Разваляне на Магии

• 506 642
  • 994
  •   1
Отговори
# 735
Има доста неточности в описаното.Молитви не се четат. С тези неща няма как да се разбере кой го е направил, може евентуално да се разбере какво е направено, но човека трябва да е с много опит.Яйцето не се държи 3 дена, а една нощ, в противен случай става едно миризливо нещо дето....
Моля някой да пусне нова тема.

Тук в този форум масата от хората са такива, които в теоретичната част са много добри, но 99% нямат никаква практика а само си чешат езиците. Повечето хора уж търсят помощ и, когато им подадеш ръка и им предложиш да помогнеш в тях се заражда съмнение, което ги спира да действат и да проверят реално, какво може да се направи. И така аз разбрах, че всъщност тук повечето хора само си губят времето, защото всичко остава в теорията а до практиката никой не стига. Всяко теоритично знание, което не може да бъде проложено на практика е Лъжа!. Следователно никой не търси помощ реално. Съмнението е негативната страна на живота, което спира всякакво развитие и така никога няма резултат. Отделно, че тук е пълно със разни заблуди и суеверия, които хората избират да следват.

Lan_7 - Как и защо да не се четат молитви??? Ако не Бог, кой може да помогне и трябва да се уточни, че Бог означава "Същество, на което центъра е навсякъде а периферията никъде"!!! Тоест извън Бога нищо не същестува и не може да съществува. Той е непроявеното и проявеното в същото време. Бога е едновременно във всяка форма и в същото време няма форма. Той е Дух и съзнание, което обема всичко и извън него нищо може да съществува. Това, някой да се обяснява, че Бога на едните е различен от Бога на другите означава, че абсолютно той не разбира какво е Бог. Хората питат как да се разбере дали имат нещо а не кой го е направил. Ако искаш да разбереш кой го е нарпавил ти трябва ясновидец, ясночуващ или феномен със способности, но това да разбереш, кой го е направил е абсолютно безмислено, защото е важно да се освободиш от проблема а не да се фокусираш върху него. Дори да знаеш, кой го е поръчал, какво ще промени това? Който иска да ти пречи винаги ще намери начин, но важното е, че в Божествения план няма действие без противодействие. Много от хората, когато разберат, кой го е направил започват да мразят, да бъдат отмъстителни да правят много небалансирани неща, че има и хора, които търсят да им го върнат по същия начин. Всички тези методи спират духовното развитие и създават карма. Така се следва старата система на Инволюционните Учения преди Христа, които винаги правят карма!!! Както Моисей казва - "Око за око, зъб за зъб", но това е стария завет! В Новия завет Христос никъде не говори за отмъщение а ти казва - "Когато ти ударят плесница, дай си идругата буза", което е начина да се приключва с кармата, защото закона на кармата се нарича закон за причината и следствието и всяко нещо, което ни се случва е свързано с причина и тя тръгва от нас самите и всичко това е част от духовния път, по който трябва да вървим. И истината е, че поговорката "Всяко зло за добро" е абсолютно вярна, но затова човек трябва да има съзнание да го разбере.  Първо трябва да се неутрализира енергията а после има методи, с който човек да се защитава. Има молитви и псалми, които вършат тази работа. Може и да се използват енергийни похвати, какато Рейки, Изис Сейким, Универсална енергия или други варианти.

Яйцето може много бързо да промени формата си и това става в зависимост от енергията, която му влияе, но няма да замирише, защото е във вода. Кислорода е този, който ускорява процесите и може да се развали, но водата го запазва за известно време. Отделно, че може да бъде затворен буркана и тогава няма как да мирише.
Моята майка е ползвала този метод с яйцето  не веднъж и аз съм виждал с очите си резултатите. Но за мен има много по-ефективни методи, но за тях човек трябва да се учи и да се развива.

# 736
Скрит текст:
Има доста неточности в описаното.Молитви не се четат. С тези неща няма как да се разбере кой го е направил, може евентуално да се разбере какво е направено, но човека трябва да е с много опит.Яйцето не се държи 3 дена, а една нощ, в противен случай става едно миризливо нещо дето....

Тук в този форум масата от хората са такива, които в теоретичната част са много добри, но 99% нямат никаква практика а само си чешат езиците. Повечето хора уж търсят помощ и, когато им подадеш ръка и им предложиш да помогнеш в тях се заражда съмнение, което ги спира да действат и да проверят реално, какво може да се направи. И така аз разбрах, че всъщност тук повечето хора само си губят времето, защото всичко остава в теорията а до практиката никой не стига. Всяко теоритично знание, което не може да бъде проложено на практика е Лъжа!. Следователно никой не търси помощ реално. Съмнението е негативната страна на живота, което спира всякакво развитие и така никога няма резултат. Отделно, че тук е пълно със разни заблуди и суеверия, които хората избират да следват.

