Разваляне на Магии

• 507 867
  • 994
  •   1
Отговори
# 555
А как да разбера дали е нсоравила нещо, и дали е в къщата или на мен. ...
Зсщото аз.имах само 2-3 контакта с нея. Нито е идвала нито знае къде живея, нито нещо съм и дала.лично, нито...нищо.
Може ли да се разбере?

# 556
А как да разбера дали е нсоравила нещо, и дали е в къщата или на мен. ...
Зсщото аз.имах само 2-3 контакта с нея. Нито е идвала нито знае къде живея, нито нещо съм и дала.лично, нито...нищо.
Може ли да се разбере?
По принцип не е длъжно да идва някой във вас , има доста "квалифицирани" , които могат да навредят и от разстояние /зависи правещият колко е вещ /

# 557
Е сега сериозно се сдухах.
Как да разбера.....?
По нещо познсва ли се...?
Имам панически страх от болести. ....и семейни проблеми....
И една 20 годишна циганка да ми стъжни живота...

# 558
Е сега сериозно се сдухах.
Как да разбера.....?
По нещо познсва ли се...?
Имам панически страх от болести. ....и семейни проблеми....
И една 20 годишна циганка да ми стъжни живота...

Здравейте, защо не опитате с чесън? Купете няколко глави чесън. Сложете една над прага на входната врата. Ако другите глави са здрави, а тази почернее или нещо от рода - най-вероятно има ''нещо'' негативно. Simple Smile

# 559
Колко време трябва да седи

# 560
  • софия-napoli
Вземете от църква светена вода.Сложете в стъклена чаша и топнете с пръста си в олиото,трябва да капнат във водата няколко капки.Ако се разтворят във водата имате магия.Ако си стоят целички на повърхноста няма проблем.Това е най сигурния начин.

# 561
  • София
Момичета, дали някъде в темата е коментиран Валентин Благоев във връзка с корекция на енергийни вмешателства? Случайно дочух разговор на едно парти, но ми беше неудобно да разпитвам, защото дамата видимо разстроена споделяше лични неща с явно близка приятелка. Поразрових се в нета за него, той е юмейхо терапевт, владее кабала, на като цяло има оскъдна информация. Попаднах обаче на тази негова лекция https://www.youtube.com/watch?v=A9rXXYRURVE
Дали някой го е посещавал?

# 562
Ами капнаха повече от няколко капки от олиото, щото бая се потопих. Първите станаха направо като локва се разляха другите останаха мънички, след това големите се събраха и станаха няколко мънички и си останаха така....
Хем имам хем нямам значи.

# 563
  • софия-napoli
Правено е от аматьор,не те е хванало добре но ти е правено.

# 564
И какво трябва да правя в случая ?
Да мисля позитивно?

Как да намеря или разбера има ли и действат ли наистина разни камъни и амулети против такива неща...
Принципно усетих кога евентуално се случи нещо....Но не ми се случва за първи път.
Или на мен ми има нещо и съм "отворена" към тези неща, или ми има нещо друго и ...някак ги отблъсквам.
Въпросната жена дойде при мен единия път на работата ми, докато аз пишех нещо на компютъра тя се втренчи буквално в мен. С ужасни змийски очи.....Въпреки че бях наведена усетих...незнам , абе усеща се някой като те гледа. Вдигнах очи и видях че е втренчена, вссичко това се развива за по-малко от минута. Директно я попитах Защо се е втренчила в мен ! и тя отмести очи...
Само това ме наведе на мисълта че може нещо да е станало.....
Иначе нямам повод....

# 565
  • софия-napoli
Абе за мене това с положителното мислене ми е.....да си продават книгите.В светена вода капваш няколко капки олио,трябва да ти е тихо,да няма никой в стаята.Палиш свещ и почваш
Господи помилуй-3 пъти
В името на отца и сина и светия дух,да се маха всичко негативно и лошо от раба божий....Всяка магия,уроки,клетви и лоши думи да излязат от раба божий...и да се върнат от където са дошли а тук при мен да остане божествена светлина,мир и любов.Всичкото зло което е направено,мислено и пожелавано на раба божиий...да се маха сега и завинаги и вовеки веков.Всичко нечестиво да излезе и да остане божественото изобилие,светлина и любов
Казва се три пъти .Пийваш на три пъти от водата и казваш реченото ми да бъде сторено.после с малко чемшир тая вода я ръсиш из стаите и даже и в тоалетната.Амулет не давай друг да ти прави че не знаеш какво може да ти донесе.Всеки може да си направи амулет.Купи си гривничка или нещо друго и си прецени парите че не трябва да взимаш рестото и после днес като имам малко повече време ще напиша как става.Живи и здрави

