Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 69

• 50 079
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Играеше главна роля в Мелодия на сърцето "!Сега го повтарят от 20 ч

# 511
Скрит текст:
виц #1
Когато Хюрем родила Селим ,много притеснена говорила с башхикима;
-Башхиким този ми син много рижав не прилича на другите ми деца ,какво ще кажа на Султана?
Башхикима рекъл:
-Султанке ще оправим положението ,не се къхарете...
Отишъл башхикима при султана и хъкъта -мъката казал:
-Ашкосун Ваше превъзходителство имате син ,само трябва нещо да Ви питам...колко пъти спиш със Султанката?
-Башхикиме аз съм много зает,заседания в Дивана,разни походи и войни,разни ханъми ми набутват в леглото ,Съдъки,Изабели,Ферузета ,а в свободното си време бижута майсторя и стихове пиша ,затова рядко се случва на 5-6 месеца веднъж
Башхикима отговорил:
-Веднъж на 5 месецаааа?Въй,въй,въй сега ела да видиш какво си направил с твоя ръждясал х.й...

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 23:39 от trendafilka

# 512
 Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo

верно спряха да го дават да майстори бижута оккак бастисаха Фирузето

# 513
Аслъ Тандоган и е името.
.

# 514
 smile3532 smile3532 smile3532

ооооооооох, майкууууу    как знам кога да дОда[smilie=smile3540.gif]

# 515
  • София
Трендиииииииии!  И вица ти е изцяло, напълно по темата при това! Joy Joy Joy Joy

Като гледам и "снимката", силикон е имало още по времето на ВВ.  Joy

# 516
Аз не харесвам Аслъ no ама никак Crossing Arms само в Мелодията съм я гледала Whistling

Трени Joy  аз... newsm78 да взема да излъскам ръждата Embarassed  Joy

# 517
Верно вече много стана-сега нова Румеиса-може само за клипа да е newsm78
Аслъ не е грозно девойче.
Да съгласна съм за ръждата...не бива така Mr. Green

# 518
  • София
Аз не харесвам Аслъ no ама никак Crossing Arms само в Мелодията съм я гледала Whistling

Трени Joy  аз... newsm78 да взема да излъскам ръждата Embarassed  Joy

Не е лоша идеята ти Лили! Последната, която лъска ръжда, поне според рекламата по ТВ "за кралица на кралството бе провъзгласена!"  Joy

# 519
Скрит текст:
виц #2
Фен на "Великолепният век",посещава "Топ капъ",държи се нахално,пипа всички експонати,пуска дебелашки шеги.По едно време хваща една тръбичка оглежда я,смуче я,опитва се да свири на нея.Опитва от едната страна,опитва от другата страна.Екскурзоводът търпеливо изчаква фена да се наиграе с тръбичката ,след което доволно продължава с обясненията:
А това което държи господина е приспособление което е използвал Сюмбюл ага ,за да ходи по малка нужда,за автентичност не е мито и тук таме се ползва и за други части1
ето и пикчърс за другото приложение:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 23:35 от trendafilka

# 520
претичах набързо темичката и видях и оцених - пак много отметната работа, бре вие за другите не оставихте, и санепид станция е минала, пръскали сте за хлебарки и калинки, и най важното прескочили сте смертелната 31 страница. Преди два дни там бе закопана поздравително-благодарствената кампания. Амин.

Ма като гледам тая работа с ръждата най-ви е по сърце! Айде хаирлия да е ! Замислям се обаче такъв черничък и черномустакичестичък Бали с какво ли ще да е сътворен  newsm78

# 521
Тренди- Hug
Лили,някой те е изпреварил и го е излъскал,та затова следващите не са рижави.  hahaha
hahaha

# 522
Абе не са рижви ,ама са завистливи като Баязид и недъгави като ...пу забравих му името на тоз сладур. Embarassed

# 523
# 524
trendafilka   Joy Joy Joy

love001  love001   love001

Общи условия

Активация на акаунт