Разваляне на Магии

• 505 057
  • 994
  •   2
Отговори
# 945
Точно на енергийните вампири пък няма почти никакъв смисъл нищо да правиш, освен да се екранираш от тях за да не те смучат. Те повечето от неосъзнатите такива смучат всичко наред без да преработват полученото и такъв автогол могат да си вкарат, че да се чудят от къде им е дошло Wink.

# 946
Дори неосъзнатите енергийни вампири си трансформират енергията за собствените си нужди. Скорпионите са най-добрите енергийни вампири.Но пък може да ги използваш за неутрализиране на лоши енергии.

# 947
Дори неосъзнатите енергийни вампири си трансформират енергията за собствените си нужди. Скорпионите са най-добрите енергийни вампири.Но пък може да ги използваш за неутрализиране на лоши енергии.
     Я, че ми стана супер интересно, понеже съм скорпион. Може ли повече инфо по въпроса?Smiling Imp

# 948
Една от техните дарби е силната интуиция е шесто чувство. Техните опоненти са като отворена книга за тях, могат да усетят чувствата и емоциите им. Не им е нужно да ги гледат в очите дори, по жестовете и държанието им усещат кой стои срщу тях и какво да очакват.Най-често скорпионите използват упреци и предизвикват чувство за вина у жертвите си, така изсмукват енергията им.Ако няма от кой да черпи енергия скорпиона започва да се самоизяжда, става неуверен и несигурен.
Те са може би най-силната в енергийно отношение зодия.Всеки скорпион поне няколко пъти в живота си се трансформира радикално, именно преобразувайки енергия.Част от нея точи от жертвите си, друга част е своя собствена. Интересното при скорпиона е, че прави жертвата си зависима, за да му е постоянно на разположение. Действа им като магнит.

# 949
Една от техните дарби е силната интуиция е шесто чувство. Техните опоненти са като отворена книга за тях, могат да усетят чувствата и емоциите им. Не им е нужно да ги гледат в очите дори, по жестовете и държанието им усещат кой стои срщу тях и какво да очакват.Най-често скорпионите използват упреци и предизвикват чувство за вина у жертвите си, така изсмукват енергията им.Ако няма от кой да черпи енергия скорпиона започва да се самоизяжда, става неуверен и несигурен.
Те са може би най-силната в енергийно отношение зодия.Всеки скорпион поне няколко пъти в живота си се трансформира радикално, именно преобразувайки енергия.Част от нея точи от жертвите си, друга част е своя собствена. Интересното при скорпиона е, че прави жертвата си зависима, за да му е постоянно на разположение. Действа им като магнит.
След като скорпион е най-силната в енергийно отношение зодия, защо и е да черпи от другите енергия?
Скорпионите може и да са проницателни, но е сравнително лесно да предизвикаш объркване като им покажеш реакция, която не са очаквали.
Защо говорим за зодии в тема за разваляне на магии?

# 950
Неосъзнатите енергийни вампири си точат автоматично това, което не им достига. Само че ако съответната енергия е замърсена ще си я източат така и това може да им причини по-късно проблеми. Отделно дето ако усетиш пипало на вампир може да му изсипеш всичките си гадости през собственото му пипало, да го отрежеш и до го оставиш да се спасява както може. Което при неосъзнатите си е все едно да им дадеш да си самонабият обръчите сами. Един осъзнат вампир ако разбере че е засечен ще предпочете да се отдръпне и да си намери по-лесна мишена. Особено ако установи че отсрещния почва да му излива гадостите си. Иначе по принцип самия вампиризъм предизвиква магнетично придърпване понякога не само в жертвите, но и в околните.

# 951
Аз съм винаги в ролята на жертвата така или иначе. Докато се усетя и късно.

# 952
KalaAzar: В темата за Магия съм дал един Антивампирски щит. Хубавото му е че не само не могат да вампирстват от теб, но и ти не можеш да вампирстваш от други. За сметка на това ти се подава чиста космическа енергия в достатъчно количество за да не ти се и налага да вампирстваш от други. Отделно бонуса му е че може да излекува и енергиен вампир от нуждата да вампирства от други.

# 953
Сега на въпроса към знаещите. Възможно ли е да видиш в нашия физически свят създание от отвъдното? Честно казано не знам какво беше точно, на няколко пъти ми се явява създание в съня и после го виждам и в будно състояние. Преди да ми кажете, че съм луда,не, не съм. И от там възниква въпросът може ли да има магическо вмешателство от страна на друг?

# 954
Отговорът ти е в развити астрални сетива. Докато навлизаме в съня и непосредствено след излизането се в т.нар. Алфа ниво. Това е преди будното съзнание да вземе връх и да Прекрати действието на финните ни сетива, т.е. да виждаме и чуваме астралните същества в будно състояние.

Порових се из файловете си и попаднах на нещо по-лесно от формулата там. Става въпрос за руническия строй Елросибо - 1 от руните там действа и като щит и срещу вампиризъм..

Метод заключатся в том, чтоб мысленно представлять образ руны АЛЬГО с четырех сторон относительно своего тела: спереди, сзади, с левого и правого бока. Образ руны представляем состоящим из света, чем ярче, тем лучше, размер можно представлять равным высоте тела или меньше. Также мысленно образ руны фиксируем по четырем стихиям. Одновременно при работе с образом руны проговариваем: «АЛЬГО».

Практика показала:
моментально отсекается любое нечистое воздействие на нас со стороны человека или нечистого Эгрегора, аура становится яркой, а вампиризм нашей жизненной силы становится невозможным. Образ руны АЛЬГО также
можно использовать в корректировке влияния негативного прошлого со стороны нашего рода и индивидуальной кармы.

Руната представлява ромб пресечен с права черта. Рисува се като се почне от правата черта ОТДЯСНО НАЛЯВО и се продължава по посока на часовниковата стрелка (2 равнобедрени 3-ъгълника насочени нагоре и надолу с обща основа) и се казва АЛГО.

# 955
Случва се и в доминиращо бета състояние, когато съм будна. Не усещам някава заплаха, поне не на физическо ниво. Руната с какво помага в сучая?

# 956
Значи са развити сетивата ти и поне от време на време успяваш да ги използваш и в нормално будно състояние. А руната - просто прочети инфото от пробвалите я и ако искаш опитай сама да я изпробваш.

# 957
Интересно какво ще се получи ако опиташ да осъществиш някаква комуникация с тях, особено след като казваш, че не усещаш заплаха. Видях какво си писала за сънищата. Ако се използва руната не би ли могло да навреди ако я предупреждават за нещо?

# 958
Ако съществото е заплаха за нея, дори скрита такава, ще го държи на разстояние, иначе няма да пречи на комуникацията с него ако го пожелае.

# 959
BissNova, и аз видях с какво се занимаваш и честно да ти кажа нищо не ми говори. Нямам си понятие от тази материя и затова съм тук , за да ви питам вас, които сте знаещите. Не усещам заплаха, но точно на теб трябва да ти е ясно, че зависи в каква форма ще ти се яви. В началото беше стряскащо.

SenkoTron: Задължително ще я направя, защото напоследък се засилиха и усещанията ми, а те не са в положителна насока.

Как мога да разбера ако има вмешателство на магия? Дори не мога да го определя какво е дух, демон, ангел, джин.

Общи условия

Активация на акаунт