"Обичам" Топлофикация 2

• 189 440
  • 2 156
  •   1
Отговори
# 1 965
  • София
............................

Реве ми се! Продължаваме да сме без топла вода до 19 юни!!! tantrum
Не е истина, какво правят вече 20 дни????

Чешат се! Нали ги гледам! Вчера започнаха да вадят старите тръби и то еваш-еваш!
Това си е резон за тях. Те живеят някъде в годините назад. Изобщо не им пука, даже смятам , че се наслаждават, че на някой му е зле. Не смятам, а съм го и чула от тях, "да видят софиянци как се живее без топла вода", нямам думи просто да си изразя негодованието  спрямо тях.  Това лично го чух,  когато се извършваха ремонтите, подмяна на тръби в кв. Лозенец. Цяло лято бяхме без вода. По цели дни нямаше и един който да работи... мда.  #Cussing out

# 1 966
  • София
Да, миналата седмица беше пълна почивка! #2gunfire
Аз полудях и писах на "Господарите".

# 1 967
  • София
Да, миналата седмица беше пълна почивка! #2gunfire
Аз полудях и писах на "Господарите".
Правилно!!

# 1 968
............................

Реве ми се! Продължаваме да сме без топла вода до 19 юни!!! tantrum
Не е истина, какво правят вече 20 дни????

Чешат се! Нали ги гледам! Вчера започнаха да вадят старите тръби и то еваш-еваш!

Аз често защитавам Топлофикация, защото много често зад дадено действие или бездействие стоят технологични причини. Но за конкретния случай си напълно права - това си е безхаберие и нулева организация. Когато ремонтът е свързан с толкова неудобства за хората нормалното е да почнат чак тогава, когато всички материали и техника са налични и после да бачкат денонощно. За съжаление у нас е практика да се спре водата, да се разкопае и...да почне чакането я на тръбите, я на техника или нещо друго #Cussing out

# 1 969
  • София
.................................

Аз често защитавам Топлофикация, защото много често зад дадено действие или бездействие стоят технологични причини. ........................
М.. да. Ти си един и според мен единствен защитник на Топлофикация. Не мога да те разбера, не четеш ли какви ги вършат, не слушаш ли другите как негодуват....непонятна ми е тази твоя защита. Не искам изобщо да влизам в разговор с теб,  излишен е . Но зная, че изобщо не си права , правиш някаква защита, която няма покритие. Това е.

# 1 970

Аз често защитавам Топлофикация, защото много често зад дадено действие или бездействие стоят технологични причини. ........................
М.. да. Ти си един и според мен единствен защитник на Топлофикация. Не мога да те разбера, не четеш ли какви ги вършат, не слушаш ли другите как негодуват....непонятна ми е тази твоя защита. Не искам изобщо да влизам в разговор с теб,  излишен е . Но зная, че изобщо не си права , правиш някаква защита, която няма покритие. Това е.

Нека не говорим по принцип и наедро, а? Ако караме случай по случай ще видиш, че ги защитавам тогава, когато си има конкретна причина за конкретно тяхно действие и ще ти докажа, че има покритие. Никога обаче не ги защитавам по принцип и не е моя вината, че най-често ги нападате по причини на неразбиране и некомпетентност, нали? В последния случай обаче бяхте напълно прави и аз се присъединих към осъждането им. А това, че другите негодуват за мен не е причина да пригласям, ако мисля, че не са прави.

# 1 971
  • София

Нека не говорим по принцип и наедро, а? ...........................
Какво е това "а", ти караш ли ми се, нещо не те разбирам....????  Да, ти си от онези хора на които: "ти му говориш, а оно рупа ли рупа" .  Върни се назад из цялата тема и прочети дали има човек, който така яростно да ги защитава. Много мога да говоря за тях, защото работя с тях, фирмата ми е свързана с тях,  клиент са  ми, внасям им разни нещица. Тръби, например, от Германия.  Това че много зная, не означава че трябва да ги защитавам, защото хората от тях изнемогват, от лъжите им, от циничното им държане , от цените им и още и още. Примери мога да дам колкото си искам,   милионери ги направихме . Ти продължавай да ги защитаваш, няма кой да ти повярва.

# 1 972
Аз, миличка, не ги защитавам по принцип, пак да повторя, а съм се изказвала по конкретни обвинения, които според мен са нефелни. Хайде и ти дай примери, къде съм ги защитавала неправилно, а не ми говори за рупане. Ми нападайте ги обосновано и ще ви подкрепя.

П.П. Участвала съм в доставки на предварително изолирани тръби за Топлофикация още преди повече от 20 години, когато доставките бяха от Дания  (ABB I.C.Møller). И други неща съм им доставяла и мога да направя разлика кога едно обвинение е оправдано и кога не.

П.П.2 Не разбирам защо баш сега ме нападаш, когато написах, че демонстрират безхаберие и нулева организация, т.е. когато ги критикувам, а не ги защитавам newsm78

Последна редакция: пн, 29 май 2017, 23:33 от Черна станция

# 1 973
Марчева, много изнервено нещо!
Аз пък на ваше място вместо да чакам 1 месец и да се нервя, отдавна да съм си взела някакво бойлерче. Обикновено или проточно. Както и отдавна съм го направила, всъщност. Може и веднъж в годината да ми потрябва, имам решение! Пък и нали все искате да фалирате Топлофикация, да съм готова, де Laughing

# 1 974
Аз пък на ваше място вместо да чакам 1 месец и да се нервя, отдавна да съм си взела някакво бойлерче. Обикновено или проточно. Както и отдавна съм го направила, всъщност. Може и веднъж в годината да ми потрябва, имам решение! Пък и нали все искате да фалирате Топлофикация, да съм готова, де Laughing
А като спрат тока за профилактика - едно газово бойлерче  Laughing а за като спрат и газта - едно на дърва.
Абсурдно е.
Или към ЧЕЗ можем да имаме претенции за по-продължително спиране, но към Топлофикация - не. Защо?

Аварии стават, но за такъв дълъг период, нееднократно, е недопустимо да се прави.
Затова са прави хората да недоволстват, даже е малко, трябват и по-сериозни мерки + намеса на държавата.
М/у другото има сгради, които са вързани към 2 ТЕЦ-а, като спре единият, работи другият, офисът ни е така. Просто е. Но защо да е удобно на хората като може да е трудно?

2004-та живеех в Младост, пак цяло лято нямахме вода, уж централно щяха да сменят нещо, за да няма повече такива спирания. Като гледам за 13 г. са "напреднали" много...

# 1 975
  • на брега на морето
Топлофикация е толкова компрометирана, че и половин добра дума за нея е извращение.

# 1 976
  • София
Човече, аз помня 2004 копаха, 2008 май пак копаха, преди това слагаха едни огромни тръби...
Е не си ли свършиха работата?
Абсолютно некоректно е да ни държат месеци без топла вода!
И на всичкото отгоре - 15 лева плюс!
Тях могат да ги бързат, нали?
А не може ли да ги сложат в изравнението през август? Не, те тогава ще се загубят. А те трябва да си ги вземат преди това!
 #2gunfire

Проточно бойлерче сме сложили, едно че едвам тече, второ - ще се набутаме и с електричество.

# 1 977
Явно проблемът е точно в този ТЕЦ, защото откакто избягах в западните никога не сме имали подобни профилактики. Случвало се е авария инцидентно, но за 1 ден, ако не се лъжа за 13 г. имаше само едно планирано спиране за около 3 дни, но го пуснаха много по-рано.

Има нещо на местно ниво Rolling Eyes

# 1 978
  • София
Кой квартал е това с дългата "профилактика"?

# 1 979
  • София
Кой квартал е това с дългата "профилактика"?

Младост 3 и по принцип Младост. Признавам го за недостатък на квартала, въобще.

Общи условия

Активация на акаунт