Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 53 ~

• 35 252
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Скрит текст:
Благодаря Ти, Господи, за вчера!
Бъди до мен и в днешния ми ден!
Подкрепяй ме да понеса без ропот
товара, който ми е отреден!

Дари ме, Господи, със вечната си сила
и днес да нося тежкия си кръст!
Не ме оставяй, Боже, без закрила
додето се превърна в шепа пръст.

Пази ме, Боже, да не се забравя
и да повярвам, че съвсем сама
с неволите успявам да се справя
без Твоята подкрепяща ръка.

Обръщам се назад- два реда стъпки.
Пред моята е Твоята следа.
Благодаря Ти, Господи прескъпи,
не ме оставяш никога в беда!

Благодаря Ти, Господи, за вчера,
за днес, за утре и за Вечността!

Йордана Василева Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Наде-а моя познат си е САМ,минаха оф може би 5 години...сестра му живее в тях и помага с детенцето,а той само бачка прилича на чичка вече,а е млад човек..няма да се ожени ...ей това е живота...не се забравя като на филм Naughty
Ивче, ми виж твоя и моя познат, поели са удъра на съдбата по еднакъв начин с много болка, но са продължили пътя си по различно му, всеки намерил смисъл в нещото, докато се е лутал в нищото.
Същото се случва и във филмите и сериалите, всеки сам намира или не намира смисъл в продължението на живота, след загубата на любим човек или дете.
Мога само да кажа едно-да не дава Господ, Praynig да се налага да се уча да живея с подобна болка, бай Бале да ме не стига подобна злочеста съдба. Sick Охххх, много се разсроих, като се сетих за моя познат, много. Cry
Така и Емир в третия сезон, намери смисъл в живота отмъщавайки си, но докато си отмъщаваше, се сблъска със забравени и вече погребани чувства, които си бяха отишли заедно с Фериха.
много ми хареса....много хубаво си го казала...всеки сам избира как ще прекара остатъка от живота си след такава загуба...Съгласна съм и за Емко всичко....все пак животът продължава, той трябваше да се изправи и да продължи, не зависимо с коя - полицаиката или със сестрата на най-големият му враг, въпреки че не е Фериа и нямаше да я обича по същи начин....

# 346
Аз в БТВ никога не съм се съмнявала.Аз предлагам да вземат да го дават по бтв лейди мисля че няма да е лошо хем ще го дават всеки ден хем и ще го повтарят през деня.Ама не могат да се сетят.

# 347
Дами, днес попаднах на едно интервю на Чаги за типа момичета, които харесва.. вие мисля, че многократно го споменавахте, но не знам дали става въпрос за същото Rolling Eyes Има и клип към него, но не нямам нервите да го търся, защото ми е много бавен интернета.... Close Twisted Evil
Само част от интервюто е и е на английски Wink

Saba : What are the qualities that you look for in a woman? Are you too picky? Hey I'm asking you!
Someone says : She's asking you, she's not asking Ilkay.
Cagatay: I was listening to them. Sorry!
Saba: Cagatay, I said "a woman" .
Saba : Which qualities of a woman would attract you to her?
Cagatay: Appearance is important, of course.
Saba: Why? Do you want her to be size 0? About her appearance what exactly?
Cagatay: I don't like a girl that is too skinny and too tall.
Saba: Listen girls! He doesn't like too skinny and too tall girls.
Cagatay: Yes. A little plump.
Saba: Is he describing me? Hahaha! I thought that's me!
Cagatay: This description fits a lot of people! LOL!
Saba: It describes every Turkish woman. I said that because I'm sitting close to you right now. If they write dating rumours about you and me, too, that would be too much for me! With a 20 year old boy! Hahahaa! But it's not a good thing, you know. There's 20 years age gap between you and me. No need for that now!
Cagatay: Yes .... uum ...
Saba: Ok. Short and plump.
Cagatay: Not too short. About 1. 70 cm. Not too thin.
Saba: 1.70 is short for you?
Cagatay: 1.70 is good next to my height.
Saba: It is?
Deniz Uğur: So it looks when you're looking from there!
Cagatay: Uum .. I don't want her to have colorful eyes. ( Turkish ppl call blue or green eyes "colorful" eyes)
Saba: No colorful eyes?
Cagatay: Yes. No offense to ppl with colorful eyes but... Colorful eyes are unattractive for me. That's a thing about me.
Saba: Ok. But these are eyes. They're given by God.
Cagatay: Of, course. When you think of it that way.
Saba: Aren't your eyes colorful?
Cagatay: No, they're not.
Saba: How are they not? They look like hazel to me, not brown. In fact, if you wore green, they'd look more greenish.
Cagatay: What I mean by colorful eyes is either blue or actual green eyes.
Saba: Ok.
Cagatay: Uuum .... brunette.
Saba: Ok, you've talked about appearance. Now, what about personality? For example, does her life before dating you matter to you?
Cagatay: No, her life before me doesn't concern me. There are things that people need to experience and if she experienced that before me, I can only respect that and not bother her about it.
Saba: Are you a jealous person?
Cagatay: Depends on the situation. Yeah, I guess I can be a little jealous.
Saba: Of what, for example, if she wears revealing clothes?
Cagatay: No, I don't stop her from wearing what she wants. She can wear anything she wants when she's with me.
Saba: When she's with you?
Cagatay: Yes, when we go out together. But when she goes out on her own, I'd ask her to be careful. I wouldn't want her to wear too revealing clothes.
Saba: Every guy has these kind of thoughts, right?