Lan_7 - Как и защо да не се четат молитви??? Ако не Бог, кой може да помогне и трябва да се уточни, че Бог означава "Същество, на което центъра е навсякъде а периферията никъде"!!! Тоест извън Бога нищо не същестува и не може да съществува. Той е непроявеното и проявеното в същото време. Бога е едновременно във всяка форма и в същото време няма форма. Той е Дух и съзнание, което обема всичко и извън него нищо може да съществува. Това, някой да се обяснява, че Бога на едните е различен от Бога на другите означава, че абсолютно той не разбира какво е Бог. Хората питат как да се разбере дали имат нещо а не кой го е направил. Ако искаш да разбереш кой го е нарпавил ти трябва ясновидец, ясночуващ или феномен със способности, но това да разбереш, кой го е направил е абсолютно безмислено, защото е важно да се освободиш от проблема а не да се фокусираш върху него. Дори да знаеш, кой го е поръчал, какво ще промени това? Който иска да ти пречи винаги ще намери начин, но важното е, че в Божествения план няма действие без противодействие. Много от хората, когато разберат, кой го е направил започват да мразят, да бъдат отмъстителни да правят много небалансирани неща, че има и хора, които търсят да им го върнат по същия начин. Всички тези методи спират духовното развитие и създават карма. Така се следва старата система на Инволюционните Учения преди Христа, които винаги правят карма!!! Както Моисей казва - "Око за око, зъб за зъб", но това е стария завет! В Новия завет Христос никъде не говори за отмъщение а ти казва - "Когато ти ударят плесница, дай си идругата буза", което е начина да се приключва с кармата, защото закона на кармата се нарича закон за причината и следствието и всяко нещо, което ни се случва е свързано с причина и тя тръгва от нас самите и всичко това е част от духовния път, по който трябва да вървим. И истината е, че поговорката "Всяко зло за добро" е абсолютно вярна, но затова човек трябва да има съзнание да го разбере.  Първо трябва да се неутрализира енергията а после има методи, с който човек да се защитава. Има молитви и псалми, които вършат тази работа. Може и да се използват енергийни похвати, какато Рейки, Изис Сейким, Универсална енергия или други варианти.

Яйцето може много бързо да промени формата си и това става в зависимост от енергията, която му влияе, но няма да замирише, защото е във вода. Кислорода е този, който ускорява процесите и може да се развали, но водата го запазва за известно време. Отделно, че може да бъде затворен буркана и тогава няма как да мирише.
Моята майка е ползвала този метод с яйцето  не веднъж и аз съм виждал с очите си резултатите. Но за мен има много по-ефективни методи, но за тях човек трябва да се учи и да се развива.
      Позволявам си да оспорят твърдението ти че само на теория търсим помощ. Нека прием факта че не можем да търчим от единия край на България до другия. Колкото и да Искаме да си помогнем.

Последна редакция: сб, 09 юни 2018, 16:06 от AnMary

# 737
Скрит текст:

Lan_7 - Как и защо да не се четат молитви??? Ако не Бог, кой може да помогне и трябва да се уточни, че Бог означава "Същество, на което центъра е навсякъде а периферията никъде"!!! Тоест извън Бога нищо не същестува и не може да съществува. Той е непроявеното и проявеното в същото време. Бога е едновременно във всяка форма и в същото време няма форма. Той е Дух и съзнание, което обема всичко и извън него нищо може да съществува. Това, някой да се обяснява, че Бога на едните е различен от Бога на другите означава, че абсолютно той не разбира какво е Бог. Хората питат как да се разбере дали имат нещо а не кой го е направил. Ако искаш да разбереш кой го е нарпавил ти трябва ясновидец, ясночуващ или феномен със способности, но това да разбереш, кой го е направил е абсолютно безмислено, защото е важно да се освободиш от проблема а не да се фокусираш върху него. Дори да знаеш, кой го е поръчал, какво ще промени това? Който иска да ти пречи винаги ще намери начин, но важното е, че в Божествения план няма действие без противодействие. Много от хората, когато разберат, кой го е направил започват да мразят, да бъдат отмъстителни да правят много небалансирани неща, че има и хора, които търсят да им го върнат по същия начин. Всички тези методи спират духовното развитие и създават карма. Така се следва старата система на Инволюционните Учения преди Христа, които винаги правят карма!!! Както Моисей казва - "Око за око, зъб за зъб", но това е стария завет! В Новия завет Христос никъде не говори за отмъщение а ти казва - "Когато ти ударят плесница, дай си идругата буза", което е начина да се приключва с кармата, защото закона на кармата се нарича закон за причината и следствието и всяко нещо, което ни се случва е свързано с причина и тя тръгва от нас самите и всичко това е част от духовния път, по който трябва да вървим. И истината е, че поговорката "Всяко зло за добро" е абсолютно вярна, но затова човек трябва да има съзнание да го разбере.  Първо трябва да се неутрализира енергията а после има методи, с който човек да се защитава. Има молитви и псалми, които вършат тази работа. Може и да се използват енергийни похвати, какато Рейки, Изис Сейким, Универсална енергия или други варианти.

Моята майка е ползвала този метод с яйцето  не веднъж и аз съм виждал с очите си резултатите. Но за мен има много по-ефективни методи, но за тях човек трябва да се учи и да се развива.
      Позволявам си да оспорят твърдението ти че само на теория търсим помощ. Нека прием факта че не можем да търчим от единия край на България до другия. Колкото и да Искаме да си помогнем.

Думите ми не искам да засягат никого, освен това методите за неутрализиране на енергийни влияния могат се ползват и от разстояние, просто повечето хора се съмняват и дори не питат дали има такъв вариант. А за енергията ограничения няма. Освен това тези, които създават тези влияния не се срещат с човека за когото е поръчано а изпращат енергията чрез снимка, генетичен носител, може и с имената на човека, ако са напреднали или дават муска (активатор) на енергийната програма, която трябва да се занесе на човека или да се остави в близост. Та по пътя на логиката, щом има начин да се изпрати така една енергийна програма, значи може и по същия начин да се отпрати. Единствено е малко по-сложно с пречистването на дома, защото пълния ритуал, се прави на място в дома, но въпреки всичко пак има вариант да се подготви вода за тази цел, просто ще трябва да се действа с нея неколкократно докато ритуала е достатъчен само веднъж.

Последна редакция: сб, 09 юни 2018, 16:06 от AnMary

# 738
Аз мисля,че ше бъде доста неприятно да започнем взаимно да си поставяме разни квалификации от сорта на тва кой кво прави тук и на кво ниво е!
Аз мисля,че всеки най-добре си знае !
Другото в което съм сигурна е,че никой не тръгва от много хубав живот по врачки и баячки!
И мисля, че ше бъде ок, ако запазим взаимна хигиена на комуникация именно в името на това взаимно да си помогнем! Шото все пак нали за тва сме в тоя форум! Аз не съм тук, шото нямам кво да правя!
Шото аз наистина не съм тръгнала от хубав живот по врачки и наистина търся помощ и смятам даже,че ше я открия! Дали тук или другаде, но ше я открия!
Спокойна нощ на всички с пожелание за взаимна толерантност!

# 739
People BowHands Clap
Аз мисля,че ше бъде доста неприятно да започнем взаимно да си поставяме разни квалификации от сорта на тва кой кво прави тук и на кво ниво е!
Аз мисля,че всеки най-добре си знае !
Другото в което съм сигурна е,че никой не тръгва от много хубав живот по врачки и баячки!
И мисля, че ше бъде ок, ако запазим взаимна хигиена на комуникация именно в името на това взаимно да си помогнем! Шото все пак нали за тва сме в тоя форум! Аз не съм тук, шото нямам кво да правя!
Шото аз наистина не съм тръгнала от хубав живот по врачки и наистина търся помощ и смятам даже,че ше я открия! Дали тук или другаде, но ше я открия!
Спокойна нощ на всички с пожелание за взаимна толерантност!

Напълно съм съгласен с Мос! Извинявайте, ако съм обидил някого, това не бе идеята ми. Връщам си думите назад и моля за извинение! Бъдете благословени и ви пожелавам да откриете Бога в себе си и във всичко останало и да му позволите да ви води в живота, защото тогава човек започва да живее истински и разбира смисъла на съществуването! Успех на всички във всичко! Hands Clap People BowHands Clap

# 740
За да не бъда голословна ше кажа, че съм събрала информация с имената на разни хора, за които се твърди, че помагат в развалянето на тея отровни гадни магии! Информацията е буквално от всякъде. Трябва ми малко технологично време да я систематизирам,  отсея и подредя и скоро списъка с имената ше бъде качен тук - до седмица предполагам !
Защото смисъла на този форум е именно това - взаимната помощ!

