Разваляне на Магии

• 505 434
  • 994
  •   3
Отговори
# 360
как се разваля бумеранг ефект от самата жертва без да има връзка с магът има някакъв мисловен начин

това с обвързването се прави и с човек + човек и какво става ако е развалено и единия умре

# 361
Обичам всезнайковците като тебе. Още повече обичам изтрити без причина мнения, особено когато не ти допадат. Мога да си подсигуря да не се пипат, но не си струва хабенето на енергия и връзки с някой доста висши същности за подобни неща. Явно на някой защитата, която дадох, и която си иска жертвоприношение е дошла мн в повече от поносимостта му. И жертвата в магията съвсем не е задължително да е кръвища и страдания дори на животни. Ама явно на някой  много им оттърва така да насаждат това у другите, защото хем ги плашат, хем имат и оправдания после.
Драконите, ако изобщо поискат жертва са определени метали, често злато или сребро. Това се прави не само от уважение към тях, но и по практическа точка, че използват енергиите на предмета за да свършат работата за която са помолени. И дай да си спестим определени цитати, че Библията ми е май по-добре позната в определени скрити аспекти, отколкото на доста "вярващи сляпо" в това, което пише вътре, и което напоследък дори науката опровергава части от него . Честно казано все повече разбирам мъдростта на някой западни форуми, които при спор м/у участниците ги отделят в отделен подфорум, достъпен само за тях, за да си разрешат спора без да пълнят темите с незасягащи темата лични мнения. Просто АКО изобщо се навия да дам ритуал тук независимо за какво, ще го направя САМО и ЕДИНСТВЕНО на лични, дано сте доволни.

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 12:06 от SenkoTron

# 362
кой ми изтри коментарите

ако беше ок да се правят магии нямаше да са забранени и да има смъртни наказания за виновните а библията не мисля и да я чета

това не е сигурно дали действа но си струва да се пробва маг и жертва прегръщат заедно 1 дърво или визуализирате ако не е наблизо или не си признава

всяко дърво можете да прегръщате  което е в природата не в саксия енергията ще мине през него

# 363
  ПП: За развалянето на магията на Цялото семейство Вакуленко взе сумата от $15 еднократно. Допълнително за защитата което си беше вече по желание взе още $10. Това е поне доколкото споменът ми от преди 10-15г. за нещата там и тарифите. Разбира се оттогава може да са се променили, но нямам информация за това доколко са нарастнали или спаднали тарифите. Имат саит, така че може да ги потърсите за повече инфо.

Елена Вакуленко взима съвсем други суми!  Точно по същото време, преди десетина години някъде, семейство мои познати бяха ходили при нея, та после ми плачеха на рамото колко пари им била поискала. Laughing

Да не говорим, че достатъчно е да се погледнат книгите ѝ, за да се прецени колко може и каква работа би могла да свърши. 

Ако аз лично имах нужда от такъв вид помощ, не бих отишла нито при нея, нито при някой от нейните ученици. 

Просто не е тя човекът!

# 364
Не знам при други колко е взимала Вакуленко, аз мога да говоря само за случая, на който съм пряко присъствал и съм имал наблюдения както от обстановката преди ходенето при нея, така и след това. Казваш че са плакали за сумата - по него време $25 си беше доста сериозна сума ако правилно си спомням. Но резултата който имаше си струваше, още повече че защитата и и досега стои около тея хора (лично засичане). И това че са плакали заради сумата още не означава че не е имало резултат, ако правилно разбирам е пропуснато да се упомене резултата.
 Като погледнеш книгите и - Аз лично съм правил част от упражненията дадени от нея в книгите и - за мен са проработвали, предполагам и за мнозина други, които са опитвали също биха или са проработвали. А това че ритуалите, които дава не са от най-лесно достъпните или изискват определена подготовка за правенето им, още не означава че не са действащи или ефективни. Тя и затова си казва, че да се ползват доста голяма част от нещата, които дава в книгите си (а и не само там) е необходимо да се изкара курса по Обща екстрасензорика при нея. И тоя курс ако нещата се учат добре а не отгоре отгоре ще помогне на изкаралия го не само за тея ритуали, но и за още огромна част от други неща които може да вижда, чува и прави. А и курсовете са доброволни - никой никого не бута насила там. Да не говорим че при всички реклами из нета още не съм попадал на реклама на Училище Маг, а именно то според мен си струва да се изкара поне Началното обучение там за тея, които после искат да се занимават по-дълбоко с тея неща.
Ами ти може и да не искаш помощта и, което съвсем не означава че други може да не се нуждаят от нея. И обикновенно в БГ за съжаление най-много се оплюват именно тея, които на практика могат нещо повече, отколкото да им се помага да напредват. Това съвсем не значи да се пропускат проверките на хора и случки, но и да не се плюе някой само защото не ти оттърва как изглежда и колко напред в нещата е.

lia555333: Ще упомена пак част от изтритото... В началото Християнството навлиза чрез култовете към отделните божества (Венера за пример в Рим). По-късно, когато вече трайно започват да добиват сила и власт се обръщат именно срещу тея култове, в които все още виждат заплахи за съществуването си. Отделно освен каноните известни сега е имало и други течения в църквата (т.нар. Гностично течение) които са изповядвали че Бог трябва да се търси индивидуално от всеки чрез медитации, вътрешно сърцезание и т.н. Както се досещаш това никак не е било в интерес на Ортодоксалната църква, която по него време (а и сега) се е интересувала от Властта, влиянието и парите. А какъв по-добър начин за постигането на всичко това, освен ако не минава през нея и не е узаконено от нея ... Един вид префинено и скрито диктаторство. Затова тоя Гностичен клон е бил отсечен, лечители, магьосници и вещици с били преследвани, не защото де факто са били ЗЛИ а именно зашото са пречели и подкопавали Абсолютната Власт на Църквата в онея времена.
Защото да си вещер/щица означава да си вещ в нещата и да си имаш представа не само какво правиш, но и какво би произтекло по-късно от действията ти.
Любимата на църквата АНАТЕМА всъщност представлява т.нар. магическа верига, в която вс вярващи обединяват сили и ги съсредоточават в свещенника за погубването на някой (предимно отлъчени от църквата), който именно произнася молитвата и насочва енергията към жертвата. Ха сега нека някой ми докаже че това не е магически ритуал в църковни одеяния. Затова и са съветвали отлъчените от църквата да преминат с максимална бързина към друга религия, защото иначе просто комбинираната енергия ги е убивала. Докато под защитата на  друг религиозен Егрегор са имали доста добри шансове да се спасят от подобен удар - просто той е бил поеман поне частично от новия религиозен егрегор и така човека е оцелявал.
А Магията е като електричеството - Благо, което може да убие при неправилна употреба.
А ритуала с дърво за който споменаваш има далеч по друга употреба, да не говоря че пропускаш още 1 тон съществени подробности, които биха го накарали да проработи.

# 365
Горното мнение на Анонимен е мое.  Писах го като Анонимен, защото става дума за пари и доходи.
Но ще се поясня.

Казваш че са плакали за сумата - по него време $25 си беше доста сериозна сума... 

Като погледнеш книгите и - Аз лично съм правил част от упражненията дадени от нея в книгите и - за мен са проработвали, предполагам и за мнозина други...

Не, те ми говореха за трицифрени и четирицифрени числа.

Упражненията си прави, не ти пречи, но ако опознаеш и малко по-съществена литература и практики, ще разбереш какво имам предвид.  Не искам да навлизам в това обаче.

Аз категорично не бих се доверила и не бих я препоръчала. 

# 366
Ами много хора плачат от "качествено разваляне". Там при тях поне знам че ако правят нещо го правят качествено. Колкото до 3-4 цифрените суми - сигурна ли си че освен развваляне не са поискали да карат и някой курс? Защото цените на някой от курсовете още тогава бяха 2000-2500лв. Само че едно че това бяха строго специфични курсове в определени направления като например "Работа с нетехнологичното ниво на Вселената". Курса по Начална Екстрасензорика беше на цена 300лв. И дори ако приемеш че понеже беше на 2 нива едното да струва толкова, то едно че се кара от порядъка на 6 месеца ако не се лъжа, и друго че за знанията и уменията които осигурява тая сума си е меко казано смешна и покрива основно материалите и труда на преподавателите при обучението.
Там е работата че поне 1/2 от упражненията, които са дадени в книгите и са свързани както с развиване и усъвършенстване на творческа и практическа визуализация, така и с първоначално опзнаване на структурите и работата с Елементите - Огън, Вода, Въздух и Земя. И то на практическо ниво. Със съответните предупреждения за състоянията където е необходимо. Аз си имам собствени практики, което не ми пречи да използвам и част от тея, които са дадени в книгите и. Не знам каква друга точно литература имаш предвид, така че ако искаш уточни.

Никой не карам да се доверява сляпо и да скача с 2-та крака. Но да отхвърляш, без да си проучил нещата някак не ми се връзва като позиция. Аз говоря от 1-во лице за наблюденията си, не предадено от 2-ро или 3-то ниво. Но както виждаш не се засилвам да карам другите да скочат сляпо и да ми се доверят просто така - да проучат и да решат. Освен това формите за разваляне са различни за различните видове магии. И ако речем че да развали полу-дилетански направена турска магия за смърт струва $15, то да развалиш примерно качествено направена магия може да коства повече време, материали и средства и това донякъде да се отрази на цената. Затова и съветвам тея, които ползват Киприяновите и Василиевите молитви да не се ограничават само с 1-2 пъти използване, защото при тежки случаи те само временно отслабват направеното и след късо време то пак се връща и засилва. Затова поне ь3 пъти прочетено в църква последователно в присъствието (по възможност) на засегнатите, и отделно поне деня преди и след ходенето на църква да се четат пред бяла или църковна свещ у дома самостоятелно. И е добре да не се таи гняв и омраза в сърцето, защото се намаля ефекта от всичко.

# 367
някакъв свещеник се карал на 1 момиче че е казвало киприяновите молитви у тях опасно било трябва да си постил да си пречистен на гладен стомах и чиста къща

най е добре да се молите на Бог на колене и главата наведена до земята 1 път е достатъчно

и без други неща ефекта след визуализацията беше моментален говоря за маг жертва дърво дано не им изсмуквам енергията или нещо че прекалено ведро ми става

миризмата на този който ви е направил магия не е на пот а по прилича на газ и най вече на нафталин като се развали няма да я усещате повече

# 368
Хмм, свещенника може да е прав от една гледна точка, поста и пречистването засилва силата им. Ама да я плаши че било опасно да ги чете в тях - това е малко прекалено. Всъщност по-дългия пост изчиства организма и подпомага възприемането през по-финните сетива. Май това му е опасното доколкото си спомням. Иначе колко момичета пазят диети на салатка и полугладно съществуване, което бтв ако решат да използват медитативни практики ще им помогне много повече със "добрата форма" отколкото 100-те вида таблетки за отслабване, ханш и какво ли още не дето рекламират, ама действат на 5% от ползващите го.
Който и да молиш, било Бог, Ангел, Демон, Елементален дух или каквото там се сетиш, да покажеш уважението си към тях е достатъчно добре за взаимна работа. Дали ще го покажеш коленичейки, или просто ще го излъчиш разликата е почти незабелижима. Само че дали ти ще реагираш добре ако някой непознат ти каже "Я ела тука и ми прекопай градината защото мен ме мързи", или ще реагираш по-добре ако те помолят да го свършиш, особено ако обещаеш и да си платиш или върнеш услугата по някакъв начин. С тая е почти същото. Разликата е че те могат да проверят още докато даваш обещанията си дали и доколко ще ги изпълниш, и ако преценят че е достатъчно да направят това, за което ги молиш. Дори и да не изпълниш всичко на 100%. Проблема може да дойде именно от отношение и дадени фалшиви обещания, както и от опит за принуда. Това дори и да проработи в случая с някой демон, после все пак може да ти излезе солено. И да донякъде позовавайки се на Бижията власт и сила би могло да проработи, но и цената после не се знае каква може да бъде, особено ако решиш да поработиш и с някой от другите демони (а пък видиш ли те съвсем случайно знаят какви си ги вършил с предния).

