Разваляне на Магии

• 512 022
  • 994
  •   2
Отговори
# 135
Здравейте, и аз реших да се включа по темата.
Доста гледачки и баячки са ми казвали, че имам направена магия.Само, че никой не може да я развали.Знам само,че задължително трябва да ти кажат къде е магията и кой  ти я е направил.В противен случай са шарлатани.
Искам да питам някой чувал ли е за сестра Христина близо до Смолян? Какви отзиви имате?
Благодаря ви!

# 136
  • Под Слънцето
каква е тази сестра Христина?

сестра на кого?
или е монахиня?   newsm78

# 137

сестра на кого?

Монахиня е в Св.Пантелеймон (Пампорово) . Само че наскоро разпитвах познати за нея и ми казаха, че нищо не познавала и едва ли не била пълна шарлатанка. Не мога да твърдя колко е вярно. Ако някой е ходил при нея моля споделете мнение.

# 138

сестра на кого?

Монахиня е в Св.Пантелеймон (Пампорово) . Само че наскоро разпитвах познати за нея и ми казаха, че нищо не познавала и едва ли не била пълна шарлатанка. Не мога да твърдя колко е вярно. Ако някой е ходил при нея моля споделете мнение.

Странно! Мисля, че тези занимания са забранени от църквата! Учудващо занимание за една монахиня,,,,,,

# 139
  • Под Слънцето
Албена, то нашата църква църква ли е?

# 140

И то чудесна.За справки-" Господари на ефира".

# 141
Момичета,
знам че го коментирахме вече но реших да синтезирам 3 те молитви от Корана против магия и да ги постна и в тази тема.

Момичета искам да ви питам- не  ели грях да четем молитви от Корана, като сме християни? Примерно не е ли грешно да се чете това от една християнка!? За мен е богохулство!  bouquet
Аз предпочитам киприяновите молитви!

# 142

За съжаление си права Embarassed
Рибате се вмирисва от главата, а щом "главата"  се занимава с далавери и отровителство, какво да очакваме от "подчинените" ........но това се случва в цялата държава, та защо да очакваме в църквата да е по-различно?

# 143
  • Под Слънцето
защото трябва да  е обединител, а не обратното на нацията ни..

# 144
Здравейте!
На няколко места независими едно от друго ми казаха,че на семейството ми е направена много лоша смъртна магия и майка ми е цялата с живак,баща ми почина миналата година.Знаете ли как и кой разваля такава магия?Благодаря!

# 145
Здравейте!
На няколко места независими едно от друго ми казаха,че на семейството ми е направена много лоша смъртна магия и майка ми е цялата с живак,баща ми почина миналата година.Знаете ли как и кой разваля такава магия?Благодаря!
     Астроложката на БТВ- Алена !

# 146
И аз така мисля .. Но се надявам да може и ясновидка .. Два пъти ходя при една  няма никаква разлика .. Трябва принципно уж 3 пъти но самата ясновидка каза е че мн силно .. Незнам какво да мисля Sad тя не каза че не може но няма разлика нз Sad
    Не е работа на ясновидката да ти разваля магия ,може с някакви ритуали съвсем да ти оплеска нещата . А може и никаква магия да си нямала и да ти прибере пари4ките така да ти е казала .Много от тях така правят !

# 147
Момичета, моля ви спешно ми тр някой, който може да ми каже дали мой близък има направена магия или не? Много ще съм ви благодарна, ако ме насочите към , някой който би му помогнал.
Дали има магия ясновидка ще ти каже , но те омагиосаните си ли4ат .А ти защо мислиш 4е имат магия

# 148
Maria71, този форум само за християни ли е? Не бях останала с подобно впечатление Wink
А кой твърди това?

Какъвто и да е форумът, в Хомеопатия и алтернативна медицина тонът като цяло е позитивен и и интелигентен, защото пишат именно хора, които са по-будни по отношение на здравето си. Тази тема контрастира като тон и излъчване. Аз лично се занимавам 10 г. вече с научна алтернативна медицина, като хоби и като житейска необходимост.

Какъв е смисълът човек да ходи по магове, за да си разваля магии, ако излъчва и култивира в себе си тонове отрицателна енергия спрямо околните и всъщност това го зарежда отрицателно и му действа като черна магия? Наскоро гледах едно интервю с православен старец-монах. Той точно това говореше, че когато мислим за някого излъчваме енергия. И всъщност със злобното си отношение 'омагьосваме' хората. Истинският път е да се борим със злото у себе си.

Това, което е в основата на християнството е любовта. Когато някой ми пише без капка любов към ближния, да не кажа омраза, по никакъв начин не може да ме убеди срещу вярванията ми или че това, което прави е пример за подражание.
много , ама много си права !

# 149
  • бургас
Кажете някой от Стара Загора
Тодор Бойчев - само хубави неща Peace. Можете да го сложите в списъка

на няколко пъти видях добри отзиви за него,но никой му няма координати

Общи условия

Активация на акаунт