# 741
Аз,честно да ви кажа се "изгубих"в този форум.Първо,защото наистина е изписано много,а за резултати не знам дали има.Второ,не знам дали е помогнал или  ще помогне на някой.Трето,пише се за смирение,за благост,за добро е тогава питам,защо е допуснато да има тъмна страна?Кой го определя някой да бъде тотално съсипан от магии,а друг да ги поръчва за да вреди?Нали уж не е око за око

# 742
Аз,честно да ви кажа се "изгубих"в този форум.Първо,защото наистина е изписано много,а за резултати не знам дали има.Второ,не знам дали е помогнал или  ще помогне на някой.Трето,пише се за смирение,за благост,за добро е тогава питам,защо е допуснато да има тъмна страна?Кой го определя някой да бъде тотално съсипан от магии,а друг да ги поръчва за да вреди?Нали уж не е око за око

Не знам кой определя всичко това, но тъмна страна винаги е имало, и ще има. Дали заради "вселенския" баланс (добро и зло) или просто за да оцениш светлината, но преди това да се сблъскаш с тъмнината, факт е. Завистта на хората, злобата и омразата в очите им (не дай си Боже да си малко-повече от тях). Както се казва, има "писани и неписани" закони, и наистина много малко хора съумяват да открият отговора на всичките тези въпроси, и съответно да стигнат до истината за самите тях.Тежко им на тези "жертви" (ако мога така да се изразя) чийто животи са буквално съсипани (визирам и себе си) и целия този път който трябва да се извърви, докато се намери някакво спасение. И дано го има!

Последна редакция: нд, 10 юни 2018, 16:41 от jomi

# 743
Честно,аз мисля,че трябва да има справедливост.Не  говоря за възмездие,а за справедливост.Защо трябва насилствено да променяш/контролираш живота на друго същество?Защо се позволява това да се случи,нали само един е този който дава/взема и разпорежда.Нали един е Бог...А не някой вещер или болен мозък да те манипулира

# 744
Честно,аз мисля,че трябва да има справедливост.Не  говоря за възмездие,а за справедливост.Защо трябва насилствено да променяш/контролираш живота на друго същество?Защо се позволява това да се случи,нали само един е този който дава/взема и разпорежда.Нали един е Бог...А не някой вещер или болен мозък да те манипулира

Разбирам Ви напълно, защото и аз така мисля, може би повечето нормални хора мислят по същия този начин, но явно понятието "справедливост" вече не съществува, или поне аз лично за себе си се убедих в това във времето. Като че ли злото надделява все повече, и повече, а доброто гине под неговия натиск. Всеки прави каквото си иска, буквално съсипва невинни животи, и почерня други, без страх, свян, или съвест! Отделно след това, втората стъпка, ходене по мъките почти цял живот в търсене на спасение, без нормален живот, уморен от тази борба, съсипан, и смазан от ударите които понасяш всеки ден, попадайки на "напразни обещания" за "изцеление" от мними магове или магъосници, които правят целия този ад, още по-голям и неизбежен, от колкото е, трупайки още повече негативи, върху вече наслоените.

# 745
  • Плевен
Не забравяйте и "правото на свободна воля" докато търсите причина-защо се слуяват тези неща а пък друг е въпросът за кармата и дали се връща.Това с яйцето и според мен е достатъчно да престои една нощ под главата а не три.Друг ефиксен метод в който съм се убедил е със сол,взима се чаша с вода и половин лъщичка сол се разтваря-изпива се и ако се усети някаква реакция занчи имате влиание върху вас.Реакцията може да е отпускане и улекване,чувство за падане на товар,тръпки по тялото,буца в стомаха или гърлото или леко главоболие.Ако няма никаква подобна реакция ,няма от какво да се притеснявате,И да ви кажа от опит този метод е по-точен от метода с яйцето.

Последна редакция: вт, 12 юни 2018, 11:43 от Калоян Пламенов

# 746
Прием на ударна доза сол може да даде реакции, да, особено ако човек вече е приел допустимото дневно количество според препоръчителното от СЗО. А пък при хипертоници реакцията ще е такава, че магията ще им стане последен проблем, поне докато си нормализират кръвното налягане. Не съм убедена, че идеята е добра. По-добре ми звучи метода с яйцето.

