Ха, ха! точно това си помислих като видях Дж. да дъвче курабийка на масата в затвора.
...баце Енгин ли се е появил?!
и руския форум.

е не я дадоха...нищо, следващата серия. Важното е, че не е съновидение на Джемре, а самата истина. Знаех си аз, че Гюней ще направи огромна грешка и тя ще позволи на Кузей тотално да не се съобразява с братските си чувства, защото този наистина не заслужава брат като Кузей... А за Баръш изобщо не се учудих, че ще я натопи, той каза, че ще ги раздели и го направи. Интересно как ли ще се изясни, че Джемре не е виновна? Да видим дали наистина Зейнеп ще направи нещо по въпроса...ако го направи...прощавам и всички гадорийки, дето ги натвори.Хубав ден, момичета! 

, страхотно обобщение си направила, то беше ясно, че са небивалици, затова и няма смисъл да се драчи цяла седмица преди серията, достатъчно е просто да се изгледа следващата серия, за да отпаднат!
ама нали нещо трябва да се издъвче от сряда до сряда... 

/това е някакво абсолютно изкривено разбиране за справедливостта, Госпожата
/, а защото е ДЛЪЖНА да го направи по ЗАКОН - трябва да сподели всичко, което знае, което й е струва съмнително и т.н.

, слабост на моето сърце
, май и за тебе пощада няма да има.
, но пък точно по сценария на онзи инфантилен клуб на Джемре....

благодаря !
Та разбирането ми за справедливост, си е съвсем наред . И хайде пак да помоля, да не се подлагат на оценка моите възприятия, чувства и емоции, а само тези на героите. 

, слабост на моето сърце
, май и за тебе пощада няма да има.
, но пък точно по сценария на онзи инфантилен клуб на Джемре....
Тя й е скрита любимка, знам аз Препоръчани теми