Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 69

• 50 030
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
# 556

Няма ли начин да разгледаме списанието виртуално? newsm78 newsm78

# 557
СС е засукал мустак-май хвърлил оЧо и на нечие друго имане.Ми то след тези походи,само разходи,пък и Мустафа да има от къде да раздава на аскера  и еничарите,че да го следват. Twisted Evil

# 558
# 559
Здравейте момичета,извинете ме че навлизам в темата която доста добре развивате,но имам един въпрос ако някоя от вас може да ми отговори.В чужбина съм не мога да гледам филма от никакви сайтове единствено от един турски.Там сериите са по 50 минути,гледах 68 серия която не знам на коя отговаря на излъчваните в БГ.Има епизод в който се готвят да резнат хубавата глава на Бали Бей,в последната секунда е помилван от Мустафа.Ако някоя от вас знае какво се случва ще бъда много благодарна да ми разкаже.Благодаря ВИ  ! Simple Smile

# 560
В крайна смета решиха да го пощадят, и Бали Бей се върна по родните си земи, а Айбиге се върна при баща си...  Grinning

# 561
А забелязвате ли как се демократизираха за 15-20 години!? Simple Smile Хатидже и Ибрахим не смееха да си проговорят, срещаха се тайно, правеха се, че не се гледат. Сега Михримах и Есмахан си говорят сладко сладко с когото им падне, особено с Бали Бей!

# 562

Белбелска, ще ме прощаваш, но имайки в предвид твоя розАФ шрифт и розАвия аутфит на мацката....Сериозни съмнения ме ядат, че това си ти и нарочно все ми казваш "остави го тоя"!  newsm78 Ще има нов форумен дуел ми се струва!  Joy

Ах, ама как, ама защо, ама нЬе, ама аз, ама такова..., нИвинна съм куту кЪлинка, ни повече ни по-малко - точно толкова.....виж как пърхам с крилца smile3535
оф и те розаФки....

Здравейте момичета,извинете ме че навлизам в темата която доста добре развивате,но имам един въпрос ако някоя от вас може да ми отговори.В чужбина съм не мога да гледам филма от никакви сайтове единствено от един турски.Там сериите са по 50 минути,гледах 68 серия която не знам на коя отговаря на излъчваните в БГ.Има епизод в който се готвят да резнат хубавата глава на Бали Бей,в последната секунда е помилван от Мустафа.Ако някоя от вас знае какво се случва ще бъда много благодарна да ми разкаже.Благодаря ВИ  ! Simple Smile

ако прочетеш темите - пълно е с резюмета и преводи в ефир, не ти трябва да гледаш,  Stop нооо те предупреждавам - на твоя отговорност, после да не станеш като нас и да дебнеш  от сряда на сряда какво ще стане и да НЯМА кой да ти каже. Сега си в хубавия период в който можеш да гледаш по няколко серии на ден, така че продължи го повечко, че после мУка, мУкааа
ако си добре(поне горе-долу) с руския пиши на ЛС ще ти потърся нещо. Иначе тия линкове от 1ва стр. не ти ли се отварят newsm78

# 563
Привет момичета ! Hug
Випче много правилно си разконспирирала Саусе баусе ,тя не само съкровището на ОИ е сложила в аватара и подписа си ,ами и цялата розова долина по едно време беше документирала,а когато я попитах за едно трендафилче ,си направи углушки ... Crazy Joy
По темата ,предположения от форумното пространство:
Бенито най-накрая ще каже на Габриела къде се намира сестра и Лукреция.Габриела е шок научавайки ,че Лукреция се намира в харема на Мустафа,моли агата в харема да и я покаже.Срещайки се с Лукреция обаче е съкрушена от това ,че Л. не може да я познае.
Мустафа е в Истанбул,всички от династията са притеснени за него и смятат ,че султана ще го накаже сурово.Отношенията между Мустафа и Мехмед се развалят.Най-накрая всичко ще се разреши  и Мустафа ще напусне Истанбул,получавайки предупреждение от султана да внимава в бъдеще.
Есма е разтревожена ,от това че Мехмед не проявява интерес към нея,говори с майка си и разрешава на Шах да говори за евентуална женитба на  ББ  с нея със султана .След разговора с ББ  сулатана говори с Хюрем и Михримах ,като казва че сърцето на ББ се намира далеч от Инстанбул./сигурно е в сърцето на нашите съфорумки/
Възниква спор между братовчедките в хамама в който Мехримах без да иска бута Есма,която е в безсъзнание.
След като научава ,че отново не е взет на поход Баязид избягва и никой не може да го намери в двореца...
Какво ще видим и аз не зная ... Wink

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 16:07 от trendafilka

# 564
.... .След разговора с ББ  сулатана говори с Хюрем и Михримах ,като казва че сърцето на ББ се намира далеч от Инстанбул......

hahaha Не ни казваш нищо ново, справки - lidiya-ilieva, пък и да е далече, колко да е далече - 600-700км. с летящия холандец Барбароса ще отскочи за час afwitch smile3549

Скрит текст:
Joy Joy Joy хах, една и съща щуротия сме писали едновременно, dohстанахме като женени от 20 години-четем си мислите, не че те пък кой знае какви са  Mr. Green   love001

всъщност това му е единственият шанс за оцеляване, да каже че има гадже някъде(а то верно си имаше една булчица на село) и да се отърве от принцеските  !!! и от мамките им....Горкия мустакат Сървайвър

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 16:17 от belbel4e

# 565
Гледайки галерията от снимки ,предполагам  че Султана се готви за поход към Молдавия ,годината трябва да е 1538 тогава той отива да накаже Петър Рареш който избягва ,а Молдавия влиза в територията на ОИ.
На Мустафа със сигурност му се разминава наказанието ,защото отново ще замине за Маниса ,където ще бъде губернатор до 1541г.Заради това може да покажат и охлаждане на отношението между Мустафа и Мехмед. Предполагам ,че ще има още издънки на Мустафа който 1541г бива отпратен в Амасия ,а на негово място в Маниса отива Мехмед.Мехмед умира 1543г.,като остава бременна наложница Бахарназ Хатун която ражда дъщеря му Хюмашах/1544-1582г/ Peace

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 17:42 от trendafilka

# 566
Този пич е един от гримьорите на сериала  Peace Виждала съм го по бански и не лъже  Laughing

Приивет,моля къде може да се видят по бански  newsm78

Снимката е по темата, понеже човека си е от екипа  Laughing

# 567
Гледайки галерията от снимки ,предполагам  че Султана се готви за поход към Молдавия ,годината трябва да е 1538 тогава той отива да накаже Петър Рареш който избягва ,а Молдавия влиза в територията на ОИ.
На Мустафа със сигурност му се разминава наказанието ,защото отново ще замине за Маниса ,където ще бъде губернатор до 1941г.Заради това може да покажат и охлаждане на отношението между Мустафа и Мехмед. Предполагам ,че ще има още издънки на Мустафа който 1941г бива отпратен в Амасия ,а на негово място в Маниса отива Мехмед.Мехмед умира 1543г.,като остава бременна наложница Бахарназ Хатун която ражда дъщеря му Хюмашах/1544-1582г/ Peace

Hug Hug Hug

# 568
А забелязвате ли как се демократизираха за 15-20 години!? Simple Smile Хатидже и Ибрахим не смееха да си проговорят, срещаха се тайно, правеха се, че не се гледат. Сега Михримах и Есмахан си говорят сладко сладко с когото им падне, особено с Бали Бей!
Хахаха времената се променят  Grinning Младите принцеси стават все по-дръзки! Но пък Михримах изобщо не споделя със султана. Не го броят вече за нищо...На мен Ибрахим и Хатидже ми бяха любимците още от първите серии Simple Smile Ибрахим поне написа писмо, Хатидже показваше явно, че не е съгласна с това, което гласят за нея. А Бали Бей и Михримах още помежду си не могат да се разберат, та кога ли ще получат разрешение за сватба и т.н...

# 569
Върнах се няколко страници назад в темата и какво беше учудването ми като видях ,че отново разни инсектициди са прелитали във форумното пространство ... Joy тях "Райд" не ги лови... Mr. Green
Аз си казах какво мисля, нека ме изтрият...значи форума може да бъде плют обаче истината не може да бъде казана ,ех колко жалко ,но най-жалкото е загубата на доверие...в хвърковатите... Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 14:15 от trendafilka

Общи условия

Активация на акаунт