Разваляне на Магии

• 506 536
  • 994
  •   1
Отговори
# 720
  • Плевен
Аз се занимавам с разваляне на магии и то успешно и имам опит.Някой ако има нужда може да ми пише на лични съобщения.

# 721
Здравейте, нова съм форума. Ще съм благодарна на запознатите да ме ориентират.
Ходих на восъколеене общо 5 пъти и винаги от долната страна на восъка ми излизат висулки. Обясниха ми, че това показва, че имам направена магия.
На някой от Вас случвало ли се е да се появяват такива и наистина ли е това символиката им.

# 722
Здравейте на всички,

По темата с магиите първо трябва да се обясни, какво точно представлява магията. Това е така наречената енергийно-информационна програма, която наподобява вирус на компютър, но всъщност влияе на живите същества, защото енергията оказва влияние и на живите същества, които живеят близо до човека, за когото е направена програмата. Ако имате подобен проблем е възможно животните около вас да боледуват често, с изключение на котките, защото те имат способността да изтеглят и неутрализират негативна енергия, но това не означава, че ще премахнат източника. Докато кучетата имат способността да зареждат с положителна енергия, но ако стопанина има магия е възможно животното много често да боледува, както и цветята и растенията да умират, уж безпричинно. Има различни видове магии, но всички те представляват вид небалансирана енергия, която има деструктивен ефект. Освен магии има и обикновени проклятия, родови проклятие, както и прилепвания и обсебвания от духове или други сили. Има и кармични влияния, които не се чистят от други хора а се изплащат лично от човека с молитви, смирение и дела, Кармичните неща само Бог ги променя. Първото нещо, за да се разреши проблема е да се установи причината а не да се работи със симптомите, защото така работи медицината и така човека непрекъснато се връща и си купува хапчета и така той е зависим. А идеята е всеки да открие Бога в себе си и извън себе си и да му служи в Дух и Истина, за което той трябва да бъде свободен от чужди влияния. В Божествения план и промисъл няма действие, което да няма противодействие, просто понякога изисква повече усилия и търпение, докато го открие човек а на планетата Земя всички души идваме да се учим на търпение и смирение. Когато човек има магия това винаги има симптоми - Безсъние, трудно заспиване и често будене, след като се събудиш не можеш да заспиш и на сутринта се чувстваш изпит и изтощен, Непрекъснато главоболие, тежест в гърдите и/или гърлото, депресия, меланхолия, силно безпричинно безпокойство, изтръпване на крайниците и други. При всеки човек се проявят различно. Това с безсънието е при повечето хора и причината за това, е че тези енергии работят вечер, когато няма Слънце и тогава човек ги усеща най-силно. Когато има слънце ефекта е много по-слаб, но зависи, колко време е работела тази програма. Има хора, които ги носят с години и даже свикват. Разликата между магията и проклятието е това, че магията има симптоми докато проклятието няма. Когато човек има проклятие нищо в живота му не върви, но физически той се чувства добре. Докато, когато има магия има много физически симптоми и проблеми, които му подсказват, че има нещо, което му пречим, но е възмножно и също нищо в живота да не му се получава. Много е важно да се знае, че е напълно нормално всеки един човек да има така наречените дни на съпротива, когато нищо не върви и всичко, до което се докоснеш се чупи. Това се дължи на разположението на Звездите и планетите за определения ден и в такъв ден е добре, ако можеш да бъдеш много внимателен и смирен и да не се захващаш с важни неща а просто да изчакаш да отмине. Така че, човек може да бъде карък само един ден, но ако този карък  продължи дни, седмици или месеци означава, че не е карък а това е сила, която ви противодейства и влияе.
 Освен това има и много хора, които имат здравословни проблеми и неразположения, но те се дължат на техни вътрешни проблеми, които са свързани с техните мисли, чувства, действия и начин на хранене. В повечето случаи хората търсят проблема вън от себе си в заобикалящия свят, в макрокосмоса, но всеки един проблем и решението му се намира в нашия микрокосмос, в нашата вътрешност. Затова и тези, които го търсят навън никога не намират разрешението а само нещо с временен ефект. Ако някой има нужда от съдействие за подобни проблеми с Божията Помощ ще се радвам да помогна с каквото мога. Има метод за диагностициране на външните влияния и, ако има такива има и начин да се отстранят. Просто ми пишете на лично съобщение. Желая ви Светлина в умовете, Топлина в сърцата и Благост в постъпките!

