Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 69

• 50 036
  • 728
  •   1
Отговори
# 540

Видях одеве Сюмбюля и Мерджана да се щурат из коридорите и да си търсят нещо -  ?

Тръбичката? Ако търсят нея, да погледнат малко по-нагоре.
Лидееееее това е трепач... Joy Joy Joy

# 541
  • Пловдив
Малко изпуснах последните две теми и серии, но ще наваксам. Попаднах на едни снимки на всеобщия любимец, ако са пускани моля за извинение Simple Smile

http://www.spletnik.ru/blogs/pro_zvezd/72905_roli-buraka-ozchivita-v-kino

# 542
  • София

Видях одеве Сюмбюля и Мерджана да се щурат из коридорите и да си търсят нещо -  ?

Тръбичката? Ако търсят нея, да погледнат малко по-нагоре.
Лидееееее това е трепач... Joy Joy Joy
Е, гледам да съм полезна просто!  Laughing

Вещичке, тази не бях я виждала, но ми стана любима от раз!  Joy

# 543
Вещичке, тази не бях я виждала, но ми стана любима от раз!  Joy

Ейййййй, чак сега ми дойде (интернета), когато всички вече са си легнали, изтървах ви днес.

Струва ми се, обаче че скоро ще излезе трети фрагман
и тая разтурия ще намаже плочките с "рози", ако не от Михри, то от Шах, а ако не - то от нас със сигурност, уж влезе да почисти хамама, а виж къде си търси четката

# 544

Добро утро на вас и лека нощ на мен  smile3524

# 545
Много ми харесаха вицовете на Тренди, особено виц 1, та в тази връзка мога да кажа, че ръжда на онова място има не само султана, но и Матрака и Лютфито, първия нали не е женен и все нещастен, а пък на втория жена му не му пуска.

Хубаво е, че пускате такива закачки в темата, че нещо милата много замря напоследък, имам чувството, че няма какво да обсъждаме.

Кой е този пич от снимката на Ана, Рустем ли?

# 546
Този пич е един от гримьорите на сериала  Peace Виждала съм го по бански и не лъже  Laughing

# 547
Предполагам, че познавате тези двамата  Simple Smile

# 548
  • Пловдив
Много ми харесаха вицовете на Тренди, особено виц 1, та в тази връзка мога да кажа, че ръжда на онова място има не само султана, но и Матрака и Лютфито, първия нали не е женен и все нещастен, а пък на втория жена му не му пуска.

Хубаво е, че пускате такива закачки в темата, че нещо милата много замря напоследък, имам чувството, че няма какво да обсъждаме.

Кой е този пич от снимката на Ана, Рустем ли?

Абе има какво да си коментираме ама пуста цензура  fight Вече  съм стресирана smile3533

# 549
Този пич е един от гримьорите на сериала  Peace Виждала съм го по бански и не лъже  Laughing

Приивет,моля къде може да се видят по бански  newsm78

# 550
  • София
Ейййййй, чак сега ми дойде (интернета), когато всички вече са си легнали, изтървах ви днес.

Струва ми се, обаче че скоро ще излезе трети фрагман
и тая разтурия ще намаже плочките с "рози", ако не от Михри, то от Шах, а ако не - то от нас със сигурност, уж влезе да почисти хамама, а виж къде си търси четката

Белбелска, ще ме прощаваш, но имайки в предвид твоя розАФ шрифт и розАвия аутфит на мацката....Сериозни съмнения ме ядат, че това си ти и нарочно все ми казваш "остави го тоя"!  newsm78 Ще има нов форумен дуел ми се струва!  Joy

darkroze, колебая се, имам ли право да ти отговоря, нямам ли?!? А така искам да ти помогна да се справиш със стреса...

Скрит текст:
Поздрав за тези, които НЕ ни четат и НЕ се интересуват от нас!  newsm51

# 551
На въпроса за банските нещо не разбрах-май Ани още спи Embarassed

По темата -с трепет очаквам сряда вечер и новата серия-дано не свучи мноГо тъпо Mr. Green

# 552
На въпроса за банските нещо не разбрах-май Ани още спи Embarassed

По темата -с трепет очаквам сряда вечер и новата серия-дано не свучи мноГо тъпо Mr. Green

Абе да те питам,не че ми е работа ама е по темата..  Hug

Ти откакто стана фенка на Кадията бая висок стандарт демонстрираш..То не бяха кристали,дрехи,Фабержета..

Да не стане така да разследват Кадъ ефенди за не рагламентирани доходи и да ти отнемат придобивките в полза на Османската Империя...Тъпо е,ама се кахъря за теб  Joy

# 553
Ене е тЪпо-актуално е  Hug
Трябва мей да си посвия сърмичките Mr. Green

По темата-Хатиджето ,ако иска да я бъде да си наляга парцалките ,че я отвя вятъра.Пък Шах Султан много на високо взе да лети ,ама ще и подрежат крилцата #2gunfire

# 554
  • София
Аз, срам не срам ще си призная - от събота до сега гледам 90-ти епизод и съм стигнала до 50-та минута някъде. Така добре ме приспива, че ме е страх да си го пускам през деня.  Laughing Та изобщо не мога да говоря по темата.

А стандарта на Sause baus! съм го забелязала и аз, ама да не кажете, че съм клюкарка и си мълча.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт