Стрелба в столичния квартал Гара Искър

• 6 947
  • 81
  •   1
Отговори
# 15
Не съм расистка, ама така ми е писнало специално от циганите и циганиите им, че открито бих казала-да се избиват!
А, ако беше сигурна, че всеки престъпил закона ще влезе в затвора и няма условия да те крадат, бият, убиват, да се заселват на имота ти, да ти разбиват къщата и да я изнасят тухла по тухла и т.н. щеше ли да мислиш така?
Проблемът не са циганите, а че са оставени да си правят каквото си искат.  И българи има с такъв стил на живот.

Не съм съгласна с теб. Ако са виновни законите и ситуацията в жалката ни държавица, то и аз и ти, и циганите живеем при тези условия и сред тези неработещи закони. Обаче нито ти, нито аз крадем, убиваме, стреляме и опоскваме къщи. И на нас токът ни е скъп, но го плащаме, и за нас цените на стоките са високи, но ги купуваме, а не ги крадем. И за нас цените на учебниците са високи, но пращаме децата си на училище. Мога да изброявам да утре сутринта.
Значи не е вината само в законите. Просто това си е едно нецивилизовано, гадно, крадливо племе. Това им е в кръвта, това им е манталитета. Манталитет не се променя стотици години напред. Иначе да, знам, че има малък процент цигани, които са като нас-работят, учат, живеят честно. Но това са изключения. Вече сме малцинство в собствената си държава и расизмът е с обратен знак-цигански расизъм спрямо нас-българите.

# 16
  • софия

Не съм съгласна с теб. Ако са виновни законите и ситуацията в жалката ни държавица, то и аз и ти, и циганите живеем при тези условия и сред тези неработещи закони. Обаче нито ти, нито аз крадем, убиваме, стреляме и опоскваме къщи. И на нас токът ни е скъп, но го плащаме, и за нас цените на стоките са високи, но ги купуваме, а не ги крадем. И за нас цените на учебниците са високи, но пращаме децата си на училище. Мога да изброявам да утре сутринта.
Значи не е вината само в законите. Просто това си е едно нецивилизовано, гадно, крадливо племе. Това им е в кръвта, това им е манталитета. Манталитет не се променя стотици години напред. Иначе да, знам, че има малък процент цигани, които са като нас-работят, учат, живеят честно. Но това са изключения. Вече сме малцинство в собствената си държава и расизмът е с обратен знак-цигански расизъм спрямо нас-българите.
Абсолютно подкрепям това изказване.

# 17
  • Costa Rica
Убиецът е българин Naughty

# 18
Одеве гледах репортажа по телевизията и един циганин разказваше " Вчера имахме празник и бяхме запалили една гума и на убиеца му пречела миризмата". Представете си какво е преживявал този мъж, ден след ден, година след година, с въпросните съседи. Това да стигнеш до там да излезеш с пушка и да застреляш няколко човека, не става просто така-от нищо. Явно се е събирало с години, капка по капка. Събирали се и палели гуми" младежите"...Иди ги търпи всеки ден.

# 19
Целият свят има нужда от революция в съзнанието и нищо друго нема значение! Peace

# 20
Единият прострелян бил на 22 г. с 44 криминални регистрации, другият бил на 26 години с около 25 криминални регистрации.
И със сигурност са имали и поне още 10 пъти по толкова нерегистрирани.

Е,накрая са "осъдени".

# 21
Имаме нов национален герой! Направете му паметник и кръстете квартала на негово име!

# 22
Имаме нов национален герой! Направете му паметник и кръстете квартала на негово име!

Само кажи на кой от двамата - на убития или на убиеца?
Или може би на Цв.Цв? newsm78

# 23
Аз не разбрах как убиецът се е самопрострелял, след като са му свършили преди това патроните.
Не оправдавам никакво насилие, независимо от какво е предизвикано.

# 24
  • Стара Загора
И аз гледах малко от сутрешните репортажи-така се заканват господа ромите ,че то въпросния стрелец сам се е избавил от от отмъщенията им!

# 25
Аз не разбрах как убиецът се е самопрострелял, след като са му свършили преди това патроните.
Не оправдавам никакво насилие, независимо от какво е предизвикано.

Прострелял се е вкъщи.Вероятно там си е имал още патрони.

# 26
И аз гледах малко от сутрешните репортажи-така се заканват господа ромите ,че то въпросния стрелец сам се е избавил от от отмъщенията им!

Всичко им е цирк и представление.

# 27
Учудих се, защото в репортажа пише:
Цитат
След като застрелял четирамата си съседи, Иван тръгнал към дома си. По пътя се самопрострелял.

# 28

Само кажи на кой от двамата - на убития или на убиеца?
Или може би на Цв.Цв? newsm78

На убиеца разбира се Simple Smile

пухи-пухи, кое е цирк?

# 29

пухи-пухи, кое е цирк?

Заканите им пред медии.

Общи условия

Активация на акаунт