Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 69

• 50 023
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Трендс, зорлем известни ще ги направим!  Joy
Сега очаквам следния сценарии:
/Взаимствано от песен на НЛО/

Адвокате /Кадия/

Долетяха 4 доносни мекерета,
кучета, сирени, лампа синя.
Гепиха ме някакви ченгета,
както кротичко си пишех за харема.
Друг път се измъквах в тъмнината
но сега кой, кой ще ме спасява?
 Joy

Мistik, наистина си много елегантна! Че и умна и услужлива!  Hug

# 616
Като често слушам да правят комплимент в сериала на Михримах:"Каква е тази красота?!?!"-и аз така се обръщам към Мистик-нова одежда е облякла да и е честита и голямо благодаря за информацията.
Това  е за теб Embarassed

# 617
Мистик сърдечно ти благодаря!

trendafilka не съм искала да нахалствам, но ми направи впечатление  че ни показаха само Хатидже, Бейхан, а сега и Шах султан, но не ни показаха Фатма. Затова попитах за нея. Надявам се да не ми се сърдите затова?

# 618
Лиде  Joy Joy Joy ,абе нека ни взимат цялата група няма напразно да се разкарват , пък ще им разкажем играта и бързо ще ни върнат! hahaha
Боряна Данкова как може да ти се сърдим ,за такова нещо? -напротив емоциите днес ме обхванаха до толкова ,че не обърнах внимание на въпроса ти!

# 619
  • Пловдив
Още един вариант на следващата серия ....
Скрит текст:
в 92 серии хатидже предпримет попытку самоубийства, как всегда неудачно, поэтому сулейман отложит ее свадьбу на несколько месяцев по просьбе шах!балибей по совету хюрем поговорит с повелителем о своей дальнейшей судьбе, вполне вероятно,что он отправится на подавление восстания в молдавии! тем временем вопрос о его женитьбе решится самым неожиданным образом! лютфи паша, решив что не стоит ссорится с хюрем,отдаст свою дочь за другого человека! сюмбюль диана и шекер устраивают ловушку мерджену после чего он лишается должности и возвращается к шах, она боясь за свою репутацию, приказывает тихо удавить его в подвалах дворца! во дворец направляется мустафа и махидевран, она слезно просит простить мустафу, понимая что у нее не получается просит помощи хюрем замолвить словечко за мустафу. хюрем просит султана помиловать мустафу хотя бы ради своих детей они очень любят мустафу ! султан его милует но больше не доверяет и наказание за проступок мустафа отправляется в самый дальний санжак! нигер в отсутствии рустема пытается избавится от оливии чем совершает серьезную ошибку и впоследствии послужит разводом рустема с нигер! хюрем замечает влюбленные взгляды рустема на михримах, что зарождает в ее голове хитроумный план, как получить себе надежного визиря и оградить дочь от необдуманных поступков в один прием!
В общем серия обещает быть захватывающей!

В 92 серия Хатидже ше направи опит за самоубииство както винаги - неуспешно За това Сюлеиман ше отложи сватбата и за няколко месеца по молба на Шах ББ по съвет на Хюрем ше поговори с повелителя за понататъшната си съдба Наи-вероятно ше се отправи на потушение на въстанието в Молдавия В това време въпроса с женитбата му ше се реши по наи- неочакван начин Лютви решил че не бива да се кара с Хюрем ше даде дъщера си на друг Сюмбюл Диана и Шекер ше устроят капан на Мерджан След коетого свалят от длъжност и се връша при Шах  Страхуваики се за репутацията си  тя заповядва тихомълком да го умъртвят в подземието на двореца В двореца пристигат Мустафа и Махидевран Тя със сълзи на очи моли прошка за Мустафа разбираики че нямя да я послушат тя моли Хюрем да каже две добри думи за него Хюрем моли султана да го помилва заради обичта на деругите деца към него Султана го помилва но повече не му се доверява и го изпраша в друг санджак Нигяр в отсъствието на Рустем се опитва да се избави от Оливия но прави сериозна грешка която по-късно ше стане повод за развода и с Рустем Хюрем забелязва влюбените погледи на Рустем към Михримах което поражда в главата и хитроумен план как наведнъж да се сдобие с надежден везир и да опази дъщеря си от н еобмислени постъпки

# 620
  • София
Мистик сърдечно ти благодаря!

trendafilka не съм искала да нахалствам, но ми направи впечатление  че ни показаха само Хатидже, Бейхан, а сега и Шах султан, но не ни показаха Фатма. Затова попитах за нея. Надявам се да не ми се сърдите затова?
Глупости!  Hug Даже ти може да си засегната малко.
Днес сме яхнали метлите просто, но ти нямаш нищо общо!

# 621
 newsm03 smile3506

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 10:30 от vip42

# 622
Мили дами с оглед на късния вече час,моля слезте от метлите ,че децата заспаха,та да не се вдига прашуляк над главите им.
Покорно Ви благодаря! Mr. Green

Випче,не мой така -без теб темата няма да е същата Praynig newsm17 newsm45 newsm17 newsm45

# 623
  • Истанбул
Благодаря, банда  Hug   Удоволствието е изцяло мое... Crazy
Костюмът ми е "а ла 30-те", мнооого шик период... Party Между другото, собствено производство... Embarassed

# 624
Ох,пак не разбрах Embarassed newsm78 Кое е собствено производство-роклята,акварела-ако е той къде да гледаме изложбата,  или само аватара Joy

# 625
  • София
Боряна Данкова видя ли сега как аз станах гаднярка..

Ама нейсе..Аз напускам темата завинаги..

За мен беше чест,че бях с вас..Живот и здраве на всички!

Випче, ти сериозно ли или се майтапиш? Аз вече се обърках съвсем!  ooooh!

# 626
Боряна Данкова видя ли сега как аз станах гаднярка..

Ама нейсе..Аз напускам темата завинаги..

За мен беше чест,че бях с вас..Живот и здраве на всички!

Ха хубава работа випче , ако ти си гаднярка то аз съм шеф на вещиците ! Hug
Я мирно стой на пост ,че за теб давам чест и кост !   bouquet
Випче не можеш да се откажеш ,защото доживотно си се заклела във вярност!
А кост аз не давам леко лелееееее такова свинско ребърце в барбекю сос...  chef Crazy

# 627
  • Истанбул
Ох,пак не разбрах Embarassed newsm78 Кое е собствено производство-роклята,акварела-ако е той къде да гледаме изложбата,  или само аватара Joy

Акварела-проект за костюм, е мое производство, аватарът също...Simple Smile

Вип, за къде така?

# 628
Аз вече станах Принцеса щото Матракчъта ме целуна

# 629
Лелеееее Випче и аз като Сулатана"Каква е тази красота? Hug
Сега ако всички си сложим снимките и някой от фейсовете ,ще умрат от завист какви хубавици има в нашия форум и аз съм в кюпа на хубавиците !  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт