ЕВРОВИЗИЯ - Malmö 2013, полуфинали и финали (тема 14)

• 23 008
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Харесах Холандия и Ирландия, донякъде Украйна.

За финала се класират: Молдова, Литва, Ирландия, Естония, Беларус, Дания, Русия, Белгия, Украйна и Холандия.

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 23:54 от Isis

# 436
Молдова

# 437
Е това Беларус е пълен абсурд

# 438
Е това Беларус е пълен абсурд

В тоя полуфинал има много абсурди ... Но поне ирландците и датчаните се класираха. Сега гледам, че и белгийците ...

# 439
В четвъртък да видим нашите какво ще направят,дано се класират(съмнявам се) Peace
Лека нощ

# 440
Всички руски републики на финал.  Twisted Evil Май в нашия полуфинал са по-малко, но пък са 17 песни.
Харесвах хърватите, айде мога да си обясня тяхното отпадане с традиционната фолк песен, но Австрия заслужаваше повече да иде на финал от тъпата естонска песен например. Няма справедливост.

# 441
Аз си писах на едно листче и познах 8 от 10 финалисти Simple Smile. На мен пък Литва и Беларус ми харесаха най-много. Двете ми "грешки" са Естония и Белгия, не мислех, че ще продължат. Молдова нещо не можах да я оценя, но ако я чуя още два-три пъти, може и да започне да ми харесва, има потенциал. А, забравих Дания - много приятна песен.

# 442
# 443
  • España
Дания продължава да ми е фаворит! Иначе.... newsm78 мииии скучничко ми беше някак си...даже заспах на 2 пъти! Embarassed

# 444
  • Norge
Аз съм доволна за Холандия, Естония и Молдова.
Че всичко руско щеше да продължи то си е ясно със или без полуфинал... Tired

# 445
  • MJF
Mоята успеваемост е познати 6 от 10-те финалисти от този 1/2 -финал. Яд ме е за Австрия и Кипър. След малко почивка ще видим и втория полуфинал.

# 446
Руските републики май всички продължават, ако не се лъжа. За разлика от бившите югославски Simple Smile. Сърбия ме изненадаха неприятно, вероятно не им се случва често да отпадат на полуфинал, но песента им беше просто безумна.

# 447
  • Norge
...песента им беше просто безумна.
Ама поне облеклото им беше изискано до връхчетата на пръстите.  Mr. Green

# 448
Аз в крайна сметка не успях да гледам.. Но от тези, които харесвах най-много виждам, че са се класирали - Молдова и Дания! Peace Беларус, Естония, Русия, Украйна и Холандия също присъстваха в моето точкуване. Познала съм 7 песни.
Яд ме е за Австрия и мен, че не се класира! На Кипър и аз бях дала 1 т.
Изненадана съм за Литва, Ирландия, Белгия, не ме грабваха въобще песните.

# 449
Мдамм хубава беше на австралийката песента .

На Ирландия ми беше супер скучна песента  ooooh! да не говорим за тази на Беларус .

Общи условия

Активация на акаунт