И не ме карай да се смея с тея миризми че ми напомняш едно нещо от некрономикона - едно заклинание за екзорцизъм, за което пише че злия дух се изнизва във вид на зелен газ или течност. Не само че не е точно така, ами и чувството за хумор си е направо на ниво за толкова сериозна книга.
Може да опиташ да ми смукнеш енергията, само че когато те засека ще си имаш неприятности. Няколко пъти са се пробвали досега, после не са повтаряли, а бих казал че поне в 2-3 случая тея които опитаха си бяха на ниво и доста вещи в нещата (то сигурно и именно затова са се отказали след прекъсването на линк-а). И това беше преди да попадна на още по непрощаващи неща спрямо енергийните вампири. Иначе ако не знаеш как точно да смучеш от другите, лесно може да им изсмучеш болестите и да ги пренесеш в/у себе си. И не се ли изчистиш качествено после като нищо ще е разболееш и то така че лекарите да могат да го открият на физическо ниво Wink.

# 369
SenkoTron, предизвиквам Ви публично - 1.кой е човекът, който пробва да ми влияе, 2. доколко успешни са опитите и как са се отразили и 3. защо го прави, 4. ще получи ли възмездие?
Почти знам отговорите /питала съм доста/, в случай, че приемете предизвикателството, ще пиша това, което аз знам по "случая"...
Ако са нужни данни, ще предоставя, разбира се.

# 370
Not Interested!
Щом почти знаеш отговорите, тогава за какво съм ти аз? Точно това "почти" прави нещата както интересни, така и опасни. Можеше просто да помолиш за проверка, но трябваше да се направиш на интересна и да стане публично, нали? Така спокойно може да затапиш някой, ако дори малко сгреши ( аз съвсем не се имам за безгрешен особено в тея неща). В повечето случаи слабо ме интересува кой и защо влияе, ако действително се налага да действам има достатъчно неща, от които мога да избера и които не изискват да знам кой и защо. Просто нещата се пренасят на доста високо ниво и оттам се отсъждат, защото не винаги проблемите които възникват може съвсем да не датират от тоя живот. Затова е много по-безопасно да помолиш за проверка и действия от по-високо ниво, отколкото да се втурваш през глава и да правиш каквото мислиш за правилно. Защото ако се окаже че си сгрешил наказанията не закъсняват много (нищо, че малцина ги разбират като наказания). И дори се натрупват кофти случки във всички очаквани и неочаквани посоки в живота. Ако толкова държиш ще ти дам нещо, което при наличие на магия да принуди да спрат да въздействат, или ще изровя ритуала към Елементалните крале за възмездие. Но нямам никакво намерение да се ровя в живота и нещата ти.

# 371
Да, почти знам отговорите, защото знам след кого какви необичайни предмети съм намирала. Карай, както и да е...
Да затапя някой, ако сгреши? Че то има ли сто процента безгрешни?
Нещо не се разбрахме, ама карай, здраве да е...

# 372
Бе не знам мен ме е страх от такива ритуали в които има заклинания. Много ми бият на бяла магия. Аз не искам бяла магия, а изчистване на отрицателните влияния и връщане на нормалното. Иначе за сега най-много ми е помогнало самовнушението с позитивни утвърждавания. Тоест животът и да ти лепи шамари да се опитваш да си внушиш, че имаш много късмет повтарайки си наум неща като "Аз съм късметлия", "Аз съм в безопастност" и т.н. и да се усмихваш. Но не винаги действат, защото ако получаваш физически симптоми и пристъпи на паника е трудно да запазиш самообладание и да се опитваш да ги игнорираш или наблюдаваш отстрани. Но самата наука твърди че дори нарочната усмивка е способна да намали хормона на стреса и да увеличи хормона на щастието. Simple Smile

# 373
Здравейте,
Изчетох внимателно цялата тема. Интересувам се от Славка Пенева, радиестезист. Спомената е тук, но не намерих нищо конкретно. Има ли някой, който лично да я е посещавал, да разкаже дали е доволен и каква е цената, къде приема?  Става въпрос за разваляне на магия. Praynig

# 374

Общи условия

Активация на акаунт