# 723
  • София
Може ли да споделите какви са методите за диагностициране на външни влияния? Защо трябва да ви пишем на лични, нали това е целта на темата? Методите не би следвало да са тайна?

# 724
Има писано из темите как се определя дали има нещо или няма.

# 725
Здравейте!
Успях да изчета темата.
Търся някой, който може да помогне в разваляне на турско-арабска магия, без значение ходжа ли е, имам ли е, някой мъж или жена. Важното е човекът да свестен и читав, да е наясно с турско-арабските магии и да помага САМО ЗА ДОБРО и да не взима безумни суми, които лично аз не мога му дам! 
Търся такъв човек, защото магията, която имам е турско-арабска и може да бъде развалена само от някой, който е наясно с турско-арабските магии. Никак не е случайна приказката, че тва, което е направено от ходжа - или няма разваляне, или има трудно разваляне!  Християните турско-арабски магии не могат да развалят. Както и магии НЕ СЕ РАЗВАЛЯТ с леене на восъци и олово!
Знам, че безумните суми ги взимат само мошениците и лъжците.
Наясно съм, че мошениците и обирджиите са страшно много и такива има и между мюсюлманите, такива има и между християните. 
Ще съм благодарна на всеки, който е намерил решение на този казус да сподели опит, защото ада с магиите е много голям и който не е минал през него няма как да разбере. На никой не пожелавам да му се случват подобни гадости!
Спокойна вечер и късмет на всички!

# 726
Здравейте!
Успях да изчета темата.
Търся някой, който може да помогне в разваляне на турско-арабска магия, без значение ходжа ли е, имам ли е, някой мъж или жена. Важното е човекът да свестен и читав, да е наясно с турско-арабските магии и да помага САМО ЗА ДОБРО и да не взима безумни суми, които лично аз не мога му дам! 
Търся такъв човек, защото магията, която имам е турско-арабска и може да бъде развалена само от някой, който е наясно с турско-арабските магии. Никак не е случайна приказката, че тва, което е направено от ходжа - или няма разваляне, или има трудно разваляне!  Християните турско-арабски магии не могат да развалят. Както и магии НЕ СЕ РАЗВАЛЯТ с леене на восъци и олово!
Знам, че безумните суми ги взимат само мошениците и лъжците.
Наясно съм, че мошениците и обирджиите са страшно много и такива има и между мюсюлманите, такива има и между християните. 
Ще съм благодарна на всеки, който е намерил решение на този казус да сподели опит, защото ада с магиите е много голям и който не е минал през него няма как да разбере. На никой не пожелавам да му се случват подобни гадости!
Спокойна вечер и късмет на всички!

Изключително - точно казано! Важното също е че, "въпросният човек" би трябвало (просто препоръчително) да го носи със и във себе си, защото лично за мен и това също е вид "дарба", и колкото и да се учи, и усъвършенства във владеенето на подобен род практики през годините, има и нотка "свише" в това. Просто с такъв човек, нещата се получават малко по-добре (лично мое мнение). Но преди всичко, истински, достоен, и най-вече ЧЕСТЕН! Успех на всички, които търсим СПАСЕНИЕ от причинените ни вреди, обърканите ни животи, и целия този ад...

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 22:45 от jomi

# 727
А ми моя опит до тук е показал, че тези с "обучението" рано или късно почват с мизериите. А пък тези, които дядо Господ ги е целунал по челото и им е дал задачата да се грижат за нас простосмъртните - при тях е много по-малко вероятно да започнат с мизериите.
Така, че да! Ние търсим някой такъв, който дядо Господ го е целунал по челото!
Много са малко такива, за да не кажа,че почти ги няма.
Но ше търсим и ше полагаме усилия и все от някъде ше се появи точния човек!
Аз лично не съм загубила надежда, при все, че достатъчно дълго го гледам тоя гаден филм!