# 566
И какво трябва да правя в случая ?
Да мисля позитивно?

Как да намеря или разбера има ли и действат ли наистина разни камъни и амулети против такива неща...
Принципно усетих кога евентуално се случи нещо....Но не ми се случва за първи път.
Или на мен ми има нещо и съм "отворена" към тези неща, или ми има нещо друго и ...някак ги отблъсквам.
Въпросната жена дойде при мен единия път на работата ми, докато аз пишех нещо на компютъра тя се втренчи буквално в мен. С ужасни змийски очи.....Въпреки че бях наведена усетих...незнам , абе усеща се някой като те гледа. Вдигнах очи и видях че е втренчена, вссичко това се развива за по-малко от минута. Директно я попитах Защо се е втренчила в мен ! и тя отмести очи...
Само това ме наведе на мисълта че може нещо да е станало.....
Иначе нямам повод....
вземете църковна свещ запалетете я на прага на входната врата и бавно я прекарайте по пода страните и тавана на вратата ако не пращи ..всичко е ок..продължава те след това с всяка стая в дома движейки се по посока на часовника стрелка..измийте вски огледала с разреден амоняк..ако след това имате дребни неприятности или кавги в дома...не се плашете нормално е

# 567
Това само на мястото където тя беше ли да го направя или в къщата където живея?
Ок, всичко ще направя.

# 568
Това с църковната свещ няма как да стане. Свещите, които се продават във църквата са парафин и цезерин  са бели. Тези които се продават за восъчни са тъмни, ама нямат нищо обще с восъка. За да се провери дали има нещо негативно се ползва църковна восъчна свещ.Истинските восъчни църковни свещи с които това може да стане трябва да са от чист пчелен восък и имат аромат на мед дори когато не са запалени.Свеща винаги показва дали има направено нещо. И то не става като се гледа в пламъка и. Наблюдава се как гори, дали "плаче" и как плаче, какъв е пламъка, дали дими, гасне ли, фитила и какви фигури образува, в каква посока се движи и т.н. Има доста писано по руските форуми. Друг начин е с прясно яйце в буркан с вода до главата ти да преспиш. Ако сутринта е побеляло като сварено значи има нещо. Обаче желателно е да се ползва изворна вода. Тази от чешмата ако е хлорирана обърква. Отивате на извор, пълните си шише с вода, затваряте го хубаво с тапа и си го отнасяте в къщи и с тази вода се прави.Не говорите докато пълните водата и занесете във вас. А колкото до ръсенето със светена вода - това е най-достъпно. 

# 569
  • софия-napoli
Това с църковната свещ няма как да стане. Свещите, които се продават във църквата са парафин и цезерин  са бели. Тези които се продават за восъчни са тъмни, ама нямат нищо обще с восъка. За да се провери дали има нещо негативно се ползва църковна восъчна свещ.Истинските восъчни църковни свещи с които това може да стане трябва да са от чист пчелен восък и имат аромат на мед дори когато не са запалени.Свеща винаги показва дали има направено нещо. И то не става като се гледа в пламъка и. Наблюдава се как гори, дали "плаче" и как плаче, какъв е пламъка, дали дими, гасне ли, фитила и какви фигури образува, в каква посока се движи и т.н. Има доста писано по руските форуми. Друг начин е с прясно яйце в буркан с вода до главата ти да преспиш. Ако сутринта е побеляло като сварено значи има нещо. Обаче желателно е да се ползва изворна вода. Тази от чешмата ако е хлорирана обърква. Отивате на извор, пълните си шише с вода, затваряте го хубаво с тапа и си го отнасяте в къщи и с тази вода се прави.Не говорите докато пълните водата и занесете във вас. А колкото до ръсенето със светена вода - това е най-достъпно. 

Абсолютно вярно е всичко написано и да допълня че в Бг няма църковни восъчни свещи.от всякакъв друг материал са,само не и восък.

Общи условия

Активация на акаунт