Стрелба в столичния квартал Гара Искър

• 6 945
  • 81
  •   1
Отговори
# 75
Дали пък Волен Сидеров колкото и да го смятат за луд не би могъл да се справи с ромския проблем??

Нищо няма да направи Волен. Всъщност ще направи - ще се облагодетелства яко.
Реалният му образ няма много общо с политическия, който се опитва да гради

# 76
  • София
Дали пък Волен Сидеров колкото и да го смятат за луд не би могъл да се справи с ромския проблем??

И как по точно ще стане това ?

# 77
  • Под липата

Не съм съгласна с теб. Ако са виновни законите и ситуацията в жалката ни държавица, то и аз и ти, и циганите живеем при тези условия и сред тези неработещи закони. Обаче нито ти, нито аз крадем, убиваме, стреляме и опоскваме къщи. И на нас токът ни е скъп, но го плащаме, и за нас цените на стоките са високи, но ги купуваме, а не ги крадем. И за нас цените на учебниците са високи, но пращаме децата си на училище. Мога да изброявам да утре сутринта.
Значи не е вината само в законите. Просто това си е едно нецивилизовано, гадно, крадливо племе. Това им е в кръвта, това им е манталитета. Манталитет не се променя стотици години напред. Иначе да, знам, че има малък процент цигани, които са като нас-работят, учат, живеят честно. Но това са изключения. Вече сме малцинство в собствената си държава и расизмът е с обратен знак-цигански расизъм спрямо нас-българите.

Съгласна съм с всяка дума.Сигурно пред стотици българи стои дилемата да защитят себе си и имуществото си по този начин или да се оттеглят чакайки държавата и законът.
 И да, проявявам нетърпимост към циганите. Нека съм расист.

# 78
Защо циганите се толерират? Знам, че ще кажете заради гласуването. Оки, така да е. Само заради това ли е? newsm78

# 79
  • София
Защо циганите се толерират? Знам, че ще кажете заради гласуването. Оки, така да е. Само заради това ли е? newsm78

не само. по линия на така нареченият НПО-сектор влизат сериозни пари, за защита правата на циганите. Има над 100  организации занимаващи се със защита правата на циганите и това е доста добре платен бизнес. ЕС предпочита да им защитава правата тук, а не в Франция или Германия.

# 80

В Европа само се правят на толерантни, и те никой не са интегрирали, просто имат по-здрави правила и санкции и държат разните индивиди от етноси и раси изкъсо. С циганите и те не могат да се оправят.

# 81
Да се защитят правата им е едно, да имат облаги-друго...Те имат облаги, факт. Confused

Общи условия

Активация на акаунт