Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 53 ~

• 35 222
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Ренате,супер е клипчето с доста добре подбрани моменти , а и края е точно така както трябваше   bouquet

# 406
Снежи, сезон 1 е с бг дублаж, а от 2 сезон пише,че има 1 и 2 епизод с бг суб.

# 407
Здравейте компанията! Hug Hug Hug

ReBulgary Entertаinment представя специално за вас
smile3525

"Искам да знам какво е любовта"[/b][/i][/color]
[/size]
В главните роли..
                            ФЕМИР

Ренате, много хубава песен с Фемир, която ги описва перфектно  Hug

# 408
   smile3501Ренатеее,супер си!!!  smile3501

# 409
Ренате,супер е клипчето с доста добре подбрани моменти , а и края е точно така както трябваше   bouquet

Благодаря Релаксче
Hug, за теб и вампирската компания нещо ново на Сисито:
Скрит текст:

Мараба Снежи love001 , все се разминаваме с теб като експреси...   Joy Joy Joy

# 410
Здравейте момиче!!
Не мога да ви изчета днес, аз Чаги си го харесвам всякак си хубаво си е момчето.
В Истанбул нищо ново , по жълтите вестници и списания няма нищо интересно за него.
Няма нови интервюта и не се знае нищо със сигурност за новия проект, в някакво списание скоро са песали че отново е с оная бледоликата но не се знае колко е вярно -пълно информационно затъмнение за Чагито.
Ето и една снимчица от Истанбул от днес
Скрит текст:
Довечера няма да мога да пообиколя насам натам че много съм изморена но утре тръгвам на лов дано открия нещо интересно. Побъркала съм дъщерята на моите приятели да ми открие нещо ново за Чагито. Много ми се смеят и ме подиграват Laughing Laughing Laughing Laughing
Засега ви пожелавам приятна вечер ако ми остане време после ще ви посетя пак

# 411
Здравейте и от мен  Hug аз да се появя за малко и зачезвам да ви покажа новото си творение дано ви хареса избрах Тойгарчо защото знам че Наденцето има слабост към него
Фемир за вас от мен както се казва  Hug

# 412
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Ренате,супер е клипчето с доста добре подбрани моменти , а и края е точно така както трябваше   bouquet

Благодаря Релаксче
Скрит текст:

Готино клипче Simple Smile  Peace

# 413
Не се чудете че дървото на снимката е зелено казаха ми как се казва но е зелено цяла зима.

# 414

Благодаря Релаксче
Скрит текст:

благодаря ти  Hug Сисито е майсторка  Heart Eyes

# 415
Здравейте и от мен  Hug аз да се появя за малко и зачезвам да ви покажа новото си творение дано ви хареса избрах Тойгарчо защото знам че Наденцето има слабост към него

Скрит текст:

Ох, ох, ох, сладурката ми ти, Тойгарчо, защото знаеш, че обожавам песните му. Heart Eyes
Много ме трогна Дидушче, много мило ми стана, също когато ме поздрави за РД с ФЕмирски поздрав специално за мен на фона на Тойгар, много ти благодаря.   love001
Ренате, твое дело ли ФЕмирския клип, хареса ми?!
Деа, благодаря ти, че мислиш за нас и търсиш новинки, хайде, успешен новинарски лов.

# 416
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Благодаря Релаксче
Скрит текст:

благодаря ти  Hug Сисито е майсторка  Heart Eyes

Релаксче
Скрит текст:
Тоя петък трябва да имаме нов епизод нали?  newsm78

# 417

Скрит текст:

Ох, ох, ох, сладурката ми ти, Тойгарчо, защото знаеш, че обожавам песните му. Heart Eyes
Много ме трогна Дидушче, много мило ми стана, също когато ме поздрави за РД с ФЕмирски поздрав специално за мен на фона на Тойгар, много ти благодаря.   love001
Деа, благодаря ти, че мислиш за нас и търсиш новинки, хайде, успешен новинарски лов.
Ако ви кажа как реших да направя клипа беше голям смях  Joy Joy
Седнала съм си нали и ми се правеше клип  Mr. Green
ама незнам на кой имам песен и викам а сетих се и ето радвам се че ти хареса е моля ти се пак заповядай той още си седи в тубето и въпреки че тогава беше станал ужасен ти го оцени за което ме направи щастлива  Hug

# 418
До след пародията по времетраене серия. ooooh!
Приятно гледане на десетте минути епизод, защото другите двадесет, ще са двете прекъсвания за реклами. Cry

# 419

Скрит текст:

Много ме трогна Дидушче, много мило ми стана, също когато ме поздрави за РД с ФЕмирски поздрав специално за мен на фона на Тойгар, много ти благодаря.   love001
Ако ви кажа как реших да направя клипа беше голям смях  Joy Joy
Седнала съм си нали и ми се правеше клип  Mr. Green
ама незнам на кой имам песен и викам а сетих се и ето радвам се че ти хареса е моля ти се пак заповядай той още си седи в тубето и въпреки че тогава беше станал ужасен ти го оцени за което ме направи щастлива  Hug

Ми как, hug би ли го пуснала в темата, че не ти зная канала за да си го припомня, а аз след като се включа по-късно, ще си го изгледам отново!?!
Някои от твоите намирам, като няколкото, които пуснах днес, но не всичките. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт