Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 68

• 27 853
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
Момичета Hug, днес ме гони щуротията!  Crazy
Дали пък Симай няма да носи наследник на Баръш, гледайте само какво шоу може да стане! Mr. Green

Това и на мен много ми харесва.  Wink
И този път да няма глупостта да прави аборт  Naughty

А това го откраднах от англ. форум...
И аз вече нямам търпение...

# 196
Момичета Hug, днес ме гони щуротията!  Crazy
Дали пък Симай няма да носи наследник на Баръш, гледайте само какво шоу може да стане! Mr. Green

Hug Хихихи, аз има такова предположение, Шане ! Peace Много ще ми е кеф, като предяви претенции към наследството на Синанерови ! PartyСамо искам да им видя н.....те физиономии на всичките ! Laughing

# 197
# 198
Шани  Hug аз това доста отдавна го предположих като възможност, дори ви питах какво мислите по въпроса, ама никой не ме отрази hahaha
Добре, Госпожата, гледай и виж със собствените си очи, че съм права. hahaha
Емели  Heart Eyes Hug Hug

# 199

Привет, джанъм беним !  Hug Радвам се, че ще гледаме заедно !  bouquet

# 200
Момичета Hug, днес ме гони щуротията!  Crazy

Hug Много ми хареса. Дано се смилят над Баръш. И той нищо не видя от живота.

# 201
Emely, привет  bouquet

# 202
Аз нали не съм гледала на живо отдавна и бързам ли бързам да гледам.Викам си"изпуснах началото,най-интересното" JoyЗабравих,че го изместиха за по-късно ooooh!В колко часа почва?

# 203
Аз нали не съм гледала на живо отдавна и бързам ли бързам да гледам.Викам си"изпуснах началото,най-интересното" JoyЗабравих,че го изместиха за по-късно ooooh!В колко часа почва?

В 22.00 часа  Peace

# 204
Хоп и аз съм тук...да видим какво са ни намислили двете дами newsm78 Но съм убедена, че тази вечер ще е фрагмана от затвора, който го  чакахме с такова нетърпение... Джемре и Кузей ще си свалят жилетките, отдолу са точно с дрехите от фрагмана.

Фенче,  Heart Eyes ами ти и охрана трябва да посъблечеш малко, джанъм !  Laughing Че и те по къси ръкавки ! Mr. Green
Hug Сцената е съвсем различна от фрагмана. Сами са, нали е със специално разрешение, а не по общия ред.

# 205
Хоп и аз съм тук...да видим какво са ни намислили двете дами newsm78 Но съм убедена, че тази вечер ще е фрагмана от затвора, който го  чакахме с такова нетърпение... Джемре и Кузей ще си свалят жилетките, отдолу са точно с дрехите от фрагмана.

Фенче,  Heart Eyes ами ти и охрана трябва да посъблечеш малко, джанъм !  Laughing Че и те по къси ръкавки ! Mr. Green
Hug Сцената е съвсем различна от фрагмана. Сами са, нали е със специално разрешение, а не по общия ред.

Peace Hug  bouquet

# 206
Нито един линк не ми тръгва, освен този европейския...пак ще го гледам със закъснение Rolling Eyes

# 207

В 22.00 часа  Peace

Благодаря ти,джанъм HugЗначи мога да отскоча за едно бързо кафе до султанския дворец Mr. Green

# 208
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Айде бре това време не минава искам да гледам Кузи вече

# 209

В 22.00 часа  Peace

Благодаря ти,джанъм HugЗначи мога да отскоча за едно бързо кафе до султанския дворец Mr. Green

Само да не те дръпнат в харема внимавай ! Hug

Фенче, и ан мен само той ми тръгна ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт