Разваляне на Магии

• 512 034
  • 994
  •   1
Отговори
# 120
Не е нужно да пишеш пост след пост.
Който знае ще ти отговори! Не сме слепи.

# 121
MARTIN ZAHAREEV 0881342182 MNOGO E DOBUR

А той от къде е ??

# 122
в списъка видях името на Афизе от Вълнаре бягайте далеч от нея от личен опит , за ходжата от Езерово там имаше двама ходжи знам че единия умря но кой е не знам ,единия вършеше само лоши неща но другия беше много позитивен човек мисля че той беше и по възрастен това е също от личен опит от преди 20години така че си правете сами заключения.

Здравей  , относно ходжата в езерово аз ходих .. Но до колкото разбрах не е истински ходжа просто си чете и изчислява по коран. Иначе имаше неща които позна. Аз явно съм ходила при позитивният .. Защото другият е починал вече.  newsm78

# 123
MARTIN ZAHAREEV 0881342182 MNOGO E DOBUR

А той от къде е ??

От импулсен телефон е. Mr. Green

# 124
Здравейте, момичета. Не вярвах, че и аз ще пиша в такава тема, но уви...
Мисля вече напоследък много сериозно, че имам направена магия
Здравейте, момичета. Не вярвах, че и аз ще пиша в такава тема, но уви... Мисля вече напоследък много сериозно, че имам направена магия.В началото мислех, че всичко се случва от стрес, просто кофти период и т.н. Нo всичко продължава прекалено дълго време и става все по-зле.Просто сякаш имам нещо в себе си, което ме изпива, което ме съсипва малко по малко.
Имам хубава работа, хубава връзка, уча сериозна специалност и се справям перфектно, в добри отношения съм с родителите си...общо взето живота ми на пръв поглед се развива добре.. Да, но не..
От около половин година насам се започна- първо постоянното чувство, че нещо не е наред, че целия свят е срещу мен, озлобена съм към всичко и всички, а по принцип съм страшно добър човек, без капка злоба в себе си, а сега дори съм се хващала в мисли как изтезавам някого и това ми носи удоволствие и сякаш някой друг е влязъл в главата ми и си представя тези неща-- много е странно сякаш едновременно се разкайвам, че мисля подобни неща и искам да ги предотвратя и в същото време ми доставя удоволствие като си представям гледката как изтезавам някого(например човек, който ме е подразнил с нещо)
Просто искам да мисля положително, да се наслаждавам на живота, а в същото време  постоянно в главата ми нахлува представата , че живота ми се руши, че нищо не става, дори и мисли за самоубийство...
И не, не съм в депресия
Не е от това
Другото, което ме кара да мисля, че имам нещо направено е, че постоянно почти ме болят очите, даже като се гледам в огледалото-те сякаш са изгубили блясъка си, изглеждат изтощени,сякаш не са моите очи
Още много ситуации мога да описвам , но ще ви кажа основните неща, заради които мисля толкова настоятелно, че е намесена някаква външна сила
Първо- аз съм момиче, което има приятен външен вид, винаги съм се старала да изглеждам добре, а напоследък блясъка ми се изгуби, ей така, без причина- появяват ми се някакви отоци по лицето, очите ми както казах са хлътнали, без блясък, изглеждам сякаш съм болна от нещо неизлечимо и съм съсипана, а не е така-в цветущо здраве съм. И най-лошото е, че имах хубава и здрава коса, която за период от няколко месеца опада, сега съм почти плешива, просто ей така, без никаква причина
Второ- на няколко пъти ми се случиха инциденти, който застрашават живота ми - щях да катастрофирам,частт отсграда се срути на сантиметри от мен, на няколко пъти за малко д аме бутне кола, такива сиуации, в които едва , на косъм се измъквам
Трето - не ми върви в нищо,нямам късмет за нищо и напоследък само губя
И най-фрапантното- приятелят ми ми каза, че вечер щом заспя сякаш нещо се е вселило в мен - започвам да треперя, да подскачам и да премигвам бързо с очите, понякога говоря неразбираемо и се облизвам и плюнча...
В неделя ще ходя при една баба, която преди време помогна на братовчедка ми, която също така правеше вечер.Но се страхувам много- с приятеля ми имаме много недоброжелатели и мисля, че е някоя или някой, който иска да ни раздели или съсипе
[Моля, препоръчайте ми какво да правя, при кой да отида и как да разбера дали наистина имам магия
И ако имам - има ли начина да разбера кой я е направил?

Много благодаря..   bouquet

# 125
Ето, кой може да разваля магии. Тук има няколко човека, които са доказани в своята област
https://www.facebook.com/pages/%D0%95%D0%BA%D1%81%D1%82%D1%80%D0 … e/503535573062314

# 126
  • София
Благодаря за темата, ще я следя  bouquet

# 127
# 128
  • София
Джуна: 18 признака, че ви е направена магия:

http://pik.bg/%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-%D0%B2-%D0%BF%D0%B8%D0%BA … F-news120016.html

# 129
Някой има ли представа как се разваля магия на Ходжа ??? Само от друг ходжа ли може или ??  newsm78

# 130
  • София
Някой има ли представа как се разваля магия на Ходжа ??? Само от друг ходжа ли може или ??  newsm78

Мисля, че само от друг ходжа и то трябва да е много силен.

# 131
И аз така мисля .. Но се надявам да може и ясновидка .. Два пъти ходя при една  няма никаква разлика .. Трябва принципно уж 3 пъти но самата ясновидка каза е че мн силно .. Незнам какво да мисля Sad тя не каза че не може но няма разлика нз Sad

# 132
  • София
И аз така мисля .. Но се надявам да може и ясновидка .. Два пъти ходя при една  няма никаква разлика .. Трябва принципно уж 3 пъти но самата ясновидка каза е че мн силно .. Незнам какво да мисля Sad тя не каза че не може но няма разлика нз Sad

Това, което знам от ходенето ми по врачки, е че за всеки ритуал трябва време - най-малко месец / в най-добрия случай!  Grinning  /. Не става за 1-2 дни. Ако ритуала е направен правилно - всичко е О.К., но ако някъде е допусната грешка - считай, че няма да има резултат.  

# 133
След всеки ритуал минава седмица  поне .  т.е. Две седмици до тук а тя каза че са 3 общо ритуала но може и повече да отнеме, защото е здраво направена . Но за две седмици до тук няма никаква разлика и ме отчайва това! Незнам нормално ли е ..  От две места от които от ходжа  имам .. Направо е плашешто ! Sad(

# 134
След всеки ритуал минава седмица  поне .  т.е. Две седмици до тук а тя каза че са 3 общо ритуала но може и повече да отнеме, защото е здраво направена . Но за две седмици до тук няма никаква разлика и ме отчайва това! Незнам нормално ли е ..  От две места от които от ходжа  имам .. Направо е плашешто ! Sad(
[/quote

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 12:40 от tedkaa

Общи условия

Активация на акаунт