Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 53 ~

• 35 292
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
точно така Наде, все пак всеки един човек е различен със своите интереси, идеали и предпочитания, както се казва за всеки влак си има пътници  Laughing

# 256
  • в подножието на планината
Привет! wavey

Преполовихте и тази тема, но този път успях да ви изчета... Laughing

Благодаря за кафенцата, вкусотийките, клипчетата и снимките!  bouquet

Пак сте подхванали  ПЕ... Sick

Вяра, Hug нали съм любопитна и погледнах снимката...ужас... #Crazy

Наде, Hug Ирка, Hug Иве, Hug

# 257
  • У Диспансера ...♥♥♥
и аз като Надето мисля че в 3ти сезон в началото с тая къса коса,на мен пък все едно от концлагера излиза ми изглеждаше и аз не го харесвам така,после като порасна малко еее тогава вече  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 258

Ферия си го намери...пребита я галеше и казваше че я обича....колко пъти му затваряше телефона а той пак й звънешееее,сутрини как я гледаше в леглото,а целувките му по челото й са безбройни
ЕДИНСТВЕНА си остана...всеки го знаеше Peace
smile3521 newsm10

# 259
Джейда и ходи с тъмна коса така че аз свикнах макар че 2 сезона беше руса. А иначе относно ПЕ не съм сигурно вече кой какво и как щеше да направи. Ясно ми е едно че Емир съжалява за това че е наранил Гюнеш по този начин.Друго освен съжаление аз не виждам. А пък и Госпожа Санем до колкото видях се съюзи с Енгин така че тя си умори един вид мъжа мисля че вече е добра в игрите това че Явуз я чу какво казва на Ханде не значи нищо в смисъл той няма да я изгони поне за момента но мисля че тя е опасна колкото и да е. А относно дали Явуз ще ги ожени на сила малко сложен въпрос тъй като колкото и да обича сестра си може да направи глупост и тя е да убие Емир в гнева си и нараненото му его. Казвам его тъй като в този сериял наделяват его,амбииции,гняв,разочарования и така нататък.

# 260
и моята е от 3 сезон...амам каква а а а а а  Whistling

# 261
  • У Диспансера ...♥♥♥
Привет! wavey

Преполовихте и тази тема, но този път успях да ви изчета... Laughing

Благодаря за кафенцата, вкусотийките, клипчетата и снимките!  bouquet

Пак сте подхванали  ПЕ... Sick

Вяра, Hug нали съм любопитна и погледнах снимката...ужас... #Crazy

Наде, Hug Ирка, Hug Иве, Hug
  ами скъпа не ми ли видя поста преди теб,аз уточних кой е там,защото и аз любопиткова  погледнах Mr. Green

# 262
Вяра,
Скрит текст:
съгласна съм, но макар и оженени насила на пръв поглед, с времето всичко щеше да си дойде по местата и щяха да са благодарни на Явуз, че ги е събрал. Това е моя сценарий за край.

ednokrakata, в такъв случай не зная, изчакай Рени да ги обнови и опитай отново.

Скрит текст:

Скрит текст:
може би да,но за кратко.То при Емир нали знаеш всичко е каша и все нещо щеше да се обърка,най малкото ако не е мъртав Енгин то той би бил лудия на 3-ти сезон  Mr. Green а и мисля че Джан накрая щеше да приеме Язув и поне при тях хепи енд да има
Вяра,
Скрит текст:
оставам с впечатлението, че си изгледала сезона. Точно преди да се хвърли в морето, той щеше да и каже, че е влюбен в нея, имаше ясни индикации за това, после това, което чу тя, беше с цел казано от Емир, но в последствие си призна пред Ханде защо е изрекъл тези думи. Та в тази връзка, дори и инатяйки се в началото, щяха да са благодарни на Явуз някой ден.
Виж за Джан, че би приела Явуз дълбоко се съмнявам, по-скоро я виждах като нещастно влюбена до последно в Емир. А и Явуз като, че ли забеляза Ханде, като жена. Както и да е, бите  ПЕ, минало, бешило.
Ирка, ако снимката беше само с него, охоооо, едва ли би предупредила, че е от третия сезон. Joy
Звездичке, Hug засякохме се.

# 263
Момичета извинявайте но немога да сваля ПЕ първите епизоди  Thinking
По късно ще ги оправя Peace

timbaloid  Hug

Супер мерсиии  Hug Ставам си нахалничка,нооо и от втори сезон като отворя линка ми ги сваля като rar. и като се свалят немога да ги гледам изобщо  smile3518 а като е в avi формат нямам проблем  Thinking
Разархивирай ги и, ще ти тръгнат.

Да де ама като го сваля иконката не ми е  като архива си, ами като неподдържан формат ли незнам как се казва и изобщо све е дно нищо не съм свалила  #Crazy

Изтегли си архиватор RAR, инсталирай го и си ги разархивирай Simple Smile

# 264

айде бе на черно бяло да кажете как може....аллах,всякак му ходи

турски фрагман от Седморката на Блейк
разговор между Блейк и Джена
-Джена мари казъм телепорт чанди.
-Неригидийсън бе Блейк,бактън компютър . Генте федерация..............

Joy

# 265
  • У Диспансера ...♥♥♥
ами пусто любопитство ,бързам преди да помисля Hug

# 266
ако беше само на Емир нямаше да е скрита  Mr. Green щом е скрито значи има и друго дето не всеки иска да вижда  Peace

# 267
  • в подножието на планината
Ирка, Hug изглежда сме писали едновременно, защото не съм видяла поста ти... Rolling Eyes хич, нямаше да поглеждам... Sad

Наде,   love001

# 268
Како Евче, на мен на втората снимка никак не ми харесва, все едно телето го е лизало, а на №3, все едно е рапон. Rolling Eyes

# 269
Джейда и ходи с тъмна коса така че аз свикнах макар че 2 сезона беше руса. А иначе относно ПЕ не съм сигурно вече кой какво и как щеше да направи. Ясно ми е едно че Емир съжалява за това че е наранил Гюнеш по този начин.Друго освен съжаление аз не виждам. А пък и Госпожа Санем до колкото видях се съюзи с Енгин така че тя си умори един вид мъжа мисля че вече е добра в игрите това че Явуз я чу какво казва на Ханде не значи нищо в смисъл той няма да я изгони поне за момента но мисля че тя е опасна колкото и да е. А относно дали Явуз ще ги ожени на сила малко сложен въпрос тъй като колкото и да обича сестра си може да направи глупост и тя е да убие Емир в гнева си и нараненото му его. Казвам его тъй като в този сериял наделяват его,амбииции,гняв,разочарования и така нататък.

И аз виждам Емир, който съжаляваше за постъпката си. Не видях влюбен Емир. Видях страдащ Емир - погледа му, очите му показваха само това. А и този тест за бременност си го изсмукаха от пръстите. Той толкоз време с Фери нищо не направи, а и голям playboy преди това (всяка вечер с различна...) и изведнъж с бледоликата от раз и хоп тест за бременност.... Верно, че беше девица, ама тя и Фери така.

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 17:03 от Манка

Общи условия

Активация на акаунт