклип и там сига превеждат сериите когато Емир разбра за лъжите на Ферия та докато тои я нараняваше не му правеше впечатление ,но като започнаха другите да я нараняват не го понесе.Тя му го каза ,че ще понесе другите да я наряняват ,но тои които е най-ваажен за нея неможе да го понесе и тои да я наранява.

# 389

Общи условия

Активация на акаунт