ЕВРОВИЗИЯ - Malmö 2013, полуфинали и финали (тема 14)

• 23 008
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • DE
Абе честно казано очаквах, че нашите ще са по-зле. Може и да минат  newsm78

# 541
  • София
Яааааа Коцето Калки пеее бе.

# 542
От тези държави, аз не знам кой ще гласува за нашите- то все скандинавски държави Twisted Evil

# 543
  • София
Ъ, то всичко е толкова зле, че никой няма да забележи нашата песен колко е зле.

# 544
Имаше я, как.... Даже по-интимна, отколкото очаквах. Мислех, че само ще я маркират.

Толкова е сладък този малтиец.... Най-лъчезарното създание на конкурса.
Ами аз съм я изпуснала тази целувка на финландката като гледам с едното око филм, а с другото Евровизия на компютъра.
Джанлука е изключително позитивен - ще гласувам и за него, дано се класира за финала.

# 545
  • España
Ох.....Елица ......явно прегрява това момиче,но и при "Вода" преди време беше толкова неубедителна вокално,ако трябва да сме честни.... newsm78

# 546
До тук: Малта, Азърбайджан, България - това ми хареса

# 547
  • София
От тези държави, аз не знам кой ще гласува за нашите- то все скандинавски държави Twisted Evil

Може да си разменим с Македония и Гърция.

# 548
Тази вечер имат право да гласуват и Испания, Франция и Германия.

# 549
  • Norge
Исландия  Hug

Това пише за нас на “нашия“ език: Vær så snill å ikke stemme på Bulgaria...nesten verre enn Litauen.

# 550
Ох.....Елица ......явно прегрява това момиче,но и при "Вода" преди време беше толкова неубедителна вокално,ако трябва да сме честни.... newsm78
то пък кой ли знае чак толкоз българската фолклорна орнаментика. Може да си мислят, че това са някакви специални ефекти Mr. Green

# 551
тю, двете ми любими песни как оградиха българската. Confused

# 552
Изобщо вокално за мен е зле.

# 553

И аз това си помислих. Но пък носиите бяха хубави.  Wink Тъкмо актуално за утре, че всяка година ме питат как изглеждат българските носии - ей сега ще им покажа.  Mr. Green

Да взема да гласувам за гърците.  Mr. Green

# 554
пуст патриотизъм, ще пусна 5-6 гласа за България, но само напук Mr. Green

Гърците са гола вода.

Общи условия

Активация на акаунт