Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 53 ~

• 35 178
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Някъде там
 Добър вечер!!!! Има пиене и ядене браво момичета  Хайде наздраве   cheers bouquet   bouquet   bouquet
  hahaha Ох аз се изморих да гледам по БТВ сериала

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 21:05 от Мис Капризче

# 496
  • Под Сините камъни
Гизем Караджа и е истинското име
[/quote]Абе знам че беше някаква Караджа ама първото и име ми избяга.
Дея писа по напред че имало статия във вестник май че бил с бледоликата  newsm78.Поне аз така разбрах.
Вай Вай бееее голям избор направил леле мале. Щом като се харесват че да се вземат ама докато не видя материал не вярвам.

Важното е да си преценява с кого, как и къде за пред хората (за да няма пак изцепки), иначе негов си избор  Peace

....ако е с нея,се е обрекал на провал...

Защо??? Питам, защото не я познавам и се чудя, вероятно нямаш предвид само външността й  newsm78
И тя беше замесена в аферата с наркотиците

# 497
Откъде разбрахте, че бил с нея...ужас... #Crazy #Crazy #Crazy Sick Sick Sick #2gunfire #2gunfire #2gunfire
и аз съм изпуснала този момент  newsm78 дано не е вярно  Peace

# 498
Нямам против момичето ама не знам някак си ми е странно но си мисля че е лъжа тъй като Чаги ог доста време никъде не се е показвал че и Хазал трябвало да бъде на някво ревю ама не се е появила. Тъй че докато няма снимки и видео репортаж няма да повярвам.

# 499
  • София
Ох ужас  smile3516 тя е много гаднааа

# 500
  • У Диспансера ...♥♥♥
 вика ви мараба джанъмки Joy

# 501
Може само да си смъркат заедно... вий пък ся... Joy Joy Joy

# 502
  • в подножието на планината

По едно време докато снимаха ПЕ бяха излезли разни клюки, че са заедно, но впоследствие това беше опровергано... Rolling Eyes дано да не е вярно... Praynig Praynig Praynig

# 503
  • Под Сините камъни
Здравейте момиче!!
Не мога да ви изчета днес, аз Чаги си го харесвам всякак си хубаво си е момчето.
В Истанбул нищо ново , по жълтите вестници и списания няма нищо интересно за него.
Няма нови интервюта и не се знае нищо със сигурност за новия проект, в някакво списание скоро са песали че отново е с оная бледоликата но не се знае колко е вярно -пълно информационно затъмнение за Чагито.
Ето и една снимчица от Истанбул от днес
Скрит текст:
Довечера няма да мога да пообиколя насам натам че много съм изморена но утре тръгвам на лов дано открия нещо интересно. Побъркала съм дъщерята на моите приятели да ми открие нещо ново за Чагито. Много ми се смеят и ме подиграват Laughing Laughing Laughing Laughing
Засега ви пожелавам приятна вечер ако ми остане време после ще ви посетя пак
Зачудих се дали аз не съм разбраа нещо и затова цитирам Деа

# 504
  • София
Е ако е само това може, нооо ако става въпрос за другоо НЕМОЖЕ !  Stop Stop Stop Stop Stop ще има fight

# 505

Защо??? Питам, защото не я познавам и се чудя, вероятно нямаш предвид само външността й 

Няма нищо общо с външността й.Това,че не е добра актриса е най-малкото.Основното е,че я спрягаха за подстрекателка за аферата с дрогата.Тя е доказана наркоманка/пишеше го официално/и е в някаква програма за лечение.Джан го изритаха от бизнеса,заради случката,а Чаги с нея...това е самоубийство за кариерата му!Ако е избрал друго поприще,да се вземе с нея... #2gunfire

# 506
  • София
Може само да си смъркат заедно... вий пък ся... Joy Joy Joy

ауууу, не думай  Tired

tatarova, малеееее, ако е истина това, значи си е живо харакири за него и кариерата му  ooooh!

Дано не е с нея тогава  Rolling Eyes

# 507
Оная бледоликата може да е Серенай, знае ли човек ...а бе 'земи едната ...удари другата...не ги дишам просто...ай наздраве...cheers  по тоя случай..

# 508
Здравейте компанията! Hug Hug Hug

ReBulgary Entertаinment представя специално за вас
smile3525

"Искам да знам какво е любовта"[/b][/i][/color]
[/size]
В главните роли..
                            ФЕМИР

Уаууууу, страхотнооо!!! Като стара рокаджийка, направо ме размаза този клип. Благодаря! Hug

# 509
  • У Диспансера ...♥♥♥
  кво разправяш че си влюбена айде дур Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт