Разваляне на Магии

• 505 426
  • 994
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Започна да става много интересно в темата!   bouquet

# 346
Да, и аз вярвам за това с дърветата. Но за съжаление има красиви дървета, под които е опасно да седиш и е по-хубаво да ми се любуваш отдалече. Като тополите, които имат крехка дървесина и всички сме чували за паднали тополи. Обаче не може да се отрече, че са едни от малкото дървета, чиито листа "пеят" и при по-лек вятър. Другите за които се сещам са брезите и трепетликите. Чувал съм, че да слушаш този звук действа успокояващо. И наистина при еднакъв вятър, тук чувам вятъра преминаващ само през клоните и листата на трепетликите, тополите и брезите наоколо, но не и от другите дървета като кестените и липите. На тях им трябва много по-силен вятър, за да запеят, но тогава се губи ефекта защото самият вятър издава звук като е много бурен. Ходенето бос не е много приложимо в България из повечето градове с толкова улични и домашни кучета. Галенето на котка казват, че също помага. Те отнемали лошата енергия.

# 347
# 348
Ето.

• Бреза - ако прегръщате бреза, тя ще ви дари със спокойствие и радост. Тя е особено полезна за хора, които страдат от безпричинен страх и тревога.

• Бор – активността на бора не е свързана с конкретна система, той зарежда цялото тяло с енергия и импулс, поради това е особено ефективен при липса на тонус. Освен това борът е естествен антидепресант, който спомага и за усилването на имунитета и елиминирането на негативните последици от стреса.

• Топола – тополата служи най-вече за връщане на настроението. Общуването с нея през активните й часове – между 15 и 18 часа, мобилизира както духа, така и тялото.

• Върба – контактът с върбата между 18 и 21 часа снема напрежението, облекчава главоболието, дава настроение и сила за справяне с ежедневните отговорности.

• Дъб – енергията на дъба е изключително мощна. Важно условие на дендротерапията е, когато прегръщате дъб, да бъдете в добро настроение, тъй като той засилва съществуващата нагласа към света.

• Липа – липата действа с мека енергия. Тя е активна от 2 до 6 часа сутринта, а допирът с нея създава усещането за топлина и спокойствие и премахва депресията и усещането за потиснатост.

• Трепетлика – в общуването с трепетликата трябва да сте внимателни. Това дърво изсмуква енергията, продължителният контакт с него причинява главоболие, създава предпоставки за затруднено дишане, понякога дори води до загуба на съзнание.

• Кестен - зарежда с енергия.

# 349
  • София
Бяха ми казали, ако имаш проблем да го споделиш на любимо цвете или да прегънеш дърво и да му споделиш грижите и проблемите си. Споделих го с една врачка и така, че не е редно да се прави, защото така прехвърляме негативната енергия и мисли на цветето или дървото и те умират.

Кое твърдение е вярно?

# 350
Цветята са крехки, но дърветата са доста корави и доста заземени. Според мен те връщат негативната енергия чрез корените. Едва ли си го трупат.

# 351
Нищо няма написано за плодните дървета и за тези които ги съдят масово по градовете - ясен и други подобни. Онези, на които им оформят кръгли корони, за да не растат много.

# 352
Хайде пускай рекламата и стига писа глупости наред...
Пробвате се да се ошлайфате, ама не успявате, да му се не види...
Време е за нов профил...

# 353
стоене на мост най добре с протегнати към реката длани поне 5 минути

# 354
Хубава тема! От години търся свестен човек, който наистина вижда и помага, но за съжаление всичко е бизнес! Бях при кого ли не, хвалени и не хвалени и само разочарования! А последния беше капака на всичко - даваха го по телевизията, много бил виждал и познавал... Отидох при него, платих бих казала солидна сума, а той дори не "видя" че съм бременна  Grinning
 Ако някой все пак някой е впечатлен от някого, ще се радвам, ако сподели!

# 355
DiAnA3636:  Интересно ми е какво разбираш под свестен който вижда и помага? И аз съм имал попадения, но съм имал и пропуски. Искаш случай - ето ти един.
Преди години една приятелка ми даде обща снимка на нея и нейна приятелка. Казах и какво усещам и виждам - беше проблем със здравето и едното нещо, което и казах. Тя ми каза че изобщо не е чувала за тоя проблем но ще попита. 2-3 дни по-късно се обади да ми каже че наистина имало подобен проблем и го назова по-детайлно, отколкото аз и го казах. Колкото до бременността - ами то тогава е доста голяма вероятността от грешки, имайки предвид огромните промени, които настъпват да не говорим и смесването на енергии, от което всички екстрасенси си патят. Спомням си че съм гледал филм за едно руско момиче с талант в това да открива болести и други подобни проблеми - знаеш ли какъв беше теста - 4-5 човека пред нея, на разстояние всеки един от друг макс 1м. И тя като почна да изброява проблеми се оказа че - я то ги имало, ама не в тоя, в който е посочила, ами в някой от другите ... А подобни грешки биха лесно били сведени до минимум ако и бяха представяни 1 по 1 . Ама кой знае на кой какво му е оттървало там ....

Rick88: В книгите на Вакуленко има даден ритуал за връзка с плодно дърво. Имай предвид обаче че е доста сложен и комплексен и отделно от това те свързва със съответното дърво, и трябва после да се грижиш за него, а то в замяна ти разкрива неща свързани с т.нар. природна магия. А тя не включва само дървета, а също и местности, храсти и т.н. Имай също предвид, че природната магия изисква и много сила за работа с нея.

Amiamo: И какво от това, че ги понатоварваш? Ако изобщо ги товариш де Wink. Със същия успех можеш да ползваш и домашни животни особено котки и кучета. За котките съм чувам че се "хранят" с негативна енергия и я трасформират в позитивна. Докато кучетата се освобождават от нея по време на ежедневните разходки. друг начин за който се сещам е да налееш вода в глинен или кристален съд, да си подопуш пръстите или ръцете до китките и движейки си ръцете като бъркаш водата да си представиш че негативите ти изтичат и се поглъщат от нея. добре е да сложиш и малко сол във водата (морска ако може) за да поеме още по-добре негативите. Слае като почувстваш или решиш да спреш вадиш си ръцете от водата, изтръскваш ги в купата и за около минута си ги представяш все едно че горят и изгарят остатъците от негативната енергия. А водата от купата може да излееш на цвете или просто на земята (почва).

ÉN É SIR-RU
GUD GIG AB-ZU
UG É GIG-GA
NIG-ŠAG-DA SI-SI-E AMAR-A-DA-A
DinGir BABBAR KALAMA-SI-NI-ŠU
DinGir ININNI KA GU- Ù-NE- X -RA-NI-ŠÚ
MÀ-A ŠU-ŠAG-MU-DURUN
TÙ ÉN É SIR-RU
MUN GAB-SÎG
ENIM-ENIM-MA MUN ŠU-A-DU-DA-KAM

Това е заклинание, което се казва над купа със солената вода се извършва енергийно изчистване на кръг. След енергизирането на водата с това заклинание тя се разпръсква с пръсти в и около кръга. Необходимо е ръсенето да се извърши 60 пъти. Може да се използва и за изчистване на помещение, но доколко ефективно е за цяла стая нямам представа Wink. Все пак определено се усеща разведряване, па макар и леко.

# 356
 Под свестен имам предвид човек, който наистина го може! Ще дам пример и аз - когато бях на около 3 годинки, имах необясними симптоми, болки в корема, постоянно гадене и какво ли не. Лежала съм по какви ли не клиники, правили са ми какви ли не изследвания и накрая всички доктори вдигнаха рамене и казаха - нямаме представа какво й е! Отидохме в Руссия с мама и там ни заведоха при една жена на около 40 години, много възпитана и мила. Аз бях вече на 9.Тогава тя ни каза неща, от които ние бяхме потресени!Абсолютно истински неща! След като направихме каквото трябваше, аз напълно се оправих, а човека, за когото тя ни каза, че е виновника за моите проблеми( тя спомена, че е наш роднина и чрез восък се изписа първата буква на името му, а нямаме друг в рода с такова име, нито пък със същата буква) си помля ръката във една месомелачка. Това се случи 3 или 4 месеца след като бяхме при нея и тя ни предупреди че на този човек щяло да му се върне  .....
 Втория случай - на 16 имах някакъв проблем и никой от лекарите не можеше да предположи за болестта ми, понеже не било типично за възрастта ми. Тогава мама ме заведе при една жена във Видин, която само като ме погледна и хвана ръката ми, каза какво ми е и при кого да отида и какви изследвания точно да направя. Каза ми невероятни неща за миналото, за мен самата и още много неща. Не искаше никакви пари категорично, но ние й купихме най- различни сладки неща и няколко подаръка й направихме( по наше собствено желание), отидохме където тя ни каза и всички останаха шокирани, че на 16 имам тази болест и то от доста време...Докторите ни попитаха, как сме се сетили да отидем точно при тях на преглед и защо искахме точно тези изследвания??? Всичко ми позна тази жена! За съжаление е починала... иначе бих отишла до Видин отново!
И за съжаление, никога повече не попаднах на такъв човек! Всички други ми играят на клишета - ти си добро момиче и на твоя улица ще изгрее слънце, бла-бла.... Правя ритуали които те ми казват и нищо! Само разочарования.Нямам против да платя, но поне да има за какво!

# 357
Ето.

• Бреза - ако прегръщате бреза, тя ще ви дари със спокойствие и радост. Тя е особено полезна за хора, които страдат от безпричинен страх и тревога.

• Бор – активността на бора не е свързана с конкретна система, той зарежда цялото тяло с енергия и импулс, поради това е особено ефективен при липса на тонус. Освен това борът е естествен антидепресант, който спомага и за усилването на имунитета и елиминирането на негативните последици от стреса.

• Топола – тополата служи най-вече за връщане на настроението. Общуването с нея през активните й часове – между 15 и 18 часа, мобилизира както духа, така и тялото.

• Върба – контактът с върбата между 18 и 21 часа снема напрежението, облекчава главоболието, дава настроение и сила за справяне с ежедневните отговорности.

• Дъб – енергията на дъба е изключително мощна. Важно условие на дендротерапията е, когато прегръщате дъб, да бъдете в добро настроение, тъй като той засилва съществуващата нагласа към света.

• Липа – липата действа с мека енергия. Тя е активна от 2 до 6 часа сутринта, а допирът с нея създава усещането за топлина и спокойствие и премахва депресията и усещането за потиснатост.

• Трепетлика – в общуването с трепетликата трябва да сте внимателни. Това дърво изсмуква енергията, продължителният контакт с него причинява главоболие, създава предпоставки за затруднено дишане, понякога дори води до загуба на съзнание.

• Кестен - зарежда с енергия.

Благодаря за инфото, много полезно.

Една '' приятелка'', която се оказа просто завистлива и злобна жена, ме заплаши с магии. Поръчах на една ясновидка, т.н. блокаж/ защита, тя ми обясни, че това ме предпазва, но не ми трупа негатив, че съм направила магия. Въпросното действие наречено '' блокаж'', създава нещо като разделителна линия, стена между нашите енергийни полета, няма да се виждаме често, например. Ако въпросната персона реши да направи нещо, стената ще го блокира и автоматично го връща към нея, т.е. колкото по-негативно мисли за мен или прави нещо, то автоматично се връща към нея. Това е, да се сърди на себе си, ако продължава да ми мисли негативно за мен Mr. Green

# 358
отваряте вратите без входната  и прозорците сипвате сол колкото да се покрие дъното в стар метален съд понеже ще се захаби без вода и го слагате на котлона докато се загрее може да започнат да хвърчат парчета сол ако е едра най добре да имате защитни очила гони вселени във вас духове или в домът разваля и магии изхвърляте солта повтаряте докато дъното на съда и солта останат с непроменен цвят

# 359
отваряте вратите без входната  и прозорците сипвате сол колкото да се покрие дъното в стар метален съд понеже ще се захаби без вода и го слагате на котлона докато се загрее може да започнат да хвърчат парчета сол ако е едра най добре да имате защитни очила гони вселени във вас духове или в домът разваля и магии изхвърляте солта повтаряте докато дъното на съда и солта останат с непроменен цвят
Нещичко за повече късмет да Ви се намира??? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт