ЕВРОВИЗИЯ - Malmö 2013, полуфинали и финали (тема 14)

• 23 014
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
И на мен не ми хареса маймуноподобното му поведение. Мисля, че са го взели за красота. Laughing Според мен и хабер си няма как се свири на гайда - и без това музиката  на сцената на Евровизия е плейбек.

А, в това никой не се съмнява.  Grinning

# 166
Това новото гадже на Елица ли е? Като гледам как се гледат....
По принцип ако иска може да покани и майка си баща си на сцената, защо не ......

# 167
Това наш'то подобие на песновка едва го изтраях до средата (пак), но бях любопитна да видя каква е аджеба изненадата.

Ами можеше и да си го спестя.  Cry

Освен да се кълчи и да наподобява маймуна, каква друга роля играе там младежа не разбрах. ooooh!

# 168
  • София
Какъв точно проблем има това маймуноподобното с пакета си, всъщност, та се налагаше да го подръпва на няколко пъти на сцената?
Моля някой от организаторите да му каже да се изкъпе, да си сложи удобни гащи или каквото там се налага всъщност, но когато представя България на сцената следващия път да се държи някъде около рамките на приличието поне.
Положението с нашето представяне отива все по- на зле.  ooooh!

# 169
# 170
  • Русе
   Аууу, голяма изненада спретна Криско, нямам думи Sick Покъртително представяне на Елица Shocked Радвам се, че Стунджи не е бил с тях на сцената, но за съжаление ще им бере срама в Малмьо, както и ние...
   Очаквам с интерес коментарите на Eurovision Bulgaria за предствянето ни в Амстердам, както и да отговори най-после - какво стана с клипа на нашата песен??? Неколкократно задаваме тук въпроса, но той се прави, че не го е видял Crossing Arms

# 171
Чухте ли Есма как "пее" в Амстердам?  Shocked Sick

# 172
  Аууу, голяма изненада спретна Криско, нямам думи Sick Покъртително представяне на Елица Shocked Радвам се, че Стунджи не е бил с тях на сцената, но за съжаление ще им бере срама в Малмьо, както и ние.........

Оказва се, че това не е Криско. В репортажа за нашата песен в Амстердам  пише:"...... свежото шампионско участие на Венци Чанов, талантливият хип-хоп певец и танцьор, който демонстрира, че владее и тънкостите на българската гайда".   

# 173
  • Русе
   Веднага се извинявам на Криско Embarassed

# 174
Farid Mammadov в Литва            Една минута от подготовката му за представянето си в Швеция  с гръцкия режисьор Fokas Evangelinos, който е автор на евровизионните постановки на  Helena Paparizou, Ani Lorak, Dima Bilan и  Sakis Rouvas.

Нова песен на Raphael Gualazzi - 2-ро място в Евровизия 2011  Peace

Последна редакция: вт, 16 апр 2013, 13:17 от Isis

# 175
Интервю за Eurovision.tv

И малко инфо за чужд изпълнител и промоцията му в България

http://eurovision.bnt.bg/gianluca-bezzina-v-bulgaria/
http://www.facebook.com/photo.php?v=526419010737240&set=vb.4 … ype=2&theater

# 176
Голяма изненада -  Джанлука (Малта) у нас! Той бил на 23 години, и са 3-ма братя и 4 сестри! Много естествен човек, по усмивката се познава колко е искрен и позитивен и с тази усмивка  определено може да лекува хората.
Версия на песента "Tomorrow" , изпълнена от семейството на Gianluca Bezzina.  Peace

# 177
# 178
Продължават да излизат вотовете на фен клубовете - Армения, Словения, Дания и Останалата част от света. Дания убедително води, но малко ме учудва второто място на Сан Марино. И още нещо ме учудва - никой досега не е дал точки на Малта. А песента им е толкова свежа и приятна. Ето и временното класиране:
Дания 62
Сан Марино 44
Норвегия 40
Германия 35
Великобритания 34
Италия 32
Холандия 32
Швеция 27
Русия 24
Украйна 21
Азербайджан 19
Грузия 12

# 179
http://eurovision.bnt.bg/elitsa-stoyan-s-poslanie-na-5-ezika/

Достъпни са за свободно сваляне всички промо материали около нашето участие. В статията горе можете да научите как.

Общи условия

Активация на акаунт