Стрелба в столичния квартал Гара Искър

• 6 943
  • 81
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Прави ми впечатлене и медиите колко са деликатни като обявяват такиви теми и всеки внимава и ходи на пръсти около разговора за този етнос.

Последиците от качването на файл "едикакво си МАНГАЛИ.pdf" на сайта на Президентството обясняват тази деликатност. Не бих искала да ме уволнят заради нещо такова, пък дори и да е истина. Жал ми е единствено за малките циганета, които не са виновни, че са се родили такива и понякога теглят много от собствените си роднини.

# 61
Против комунистическата система съм, но преди като видиш милиционер и замръзваш ,а сега убййства навсякъде никой от нищо няма страх.

# 62
Против комунистическата система съм, но преди като видиш милиционер и замръзваш ,а сега убййства навсякъде никой от нищо няма страх.

То сега можеш да видиш само някой катаджия, и то ако се подава леко иззад храста.
Полицията е заета с по-важни дела.

Още не съм разбрала с какви, предполагам защото са държавна тайна.  Rolling Eyes

# 63
Мисля, че на циганите им търсят място, държава, където да ги държат, но далече от цивилизования свят. Мисля, че това място вече е избрано. Мисля, че е по-добре да го отстъпим по-бързо, просто нямаме друг изход. Който го направи по-рано, ще е най-добре.

# 64
  • София
Сега си спомням за  убитата възрастна жена, познах я по написаното, че е глухоняма.  Работеше в текстилен завод на Гара Искър, беше съвестна, много добра работничка. Никога не е отказвала извънредна работа, уважаваха я и колегите, и турския собственик. Грижеше се за семейството си, беше чиста и спретната. Но кризата започна2007 г.  от текстила, завода затвори и освободи служителите. Бях касиерка там, давах им заплати, служебни бележки за доходите. Дано да не се е мъчила преди да почине.
Не знам кой крив и кой прав, но жената не заслужаваше такъв край.

# 65

Не е нужно да коментирам. Всеки сам да си направи изводите.

# 66
  • София
Потресена съм, не е истина.  Sad

# 67
Потресена съм, не е истина.  Sad
Ужасия.... нямам думи.

# 68
  • софия
    Като гледам трагедии с деца си мечтая да съм гинеколог в Тина Киркова или някаква болница до Столипиново. И да връзвам фалопиеви тръбички.

# 69
Има примитивни души, които така или иначе ще се преродят... Wink

# 70
Ай стига сте ми дрънкали за Кармата и преродените души.
Важно е сега,в този живот какво става.

# 71
  • Стара Загора
Дали пък Волен Сидеров колкото и да го смятат за луд не би могъл да се справи с ромския проблем??

# 72
А тези деца не бяха роми, нали?

# 73
Мъжът, метнал дървото, е българин, това  е майка му, а тя прилича на българка. Confused

# 74

Общи условия

Активация на акаунт