# 348
за краката и веждака съм категорично против ся ай ако е с една вежда по средата да ги махне косъмчетата,ама да ми тръгне да ги оформя,да са му по гладки краката от моите ауууу много ми е гейско това,иначе ръцете особено такива като неговите,гърдите,гърба,мишниците и на още едно място вие се сещате къде,трябва са чистички Crazy Crazy Crazy
Напълно подкрепям  Peace
До тук съм съгласна, но за останалото не съм, да е по-голяма кокона от жена, ай мерси.
И другото, което ми е неестествено, защо трябва да му оформят веждите на Чаги щом е модел и актьор!? Много други техни актьори и модели съм виждала, но нито епилирани, нито с оформени вежди.
Природата си е отредила мястото на жената и мъжа, дори и тяхното излъчване, а ние хората зорлем и всячески се стремим да преплетем тези два пола. ooooh!
А направо бях шокирана от факта, че моделите им имат голи фотосесий. Като видях Киво на снимката пусната от Ивчето и Чаги само по листо, ми отвратих се, честно Ви казвам.

# 349
Хмм лирично отклонение  Twisted Evil

Скрит текст:

хаха това ме уби  Mr. Green

# 350
Аз в БТВ никога не съм се съмнявала.Аз предлагам да вземат да го дават по бтв лейди мисля че няма да е лошо хем ще го дават всеки ден хем и ще го повтарят през деня.Ама не могат да се сетят.
За мен най-последователния канал при излъчване на сериалите е Диема Фемили, там започнат ли един сериал го довършват докрай без прекъсвания.
Вяра, честити дрешки.

# 351
момичета изоставям ви,до довечера и полека с шегичките  hahaha

# 352
а добър ден  Mr. Green
Скрит текст:
нидей тъий са разкопчава,че ши ми стани нещо с слабо сърце съм  
 hahaha

# 353
абе като се загледах Емко и той има по гърдието паяжини,ама неговите по русоляви  Mr. Green  Емре Коча и на мен ми е симпатичен  Peace

# 354
Наде,  привет! Hug
Знам ги аз що за хубостници са БТВ-то,  Wink  ама до сега не бяха накъсвали вече накъсаните от тях епизоди, това с ОС е прецедент-30 минути... Mr. Green
Значи разбирам, че искат да обхванат по-широка аудитория с много предавания, без да изпускат сериалите и тяхната публика, ама накрая никой не е доволен на 100%, само 100% недоволни...е какъв е смисъла... newsm78

На Диема Фемили, не им харесвам дублажите... Naughty но наистина са сериозни от към излъчване и повторение. Peace
Добре, че го има нета, че иначе няма угода...зрителска... Joy Joy Joy