# 728
А ми моя опит до тук е показал, че тези с "обучението" рано или късно почват с мизериите. А пък тези, които дядо Господ ги е целунал по челото и им е дал задачата да се грижат за нас простосмъртните - при тях е много по-малко вероятно да започнат с мизериите.
Така, че да! Ние търсим някой такъв, който дядо Господ го е целунал по челото!
Много са малко такива, за да не кажа,че почти ги няма.
Но ше търсим и ше полагаме усилия и все от някъде ше се появи точния човек!
Аз лично не съм загубила надежда, при все, че достатъчно дълго го гледам тоя гаден филм!

Това е много трудна работа. Тези които са се учили на-често наследяват нещо от своя баба/дядо/роднина по кръвна линия защото той им предава думите/знанията, виждайки в тях те имат дарба. Това го има при всички хора изповядващи всички религии. Тези които имат дарба от Господ, появила се по едно или друго време, без никой нищо да им е предавал/учил са много малко. Да не говорим, че голяма част от тях не искат изобщо да се говори каква дарба имат и много се пазят, даже и в семействата им не знаят за това. Иначе мизерии може да направи всеки, независимо дали има дарба или се е учил.Това опира до човека.
     Надежда не губим, но нещо филма стана много дълъг и много неприятен и не се знае какъв ще е края, ако продължава все така.

# 729
Абсолютно съм съгласна съм с твърдението, че тва е един от-дългите филми и същевременно най-мъчителните...
Другото, което съм разбрала и то на 10 000% е, че по принцип тва един от най-тежките "изпити" за това ДАЛИ човекът ще реши да мине от тъмната страна, в следствие на погром, тотално разочарования и всичко, което върви "в комплект" с една такава ситуация и някаква подобна на нея или ще успее да издържи и да остане нормално същество, което няма нуждата да отмъщава на никой , въпреки своята болка... Шото съм се нагледала на хора, които се кълнат във всичко свято и мило, до момента в който им опре яйцето до дъ-то и просто бавно, но категорично минават от тъмната страна....
Между другото, точно желанието за "справедливост" и раздаване на наказания и влизането в ролята на дядо Господ е една от входните врати към тъмната страна...
И друго - много често точно желанието за лично отмъщение е причината човекът да не получи от кой да е ясновидец информацията за това кой стои зад проблемите му.... Никой ясновидец няма да си сложи главата в торбата и да получава кармични товари заради някой, който не е научил елементарната истина, че никой от нас земните не е Господ и е за негово добро да не си въобразява подобни неща и да не влиза в подобни роли! И за това и човекът не получава подобна информация! И търси ли, ходи ли, къде ли не и нищо!
Искам да кажа,че гадния филм с магиите е много пряко свързан с ученето на духовните уроци и смирението!

# 730
Не мисля че на човек след като. Семейството му остане назад в миналото и всичко което е градил с години се разпадне за определен период от време може да остане нормален. Ничия психика не би издържала. И всеки един от нас макар и не пряко се надяваме че един ден,  някога всеки си получава заслуженото.

# 731
Може ли да споделите какви са методите за диагностициране на външни влияния? Защо трябва да ви пишем на лични, нали това е целта на темата? Методите не би следвало да са тайна?

Методите за диагностициране са много и различни. Важното е да бъдат надеждни и достоверни. Има методи, които хора сами могат да прилагат и те са с вода и сурово яице, като предварително трябва да се помолиш на Бога чрез тази вода и това яице да ти бъде показано дали има енергия, която ти влия. След молитвата яицето се счупва примерно в буркана, където е поставена водата и буркана се поставя под леглото, над леглото или близо до мястото, където спиш. Важно е да е в близост до главата ти, може и на съседен шкаф и така нататък. След което ще видиш резултатите. Ако има наличие на външно влияение яицето бързо ще започне да се изменя. Може да започне да има черни парчета вътре, да бъде сварено или да има други индикации в неговия вид и състояние. АКо то не се промени и е такова, каквото си го поставила значи няма причина за притеснение. Въпроса е, че ако имаш проблем с енергията на дома може също да има някакъв резултат. Яицето се държи до 3 дни. В зависимост от силата на влиянието може резултата да е много бърз за няколко часа да се свари или да почернее. Има хора, които твърдят, че така се изчистват влияния, но не е вярно, защото така се събира енергия в яицето, но източника на енергия не се влияе и той продължава да излъчва енергия. Просто тогава част от енергията, която е предназначане за приемателя се поглъща от яицето, но източника на енергия продължава да работи.

