Стрелба в столичния квартал Гара Искър

• 6 949
  • 81
  •   1
Отговори
# 30
Ако не се вземат мерки, такива случаи ще зачестяват.
http://dnes.dir.bg/news/strelba-mvr-krazhbi-lyaskovetz-13390680?nt=10

# 31
Ако не се вземат мерки, такива случаи ще зачестяват.
http://dnes.dir.bg/news/strelba-mvr-krazhbi-lyaskovetz-13390680?nt=10

Ще вземат мерки след два месеца. Да им осигурят кебапчета и бира.
Те тези случаи отдавна са зачестили,че и оттатък.

# 32
Франция иска усилия от нас да интегрираме ромите
"Искам да разбера защо България и Румъния не водят силна интеграционна политика"
http://www.dnes.bg/politika/2012/08/27/franciia-iska-usiliia-ot- … ame-romite.167004

Тук вече сами са си отговорили:
"Ромите във Франция не искат да се интегрират, заяви френският вътрешен министър Манюел Валс в интервю за вестник “Фигаро”.
http://www.mignews.info/ciganite-va-v-franciya-ne-iskat-da-se-integrirat/

# 33
Използването на оръжие при самозащита е друго нещо. Жалко е, че после тези хора, които са защитавали имота си, живота си, близките си, се оказват виновни. Но тук става въпрос за човек, който си е взел оръжието и тръгнал да стреля. Или поне така е представена историята.

# 34
  • София
Използването на оръжие при самозащита е друго нещо. Жалко е, че после тези хора, които са защитавали имота си, живота си, близките си, се оказват виновни. Но тук става въпрос за човек, който си е взел оръжието и тръгнал да стреля. Или поне така е представена историята.
Сутринта по едно радио слушах как една ромка обясняваше, че на роднините на бившия военен, който е стрелял, няма да им се размине. Полицията сега ги пазела, но няма да може да ги пази месеци наред и че ще си получат отмъщението.
Историята напомня на тази в Катуница, но тук на прицел е българско семейство, а не ромско.

И да се допълня, че вчера и в нашия квартал имаше засилено полицейско присъствие около циганските блокове (имаме 2-3 такива).

# 35
из нета:

"Ромите обичат да горят гуми.Това е закодирано в хипоталамуса на този генетичен вид,също както влечението към желязото.След тежък ден в маалата да седнеш,да си сипеш една ракия и да запалиш една гума с чаветата-запазена марка на всеки рафиниран ром.
Има много напъни да се приравнят ромите с другите народи -нека не ги наричаме арийските народи,но те почиват на празни приказки и мангизите на Сорос.Доказателството за разликата е видимо при малките роми-чаветата.Чавето все още няма изградени социални навици и при него са най-видими генетично закодираните поведенческите реакции на този етнос.Чавето обича да троши,да чупи,да пали.При нас децата играят- момичетата с кукли-тоест те имат грижовния инстинкт на майката,а момчетата с коли или строят нещо с конструктор-т.е стремежът на нека не ги наричаме арийските нации да създадат нещо.Нашите деца обичат животни,чаветата целят кучетата с камъни.А между другото това влечение на ромите към паленето на гуми им пречи еволюционно,защото дори и да си купи кола изкушението е прекалено голямо и той предпочита да и запали гумите пред това да я кара,те и затова се придвижват още с каруци.
А и това е причината да не ползват презервативи-просто не се сдържат да не запалят "гумата"
"

# 36
  • София /Абсурдистан
току що от новините:

"много им търпяхме на българите"
"сега и ние ще убием четирима"

за мен това не са трезво мислещи хора и все повече се уверявям, че те ни мразят.

То много отдавна се знае, че ни мразят и то повече, отколкото ние тях. Питам се защо. Не работят, сметки не плащат, помощи има даваме от нашите данъци, нмираме им работа, те не щат да работят какво да е, дондуркаме ги, правим компромиси, които не бихме правили с представители на нашия етнос. И все онеправдани и все дискриминирани, аман вече. Работила съм като социален работник и отлично знам за какво иде реч. Зорлем ставаме расисти.
Чудя се, как и къде и аз да се пиша някъде мангалка, че да имам същите привилегии. За протокола - на боя и на цвят го докарвам досущ автентично Mr. Green

# 37
# 38
Интересно ако се беше обадил в районното да се оплаче, че в махалата цигани горят гуми, дали някой изобщо щеше да го отрази.  newsm78
Аз съм подавала не един сигнал за блок, покрай който минавам често с колата и посред бял ден го опоскват, познавам още поне 5 човека, които са го правили, това се развива над 1-2 години, сега вече блокът изглежда призрачно, на гараж Земляне е предполагам, до него е.
Сега има кабинка с жива охрана, май ги респектира, въпреки, че нали наскоро имаше един случай с друг пазач, който стреля по крадци, още е в ареста.  Thinking

# 39
Интересно ако се беше обадил в районното да се оплаче, че в махалата цигани горят гуми, дали някой изобщо щеше да го отрази.  newsm78

Аз съм подавала сигнал за силна музика....и познайте  Rolling Eyes нищо
Дойдоха полицаите, ромите казаха, че това е цигански квартал и ще си правят каквото искат и това беше  Rolling Eyes
Дори ромите викаха полиция с/у други роми и пак нищо.

.....на човека му е писнало затова ги е гръмнал....

# 40
  • София
По тая логика - и на мен ми е писнало до полуда от счетоводителката ни, ама я трая, а не я стрелям.  Mr. Green

# 41
  • Стара Загора
Дават им жилища да живеят,а те ги рушат до основи-пример бл.20 Ямбол
    https://www.google.bg/search?q=%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%BA+20+%D0%B … =1366&bih=598

# 42
По тая логика - и на мен ми е писнало до полуда от счетоводителката ни, ама я трая, а не я стрелям.  Mr. Green

Laughing
Аз само разбрах,че закона за джунглата винаги работи.

# 43

aaa счетоводителката лесно ще я смениш
Къщата доста по-трудно.
В тоя район едва ли лесно се продава.

# 44

Laughing
Аз само разбрах,че закона за джунглата винаги работи.

И после не сме били хищници (препратка към една друга тема).

Общи условия

Активация на акаунт