# 747
  • Sofia
Чувала съм за ръсене със сол в ъглите на  домът .

# 748
По отношение на диагностицирането мога да ви кажа, че най-важното и показателно нещо са симптомите. Ако имате главоболие, безсъние (трудно заспивате и често се будите и след като се събудите не можете отново да заспите), раздразнителност, вътрешно безспокойство, депресия, меланхолия, апатия към живота, много мрачни мисли с които не можете да се справите, треперене или изтръпване на крайниците, както и може да има физически болки на определени места като сърдечната област или просто да чувствате буца в гърдите, гърлото или в областта на сърцето, както и това да ви се плаче от нищото или да чувствате безпричинно безспокойство и страх сякаш нещо ще се случи и др. Има и други симптоми, но наличието на един или няколко от тях може да бъде ясен знак за вас. След което вие може да започнете едно по едно да проверявате вашето състояние, като започнете с лекар и пълни медицински изследвания. Ако имате възможност може да направите и Ядрено Магнитен Резонанс и след като вече имате изследвания и докторите ви кажат, че всичко ви е наред, но вие продължавате да имате всички тези проблеми е напълно възможно да имате енергийна намеса и тялото просто да ви го показва. Има и намеси като проклятието, което може да бъде обикновено или родово, което няма физически симптоми, но тогава човек е изключителен карък непрекъснато и нещата не му се получат по нормален и лесен начин. Или не се получават или трябват изключително много усилия и енергия, за да има някакъв резултат.

Понякога хората боледуват и от проблеми с храната, която приемат, защото естествената храна за човека е вегетарианската храна, както е описано в Библията(Още в началото в Битие пише, че "За храна на човека се дава всичко, което расте по земята и по дърветата" после една от 10-те Божи заповеди е "Не Убивай" а там не пише не убивай хора а просто да не убиваш) и, както много от Учителите са обяснявали на хората през годините. Дори Исус Христос е дал точни и ясни наставления, че не е правилно да се ядат животни в ръкопис, пазен във Ватикана докато Едмонд Бордо Шекли Лондон, 1937 г. го превежда на 13 или 15 езика. Самия той знае над 10 езика и така е допуснат във Ватикана, където сам открива този ръкопис, който е на Арамейски език, което се смята за мъртъв език, но той самия го знае и така превежда този пергамент и го дава на света. Ето и линк към превода http://buditeli.blog.bg/drugi/2010/08/06/evangelie-na-mira-ot-eseite.587447   Може да го откриете и на другите езици, ако имате желание, има го в интенет. Та е възможно човек да има неразположения заради храната, която приема. Аз съм вегетарианец от 2011 година и моите опитности с това са, че просто спрях да боледувам, откакто не ям месо, животни и нищо, което умряло или е било убито. Ако си направите експеримент със себе си и за известно време ядете само вегетарианска храна може да се окаже, че част или всички от симптомите ви ще изчезнат. Ако няма резултат и вече сте минали през медицината, докторите и сте променили режима на хранене е много вероятно да означава, че имате намеса и трябва да намерите, някой първо да я диагностицира и после да я неутрализира.

Но трябва да знаете, че има изключително много хора (ясновидки, врачки, гадателки, баячки, екстрасенси, медуими, феномени и лечители), които правят това нещо като бизнес. Те твърдят, че искат да помагат и винаги за тази помощ се иска някаква такса, цена  или нещо, което трябва да дадете или например услуга. Идеята е, че ако някой иска да помага, той не може да ограничава хората с цени или други неща, защото аз съм бил свидетел, че много от хората с такива влияния изпадат понякога на дъното и нямат пари за храна а камо ли за плащане на подобни услуги. Точно поради това, че те правят това като бизнес те могат да ви кажат, че имате магия или друга намеса и те разбира се, ще ви помогнат срещу съответната сума. Хората, които искат да служат на Бога и да вършат неговата воля нямат такса и правят това с Любов и от сърце, безкористно. Учителят Петър Дънов Беинса Дуно е абсолютен съвременен пример за това. Христос също в Библията, каквито и чудеса да е правил никъде не пише да имал такса, цена или да искал каквото и да било от хората. Баба Ванга, Слава Севрюкова, Дядо Влайчо са също примери за това и те са хора, които са помагали на хиляди други. 
Любов, Мир и Светлина за всички! И успех в начинанията Hands PrayPeople Angel

# 749
Това дали човек е кръстен или не (за християните) има ли отношение към възприемчивостта към външни енергийни въздействия? Бях чувала нещо по въпроса, но не съм убедена.

Общи условия

Активация на акаунт