Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 53 ~

• 35 249
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Вярно е че диема фемели като почнат и си свършват серияла ама все пак канала е за серияли тъй че няма как да не ги завършват или да ги накъсват. Казах за бтв лейди тъй като дават серияли не заради друго.

# 361
  • У Диспансера ...♥♥♥
   Joy Joy Joy

# 362
Наде,  привет! Hug
Знам ги аз що за хубостници са БТВ-то,  Wink  ама до сега не бяха накъсвали вече накъсаните от тях епизоди, това с ОС е прецедент-30 минути... Mr. Green
Значи разбирам, че искат да обхванат по-широка аудитория с много предавания, без да изпускат сериалите и тяхната публика, ама накрая никой не е доволен на 100%, само 100% недоволни...е какъв е смисъла... newsm78

На Диема Фемили, не им харесвам дублажите... Naughty но наистина са сериозни от към излъчване и повторение. Peace
Добре, че го има нета, че иначе няма угода...зрителска... Joy Joy Joy

Марги, ама това излъчване на половинчасови серии било промоция, Joy заради големия зрителски интерес и в полза на зрителите да не биват изцяло лишавани от екранното присъствие на ОС.

# 363
Скрит текст:
Благодаря Ти, Господи, за вчера!
Бъди до мен и в днешния ми ден!
Подкрепяй ме да понеса без ропот
товара, който ми е отреден!

Дари ме, Господи, със вечната си сила
и днес да нося тежкия си кръст!
Не ме оставяй, Боже, без закрила
додето се превърна в шепа пръст.

Пази ме, Боже, да не се забравя
и да повярвам, че съвсем сама
с неволите успявам да се справя
без Твоята подкрепяща ръка.

Обръщам се назад- два реда стъпки.
Пред моята е Твоята следа.
Благодаря Ти, Господи прескъпи,
не ме оставяш никога в беда!

Благодаря Ти, Господи, за вчера,
за днес, за утре и за Вечността!

Йордана Василева Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
Наде-а моя познат си е САМ,минаха оф може би 5 години...сестра му живее в тях и помага с детенцето,а той само бачка прилича на чичка вече,а е млад човек..няма да се ожени ...ей това е живота...не се забравя като на филм Naughty
Скрит текст:
Ивче, ми виж твоя и моя познат, поели са удъра на съдбата по еднакъв начин с много болка, но са продължили пътя си по различно му, всеки намерил смисъл в нещото, докато се е лутал в нищото.
Същото се случва и във филмите и сериалите, всеки сам намира или не намира смисъл в продължението на живота, след загубата на любим човек или дете.
Мога само да кажа едно-да не дава Господ, Praynig да се налага да се уча да живея с подобна болка, бай Бале да ме не стига подобна злочеста съдба. Sick Охххх, много се разсроих, като се сетих за моя познат, много. Cry
Така и Емир в третия сезон, намери смисъл в живота отмъщавайки си, но докато си отмъщаваше, се сблъска със забравени и вече погребани чувства, които си бяха отишли заедно с Фериха.
много ми хареса....много хубаво си го казала...всеки сам избира как ще прекара остатъка от живота си след такава загуба...Съгласна съм и за Емко всичко....все пак животът продължава, той трябваше да се изправи и да продължи, не зависимо с коя - полицаиката или със сестрата на най-големият му враг, въпреки че не е Фериа и нямаше да я обича по същи начин....
Кали, много точно си го казала това, което съм подчертала с червено.
Влюбвянето, любовта и обичата с всеки партньор са различни, няма шаблони за тези чувства, всеки сам и по свой си начин ги изживява. Може само да прибавяме всяка следваща ни любов към предходните, но не и да ги сравняваме, защото и да искаме, не бихме могли, по простата причина, че всеки път и с всеки е различно, веднъж даваме много а получаваме малко, друг път е обратното, нараняваме и биваме наранени, но всеки път е различно, еднакви са самите понятия-влюбване, любов, обич, защото за мен тези чувства са различни и са във възходяща градация по сила.
аха  smile3521 smile3521 smile3521 newsm10

# 364
  • в подножието на планината
Марги, Hug Релакс, Hug Клоди, Hug

Лудостче, скорошно оздравяване..  Hug

И аз си мисля, че тези 15 минути дето се губят просто ще ги отрежат и готово...какво има толкова да мислят... #2gunfire

# 365
  • Под Сините камъни
Аде къзларки до по късно!

# 366

а добър ден  Mr. Green
Скрит текст:
нидей тъий са разкопчава,че ши ми стани нещо с слабо сърце съм  
 hahaha
Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter

# 367
Наде,  привет! Hug
Знам ги аз що за хубостници са БТВ-то,  Wink  ама до сега не бяха накъсвали вече накъсаните от тях епизоди, това с ОС е прецедент-30 минути... Mr. Green
Значи разбирам, че искат да обхванат по-широка аудитория с много предавания, без да изпускат сериалите и тяхната публика, ама накрая никой не е доволен на 100%, само 100% недоволни...е какъв е смисъла... newsm78

На Диема Фемили, не им харесвам дублажите... Naughty но наистина са сериозни от към излъчване и повторение. Peace
Добре, че го има нета, че иначе няма угода...зрителска... Joy Joy Joy

Марги, ама това излъчване на половинчасови серии било промоция, Joy заради големия зрителски интерес и в полза на зрителите да не биват изцяло лишавани от екранното присъствие на ОС.
Joy Joy Joy Joy

Ирка Joy Joy

Илда Hug

# 368
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Отивам да си направя профилактиката за да мога да дишам аааа толкова е сладък...
Скрит текст:

# 369
И аз все си казвам, че от БТВ няма с какво да ме изненадат, но все се случва.  Laughing
Миналия път като пуснаха 30 минутната серия отрязаха другата част от епизода.  ooooh!
Надявам се сега да не направят така, защото иначе няма да видим катастрофата.
Според мен са си разделили епизода на две части - едната част ще я дадат днес, а другата утре. Дано да е така, че иначе ще е глупаво просто ей така да премахнат останалите минути.  Rolling Eyes

# 370
Ренка, привет!  Hug Grinning

Вярно е че диема фемели като почнат и си свършват серияла ама все пак канала е за серияли тъй че няма как да не ги завършват или да ги накъсват. Казах за бтв лейди тъй като дават серияли не заради друго.
Галя,  Hug
Ако зрителите бяха в центъра на вниманието им, навярно щяха да го излъчат там, ама те гонят рейтинги и гледаемост...за съжаление, зрителят е само средство за целите на медията. Mr. Green

Илда, привет! Hug

Цитат
ама това излъчване на половинчасови серии било промоция,  заради големия зрителски интерес и в полза на зрителите да не биват изцяло лишавани от екранното присъствие на ОС.
Наде, ти сериозно ли? Майтапиш се, нали? newsm78
Не им знам рейтингите как се движат/то не им и вярвам  Naughty  Wink /ама предполагам, че сериала им осигурява доста висок процент гледаемост в прайм-тайма...поне на част от него. Thinking

Както и да е...каквото такова... Crossing Arms

Цитат
Според мен са си разделили епизода на две части - едната част ще я дадат днес, а другата утре.
Рая, привет!  Hug
И аз така предположих, но в програмата има номера на три епизода последователни...42, 43 и 44-ти... newsm78

# 371
Отивам да си направя профилактиката за да мога да дишам аааа толкова е сладък...
Скрит текст:
винаги е толкова мил и дащен с феновете си как да не го обича човек  Heart Eyes

# 372
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
винаги е толкова мил и дащен с феновете си как да не го обича човек  Heart Eyes
  еее с тая къса косичка какъв сладурко е Blush

# 373
Лудостче, това в скритите текстове е...  Heart Eyes Heart Eyes
Оправяй се бързо.  Hug

Марги, попринцип е трябвало "Гласът на България" да е два часа и да го дават понеделник и вторник (тоест тези дни да няма епизоди от ОС). Но заради огромния зрителски интерес за решили да направят "промоция"  Joy както Надето каза, и вместо да не дават нищо от ОС да дадат 30 минути.
Иначе ОС им е най-гледания сериал на БТВ в момента - с повече от 1 милион и 400 хиляди зрители.  Peace

# 374
Наде, ти сериозно ли? Майтапиш се, нали? newsm78
Не им знам рейтингите как се движат/то не им и вярвам  Naughty  Wink /ама предполагам, че сериала им осигурява доста висок процент гледаемост в прайм-тайма...поне на част от него. Thinking

Както и да е...каквото такова... Crossing Arms

Цитат

Не, не се майтапя Марги.
Наскоро четох, че ОС е най-гледания сериал за месец Февруари и това е един вид бонус за нас видиш ли ти, отколкото да сме въобще без серии, докато текат реалитата.

Общи условия

Активация на акаунт