# 355
  • Под Сините камъни
за краката и веждака съм категорично против ся ай ако е с една вежда по средата да ги махне косъмчетата,ама да ми тръгне да ги оформя,да са му по гладки краката от моите ауууу много ми е гейско това,иначе ръцете особено такива като неговите,гърдите,гърба,мишниците и на още едно място вие се сещате къде,трябва са чистички Crazy Crazy Crazy
Напълно подкрепям  Peace
До тук съм съгласна, но за останалото не съм, да е по-голяма кокона от жена, ай мерси.
И другото, което ми е неестествено, защо трябва да му оформят веждите на Чаги щом е модел и актьор!? Много други техни актьори и модели съм виждала, но нито епилирани, нито с оформени вежди.
Природата си е отредила мястото на жената и мъжа, дори и тяхното излъчване, а ние хората зорлем и всячески се стремим да преплетем тези два пола. ooooh!
А направо бях шокирана от факта, че моделите им имат голи фотосесий. Като видях Киво на снимката пусната от Ивчето и Чаги само по листо, ми отвратих се, честно Ви казвам.
Ох Наде и като си помисля,а колко от актрисите им не си скубят веждите ooooh!.Ама да се почистват на другото място   Embarassed дето всички се сещаме кое е съм напълно съгласна.Моя е инструктиран там и под мишниците иначе  #2gunfire

# 356
Хмм лирично отклонение  Twisted Evil

Скрит текст:

Бързо оздравяване Hug

Марги Hugрадвам се че се завърна Heart Eyesа 15 мин сигурно са ги изтървали по някое нанадолнище LaughingОт тях всичко се очаква Sick

Рали Hug

Вяра честита премяна Hug

# 357
Скрит текст:
Благодаря Ти, Господи, за вчера!
Бъди до мен и в днешния ми ден!
Подкрепяй ме да понеса без ропот
товара, който ми е отреден!

Дари ме, Господи, със вечната си сила
и днес да нося тежкия си кръст!
Не ме оставяй, Боже, без закрила
додето се превърна в шепа пръст.

Пази ме, Боже, да не се забравя
и да повярвам, че съвсем сама
с неволите успявам да се справя
без Твоята подкрепяща ръка.

Обръщам се назад- два реда стъпки.
Пред моята е Твоята следа.
Благодаря Ти, Господи прескъпи,
не ме оставяш никога в беда!

Благодаря Ти, Господи, за вчера,
за днес, за утре и за Вечността!

Йордана Василева Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
Наде-а моя познат си е САМ,минаха оф може би 5 години...сестра му живее в тях и помага с детенцето,а той само бачка прилича на чичка вече,а е млад човек..няма да се ожени ...ей това е живота...не се забравя като на филм Naughty
Скрит текст:
Ивче, ми виж твоя и моя познат, поели са удъра на съдбата по еднакъв начин с много болка, но са продължили пътя си по различно му, всеки намерил смисъл в нещото, докато се е лутал в нищото.
Същото се случва и във филмите и сериалите, всеки сам намира или не намира смисъл в продължението на живота, след загубата на любим човек или дете.
Мога само да кажа едно-да не дава Господ, Praynig да се налага да се уча да живея с подобна болка, бай Бале да ме не стига подобна злочеста съдба. Sick Охххх, много се разсроих, като се сетих за моя познат, много. Cry
Така и Емир в третия сезон, намери смисъл в живота отмъщавайки си, но докато си отмъщаваше, се сблъска със забравени и вече погребани чувства, които си бяха отишли заедно с Фериха.
много ми хареса....много хубаво си го казала...всеки сам избира как ще прекара остатъка от живота си след такава загуба...Съгласна съм и за Емко всичко....все пак животът продължава, той трябваше да се изправи и да продължи, не зависимо с коя - полицаиката или със сестрата на най-големият му враг, въпреки че не е Фериа и нямаше да я обича по същи начин....
Кали, много точно си го казала това, което съм подчертала с червено.
Влюбвянето, любовта и обичата с всеки партньор са различни, няма шаблони за тези чувства, всеки сам и по свой си начин ги изживява. Може само да прибавяме всяка следваща ни любов към предходните, но не и да ги сравняваме, защото и да искаме, не бихме могли, по простата причина, че всеки път и с всеки е различно, веднъж даваме много а получаваме малко, друг път е обратното, нараняваме и биваме наранени, но всеки път е различно, еднакви са самите понятия-влюбване, любов, обич, защото за мен тези чувства са различни и са във възходяща градация по сила.

# 358
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вярче пак изкара тоалет,фучаща Фериха много ти е хубав пак Hug

# 359
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
а добър ден  Mr. Green
Скрит текст:
нидей тъий са разкопчава,че ши ми стани нещо с слабо сърце съм  
 hahaha

хахах добре де

Скрит текст:

Общи условия