Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 53 ~

• 35 202
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Момичета виж какво пишат във Фейса: Очаквайте съвсем скоро на гости в шОуто на Слави - Емир и Фериа.  #Crazy

Поредна им лъжа

# 421
Renate-krasotaa  Hug

До много по-късно ако влизам,и аз се маносах нещо  ooooh! Tired ooooh!...мразя да съм болна

Ча искал супа да ми носи.. Heart Eyes

# 422
Момичета виж какво пишат във Фейса: Очаквайте съвсем скоро на гости в шОуто на Слави - Емир и Фериа.  #Crazy

Скрит текст:

Поредна им лъжа
Ха, ха, ще падна ако излезне истина. Joy
Ивче, оправяй се бързо, чакамете. Hug

# 423

Поредна им лъжа
е що бе наЛИ ОТ Листопад една идва...с БГ приятелка беше,може Ча да дойде заради баща си  Mr. Green Mr. Green Mr. Green,не се знае

# 424
Адашче Hug Браво smile3501и с песента просто е суперррр Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Диди Hugи твойто е суперррр Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Деа  bouquet

# 425
Здравейте и от мен  Hug аз да се появя за малко и зачезвам да ви покажа новото си творение дано ви хареса избрах Тойгарчо защото знам че Наденцето има слабост към него
Фемир за вас от мен както се казва  Hug

Скрит текст:

Ох, ох, ох, сладурката ми ти, Тойгарчо, защото знаеш, че обожавам песните му. Heart Eyes
Много ме трогна Дидушче, много мило ми стана, също когато ме поздрави за РД с ФЕмирски поздрав специално за мен на фона на Тойгар, много ти благодаря.   love001
Ренате, твое дело ли ФЕмирския клип, хареса ми?!
Деа, благодаря ти, че мислиш за нас и търсиш новинки, хайде, успешен новинарски лов.
Ако ви кажа как реших да направя клипа беше голям смях  Joy Joy
Седнала съм си нали и ми се правеше клип  Mr. Green
ама незнам на кой имам песен и викам а сетих се и ето радвам се че ти хареса е моля ти се пак заповядай той още си седи в тубето и въпреки че тогава беше станал ужасен ти го оцени за което ме направи щастлива  Hug

Ми как, hug би ли го пуснала в темата, че не ти зная канала за да си го припомня, а аз след като се включа по-късно, ще си го изгледам отново!?!

# 426
Ренате, твое дело ли ФЕмирския клип, хареса ми?!

Да Наде Hug, радвам се...

# 427
Момичета виж какво пишат във Фейса: Очаквайте съвсем скоро на гости в шОуто на Слави - Емир и Фериа.  #Crazy

Поредна им лъжа
е що бе наЛИ ОТ Листопад една идва...с БГ приятелка беше,може Ча да дойде заради баща си  Mr. Green Mr. Green Mr. Green,не се знае
Очаквам по скоро мариновани трътки при Слави но не и Фемир хайде аз се омитам отивам да си гледам Карадайъ че там сега ми е тръпката Hug

# 428
Адашче Hug Браво smile3501и с песента просто е суперррр Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Адашчееее txtloves, на примоция hahaha hahaha сте днес....

# 429
Приятно гледане на фрагментът на следващият епизод  hahaha  hahaha  hahaha, защото тези епизоди ще са дълги колкото 1 фрагмент  Shocked, след като махнем рекламите

# 430
Ренате,супер е клипчето с доста добре подбрани моменти , а и края е точно така както трябваше   bouquet

Благодаря Релаксче
Hug, за теб и вампирската компания нещо ново на Сисито:
Скрит текст:

благодаря ти  Hug Сисито е майсторка  Heart Eyes

Релаксче
Скрит текст:
Тоя петък трябва да имаме нов епизод нали?  newsm78
мда  Peace

# 431
  • в подножието на планината
Ренате, Hug Диди, Hug много са хубави ФЕмирските клипчета, които сте сътворили!  bouquet  bouquet

Снежи, Hug

Приятно гледане на дъъългата серия! Hug

# 432
Лудостче,дават твоя човек Левент  Mr. Green

# 433

Поредна им лъжа
е що бе наЛИ ОТ Листопад една идва...с БГ приятелка беше,може Ча да дойде заради баща си  Mr. Green Mr. Green Mr. Green,не се знае
ми може не е изключено, ама заедно не ми се вярва, те в Турция не искат заедно научастват, каму ли тук  newsm78

# 434

Иве Hug Hug, благодаря ти!

Ренате, Hug Диди, Hug много са хубави ФЕмирските клипчета, които сте сътворили!  bouquet  bouquet

Илдиии Hug, стара хард рокаджийка съм... newsm10

Общи условия

Активация на акаунт