Естетични корекции по тяло, лице, коса и др. - 4 тема

• 129 169
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • при Arctic Monkeys
Вчера си поставих 1 мл. теосиал глобъл екшън в марионетните линии. Почти нямам разлика от преди, на всичкото отгоре, за да се повдигнел контура, ми сложиха половината ампула в скулите. Нито повдигане имам, нито нищо... Sad

# 571
  • в 1001-та нощ
Ако само 0.5 мл има в двете назолабиални, по 0.25 на всяка - и на мен ми се вижда малко, ефектът трябва да е моментален .... дори следва сега да приемаш течности и да се раздуе  Rolling Eyes , но такова малко количество ...  Rolling Eyes

# 572
  • при Arctic Monkeys
Количеството щеше да е достатъчно според мен, ако не беше набутано половината в скулите  Rolling Eyes
Но нали ми е за първи път, доверих се  Confused
Пия вода, но едва ли ще настъпи нещо различно. Назолабиалните не са ми изразени силно, по-скоро проблема е в марионетните, такава ми е структурата на лицето, и съответно в контура в долната част.
Уж четох, четох и накрая... Пари на вятъра.

# 573
  • Пловдив
Количеството щеше да е достатъчно според мен, ако не беше набутано половината в скулите  Rolling Eyes
Но нали ми е за първи път, доверих се  Confused
Пия вода, но едва ли ще настъпи нещо различно. Назолабиалните не са ми изразени силно, по-скоро проблема е в марионетните, такава ми е структурата на лицето, и съответно в контура в долната част.
Уж четох, четох и накрая... Пари на вятъра.

Къде си прави манипулацията, и при кой  Rolling Eyes?

# 574
  • в 1001-та нощ
И кое наричаш марионетни линии? Около устата ли?  Rolling Eyes

# 575
  • при Arctic Monkeys
Марионетни са линиите от ъглите на устата надолу. Като на куклите марионетки Simple Smile
Лекарка от Медефект ми прави процедурата. Crossing Arms
Хубавото в цялата работа е, че нямам нито една синка, нито следа от игла, нито зачервявяне дори, въпреки тънката и бяла кожа.

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 15:22 от karmacoma

# 576
Мерси, Аленка  Hug

# 577
  • Пловдив
Марионетни са линиите от ъглите на устата надолу. Като на куклите марионетки Simple Smile
Лекарка от Медефект ми прави процедурата. Crossing Arms
Хубавото в цялата работа е, че нямам нито една синка, нито следа от игла, нито зачервявяне дори, въпреки тънката и бяла кожа.

А съвсем никакъв ефект ли няма, след процедурата Rolling Eyes?

# 578
  • в 1001-та нощ
Там точно зоната ми се струва, че не е голяма, дали самият филър не е подходящ или дълбочината, в която е поставен  Rolling Eyes При мен за 1г. време няма никакво резорбиране  Peace но е твърд гел - за лице  Peace

# 579
Не ти е рано за дражетата ХК, но при изразени бръчки - само филър помага  Peace Малка си, но те вероятно ще се задълбочават  Rolling Eyes
a.l.e.n.a, благодаря  Grinning За филъра съм наясно, даже мисля и горна устна да понапомпам  Laughing Спряла съм се на теосиал, обаче събирам смелост вече година.

# 580
  • в 1001-та нощ
 Blush Преди година беше най-добрият филър, сега има по-добри  Blush е, зависи и колко е финансовата бариера и какъв ефект се търси  Blush

Скоро ще мога да дам отзиви за Exilis за очи в Дерма вита, удаде ми се повод да пробвам  Blush

# 581
a.l.e.n.a, бях си беседвала с докторицата, която съм си харесала, и понеже сме свои хора, ще си платя само филъра.  Wink

Страх ме беше от помпането на устни, защото едната немкиня се изпусна, че след процедурата две седмици била отекла. Не я е правила моята докторка, но пак ми прозвуча плашещо. Две седмици да не ходя на работа и да подминавам огледалото някак не ми се връзва.

# 582
  • в Кошера
Скоро ще мога да дам отзиви за Exilis за очи в Дерма вита, удаде ми се повод да пробвам  Blush

Доколкото съм запозната не се практикува при бременност и кърмене, предполагам след време ще пробваш.  Peace
За "пачия крак" ли обмисляш?

# 583
  • в 1001-та нощ
Ами аз не съм го обмисляла изобщо, получи се като "награда", но аз казах, че съм бременна при записването на часа и ще изкоментират с д-р Паскова и ще ми звъннат Simple Smile

# 584
Днес ще си правя мезотерапия на лице, първа процедура! Моля, пожелайте ми успех Shocked
След това ще коментирам ефекта! Хубав ден на всички  Peace

Общи условия

Активация на акаунт