"Обичам" Топлофикация 2

• 189 523
  • 2 156
  •   1
Отговори
# 1 815
На теория да, но на практика нищо не се случва. Неговите отговори винаги са ами не знам, предишните наематели не са се оплаквали и точка, затова питам тук. Т.е. трябва да се смени винтила. Това верочтно става извън отоплителния сезон?

# 1 816
  • София
Трябва да се източи абонатната станция и тогава може да се смени вентила.

# 1 817
Аз продължавам да питам това тръби ли са или лира? Хоризонтална инсталация ли е или вертикална?
Защото ако е вертикална, вероятността да спрете топлото и на съседите е доста голяма и ще си имате неприятности с тях.

# 1 818
  • Пловдив
Освен всичко друго източването на абонатната струва пари. При нас 60лв.

# 1 819
  • София
Защо толкова много.

# 1 820
  • Sofia
Прекалено скъпо е 60 лв за източване на абонатната. Ние есента сменяхме радиатори и за източване не сме заплатили и стотинка.

# 1 821
  • София

Прекалено скъпо е 60 лв за източване на абонатната. Ние есента сменяхме радиатори и за източване не сме заплатили и стотинка.

Минали сте метър, не са се осетили съседите.
При нас се плаща от източващият, но не знам колко лв.
Парнаджията лятото я държи източена в определен период - който иска да си сменя радиаторите тогава безплатно. Обявява го на табло във входа.

# 1 822
  • на брега на морето
На теория да, но на практика нищо не се случва. Неговите отговори винаги са ами не знам, предишните наематели не са се оплаквали и точка, затова питам тук. Т.е. трябва да се смени винтила.
Не отстъпвай, настоявай да смени вентила, а и той трябва да плати за източването на водата. Вероятно заради това се прави на ударен.
На единия ми радиатор прокапа нещо си там до вентила и бях готова да купя нов и да платя източването - при нас 50 лв. За радост мина само със затягане на нещото от парнаджията срещу 20 лева  Crazy Повреди се топломера в банята - смених го за моя сметка. Не пробутвам тези работи на наемателката си.

# 1 823
  • Пловдив
Колко вода ще се източва зависи на кой етаж сте, ние сме на първи, сътветно се източва почти цялата. И се плаща, защото когато се допълва се долива студена вода от водопровода и има водомер.

# 1 824
  • на брега на морето
Така е, моят апартамент е на втория етаж.

# 1 825
  • Пловдив
А, и зависи колко е висок входа, 5 етажа имат по-малко вода от 8.

# 1 826
  • на брега на морето
7 етажа е, мислех, че ще хвърчат стотарки.

# 1 827
  • София
А 18 етажа ....

# 1 828
  • Пловдив
Там обичайно са с два кръга.

# 1 829
  • София
Едно пълнене няма и 1кубик вода.Официалната такса на топлофикация беше 15лв.А тези 60лв кой ги прибира.

Общи условия

Активация на акаунт