Има друг метод, който не съм пробвал, но са ми казвали за него. Ползва се Вода, чаша и клечки кибрит. Важно е да се знае, че и при двата метода не бива се ползва чешмяна хлорирана вода, защо хлора затруднява структурирането или го спира. Затова се ползва изворна, минерална или светена вода. Сипваш вода в чаша, след което отново се молиш на Бог чрез тази вода да ти се даде знак дали имаш някакво външно влияние и след това слагаш 2 клечки от кибрит в чашата. В зависимост от позицията, която клечките ще заемат се разбира има ли влияние или не. Този метод не съм го пробвал, но може да работи, защото за мен има логика в него. Ето и самия метод -
 https://www.zajenata.bg/%D0%BD%D0%B5-%D0%B2%D0%B8-%D1%82%D1%80%D … D0%B3%D0%B8%D1%8F!-%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B1%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%B2%D0%B8-%D1%87%D0%B0%D1%88%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D0%B1%D1%80%D0%B8%D1%82-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5-%D0%B5-%D0%BB%D0%B5%D1%81%D0%BD%D0%BE-news77897.html

Може и да се ползва радиестезичен метод с махало или друг вид пособие като например багета или просто конец с игла или пръстен на края. Въпроса е, че тогава трябда да имате елементарни познания по радиестези и да знаете въртенето в коя от посоките е да или не, както има и отговор не искам да отговоря. В началото аз ползвах този метод, като ползвах махало и диаграми, също и радиестезичен вълномер.

Вече ползвам други методи които са медитативни и тогава ти сам усещаш, ако човека има влияния. Има определени центрове в тялото, които след практикуване започват да ти показват, ако човека има външно влияние или друг енергиен проблем. За целта се иска Снимка на лицето на човека и е добре да се даде астралния код на човека - 3-те имена, дата, месец и година на раждане (това е подобно на ЕГН в духовния свят) и е важно и добре също да имаш разрешението на човека.

Имал съм случаи и на хора, които самата къща и примерно в конкретния случаи водата в апартамента показва, на човека, че има нещо, което влияе, защото жената каза, че крановете в банята и всеки месец са протичали и тя всеки месец вика водопроводчик, който да ги подмени и известно време след това те отново протичат. Интересното е, че нейна приятелка и е казала, че водата и подсказва нещо и това не е просто механичен проблем и я е посъветвала да потърси помощ. След като енергията е била неутрализирана тя казва, че тъй като и е писнало да сменя крановете вече не е викала водопроводчик, течащите кранове са спрели да текат от самосебе си. Това е нейната опитност. Всеки човек има различни опитности.

# 732
Не мисля че на човек след като. Семейството му остане назад в миналото и всичко което е градил с години се разпадне за определен период от време може да остане нормален. Ничия психика не би издържала. И всеки един от нас макар и не пряко се надяваме че един ден,  някога всеки си получава заслуженото.

Да трудно е.... Много е трудно....
Познавам хора с тотално разбити животи в следствие на подобни истории....
Но според мен тук и съдбата е намесена до някъде... Шото да оцелееш и да останеш човек след такова нещо, наистина граничи с чудо...

# 733
Има доста неточности в описаното.Молитви не се четат. С тези неща няма как да се разбере кой го е направил, може евентуално да се разбере какво е направено, но човека трябва да е с много опит.Яйцето не се държи 3 дена, а една нощ, в противен случай става едно миризливо нещо дето....
Моля някой да пусне нова тема.

# 734
Според мен един добър ясновидец може да помогне, за да се разбере от къде и от кого идва проблема и какъв е видът на проблема. Но помощта на ясновидеца е до там. Макар, че помощта на ясновидеца за това има ли проблем, няма ли - тази помощ също не е никак малка и е важа в тва гадно житейско пътуване! Ако е правилната разбира се и дай Боже да е правилната! Но от там нататък става "много интересно" и започва истинската битка!

Последна редакция: ср, 06 юни 2018, 13:43 от Moc

Общи условия

Активация на акаунт