Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 53 ~

• 35 216
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Нищо чудно Слави да ги покани,но въпроса е дали ще дойдат  hahaha  то кой няма ферма в Фб  Joy

# 436
  • Под Сините камъни
 то кой няма ферма в Фб  Joy
азззз  Joy
Аде реклами  ooooh!

# 437
Нищо чудно Слави да ги покани,но въпроса е дали ще дойдат  hahaha  то кой няма ферма в Фб  Joy

Ами аз например, достатъчни са ми гущерите, хлебарките, мравките и всякаквите пъкащи гадини наоколо, аааа..... да не пропусна и алигаторите.... Joy Joy Joy Joy

Между впрочем, катериците ползват палмите пред терасата за магистрала, така че следващия път може и видео с гадинки и животинки да ви направя... Joy Joy Joy Joy

# 438
Нищо чудно Слави да ги покани,но въпроса е дали ще дойдат  hahaha  то кой няма ферма в Фб  Joy

Ами аз например, достатъчни са ми гущерите, хлебарките, мравките и всякаквите пъкащи гадини наоколо, а да не пропусна и алигаторите.... Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joyи аз нямам Laughing

# 439
 newsm10 Дидка...салюти!!!  newsm10

Звездеее...

# 440
Скрит текст:

Heart Eyes

# 441
айде рекламиите, кога започна, кога пуснаха реклами  newsm78, сега ще видим колко пъти ще го прекъсват за реклами  #Cussing out

# 442
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Лудостче,дават твоя човек Левент  Mr. Green

Аз съм легнала в спалнята на Демон и го чакам Simple Smile хахахах

# 443

Ами аз например, достатъчни са ми гущерите, хлебарките, мравките и всякаквите пъкащи гадини наоколо, аааа..... да не пропусна и алигаторите.... Joy Joy Joy Joy

Между впрочем, катериците ползват палмите пред терасата за магистрала, така че следващия път може и видео с гадинки и животинки да ви направя... Joy Joy Joy Joy
а сакън нидей ши пукна докат го гледам мразя гадини  Mr. Green

# 444
Никакви проекти  и онзи мъж Naughty кво е това нещо Mr. Green

# 445
Шшшшш к'во става ту,к Халилчо, го блъсна талпа.....пардон ревността -Тоя проект, онзи мъж, въх... Joy Joy Joy

# 446
рече йок господин Халил и отсече  Mr. Green

# 447

Joy JoyЕкстра Laughing

# 448
рече йок господин Халил и отсече  Mr. Green
Мче как Mr. Greenмъж на място Heart Eyesкога и да го утрепеш все ще е късно #Cussing out

# 449
  • Под Сините камъни
Ей неможе да си направи един профил във фейса ами снимки на лунапарк ще гледа  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт