Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 68

• 27 850
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
Зейнеп видя Гюней, че си говори със Симай на една автобусна спирка

# 376
А Хандан готвеше в къщата, където Кузей каза на детето на новата жена на баща си, че ще се премести. Той я беше наел за Симай, а когато мама му напусна за малко имението, отседна там. Вероятно той вече се е пренесъл и сега мама ще му сготви.

# 377
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Няма турски сериал, в който пребиваването в затвора на главен герой, обикновено невинен, да трае само един епизод. Не е по канона на турските сериали. Ще погледаме малко интриги и премеждия в затвора, дето го гледаме във всеки сериал - и креватите, и масата в средата, и изхода/входа с тухлената стена, дето чакат роднините, и гористата пътека. Законите на жанра, няма как.
newsm10Ха, ха! точно това си помислих като видях Дж. да дъвче курабийка на масата в затвора.
Браво! Много хубав образ на затвора, единственото, което ми бяга е гористата пътека. Между другото, ако изкуството отразява действителността (както сме учили в училище), то значи всеки може би втори или трети средностатистически турчин/туркиня е прекарал известна част от живота си в затвора. В някои от сериалите (примерно КВФ) през затвора минават почти всички мъжки персонажи и част от женските. Или през болниците. (Друг е въпросът изкуство ли са сериалите.)

# 378
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Или-или, благодаря за поясненията, но какво като са били на спирка, това какво обяснява?

# 379
Това са снимки май от партито тази вечер

# 380
Това са снимки май от партито тази вечер

Това отзад ...  newsm78 ...баце Енгин ли се е появил?!  Shocked

# 381
Translation of The Kuzey & Guney talk!

Guney: I knew Id find you here
Kuzey: What business if it of your's to be here?
Just leave me in peace, just think for a change.
Guney: The time has come for us to talk
Kuzey: If I wanted to talk to anyone I wouldnt come here. Go on, go away, leave me in peace.
Guney: Cemre in big trouble, a lot might happen. But ive got good news for you, Ebru is sorting out there divorce. They will soon be divorced. Once Baris recovers & Cemre's out of prison they will divorce. The only one thing will be in your way.
Kuzey: Look at me, don't do this today, don't do this today.
Guney: I didnt come here to fight
Kuzey: Look Guney
Guney: I came to give you an option. I'm ready to give you Cemre, let go of her.
Kuzey: Look, look I'll get you in my hands.
Guney: Be quiet, tonight you have to listen to me. Im not going to punch you. If you love Cemre that much then I will forget everything, I'm ready, you hear me?
Dad wanted me to chat to you, he said that's the only thing you owe your brother. But I didnt say it cause he wanted me to, I honestly wanted to tell you that.
Kuzey: Dont start playing games.
Guney: I went to Banu once I found out you loved Cemre.
Kuzey: Get out of here!
Guney: I left her to you but you loved your pride more to do anything about it.
Kuzey: Guney what are you playing at? What are you trying to say? Get out of here.
Guney: Because there is no need to lie is what i'm saying. You understand?
Go & be with her, otherwise you'll never find another chance to.
Kuzey: Look boy, don't do this to me.
Guney: Cemre wants a ring from you on her finger
Kuzey: Look i'm looking at you in the eyes, don't, your doing this to make me feel bad arent you?
Guney: I'm setting you free of the biggest obstacle in your way. Your free from now brother!

# 382
Ох, не мога да се въздържа...ще трябва да обобщя какво НЕ позна Дафне Hug и руския форум.
1. Третият човек не беше въображаем...Сима беше.
2. Джема е НЕВИННА!!!
3. Не беше пияна
4. Свижданията с Кузей не са нейните сънища от килията.
5. Все повече се приближаваме до хепи енд-а.
6 . но не и по важност...НЕМА ДОЖИВОТНА!!!

newsm10 newsm51  love001
Добро утро! Hug
Госпожата  Heart Eyes е не я дадоха...нищо, следващата серия. Важното е, че не е съновидение на Джемре, а самата истина. Знаех си аз, че Гюней ще направи огромна грешка и тя ще позволи на Кузей тотално да не се съобразява с братските си чувства, защото този наистина не заслужава брат като Кузей... А за Баръш изобщо не се учудих, че ще я натопи, той каза, че ще ги раздели и го направи. Интересно как ли ще се изясни, че Джемре не е виновна? Да видим дали наистина Зейнеп ще направи нещо по въпроса...ако го направи...прощавам и всички гадорийки, дето ги натвори.Хубав ден, момичета! Hug
Терзи, Емили  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 383
Добро утроооо Hug

СТРАХОТНА СЕРИЯ!

Фенче, с тебе ли сме най-раннобудни? Heart Eyes

Зизу
,   bouquet, страхотно обобщение си направила, то беше ясно, че са небивалици, затова и няма смисъл да се драчи цяла седмица преди серията, достатъчно е просто да се изгледа следващата серия, за да отпаднат! Peace ама нали нещо трябва да се издъвче от сряда до сряда... Simple Smile

Големи благодарности на emely - толкова е хубаво да си тук!  bouquet

Не съм очаквала Симайчето да е откачила така, но пък и през ум не ми минаваше, че Баръш може да я е нарекъл курва, докато тя е в собствения му дом. Лощото е, че това момиче все по-използвано ще става. Смятам, че и Гюней ще я използва, само и само да не се разкрие истината. Не че тя има интерес да се разкрие, де, обаче той е напълно способен и да се свали с нея, за да я контролира напълно. Пък тя да си мисли, че е обичана. ooooh!

Нямам думи за Гюней! И за Баръш. Обаче за Гюней - много повече. Такова същество просто не зная дали наистина съществува! Да можеш да разплетеш всичко само с една дума и да не го направиш, за да нараниш брат си, за да не е щастлив.

За да коментирам Зейнеп и действията й, ще изчакам превода. Определено ми харесва, че е казала за Баръш и Венус, трябва да каже и за Симай. И не защото й е длъжна на Джемре  ooooh! /това е някакво абсолютно изкривено разбиране за справедливостта, Госпожата Peace/, а защото е ДЛЪЖНА да го направи по ЗАКОН - трябва да сподели всичко, което знае, което й е струва съмнително и т.н.

Момичета, ще ми се да вярвам и аз като Вас, че до няколко серии Джемре ще излезе, обаче имам доста големи съмнения по въпроса. Все пак...фрагманът с Гюней и Симай...тя е навън, свободна, с дълга коса /тоест - бая време си е минало, поне няколко месеца/...въобще... Sad

Признавам си чистосърдечно, че много искам да видя сцена на свободни и щастливи Джемре и Кузей, но аз от днес нататък ще гледам филма основно заради една-единствена сцена - моментът, в който Кузей разбира за всичките мръсотии на брат си, включително тази - последната - че е знаел кой е убиецът и умишлено го е прикрил, за да прати Джемре невинна в затвора.

# 384
Тинтири  Heart Eyes  newsm10
Аз също! И съм сигурна, че Кузей ще разбере, тогава не ми се мисли какво ще му се случи на Гюней...

# 385
Тинтири  Heart Eyes  newsm10
Аз също! И съм сигурна, че Кузей ще разбере, тогава не ми се мисли какво ще му се случи на Гюней...

Фенче Heart Eyes
Не искам нищо да му се случва на Гюней, направено от Кузей! Гюней Господ ще го наказва според делата му и съм сигурна, че по един или друг начин ще бъде наказан.
Искам просто Кузей да разбере. Не искам да се въвлича да наказва или да си цапа ръцете с тая мръсотия, наречена НЕГОВ БРАТ. Искам просто да разбере и да го отхвърли веднъж завинаги от живота си, защото лично за мене това, че някой ти е роднина, твоя кръв и бла-бла, съвсем не означава, че само поради тази причина, му е позволено да върши такива неща и трябва да бъде оправдаван! Това е нелепо! Родени са от една майка, една кръв са, но това не прави Гюней по-малко лайно! И не бива да му бъде прощавано, само защото е брат или син! За мене тази причина е абсурдна!

# 386
Добро утро, момичета и хубав ден ! Hug
Не гледах серията, за първи път нямах достъп до Канал Д, на нито един от линковете, не знам защо  Cry
Благодаря за моментите , които сте качили в темата, поне това видях,   bouquet  bouquet  bouquet
И за превода, и за теб , Емели   bouquet

Видях Зейнеп как обръщаше очите пак в дома на Гюлтен.
Никакво съчувствие, състрадание, а е висяла като сопол в този дом.
Съжалявам , момичета, не вярвам на това същество.
За мен тя е изтъкана от нахалство, лицемерие и злоба, няма да помогне на Джемре.
А и както някои доволно пишат, Зейнеп нищо не дължи на Джемре.
По-скоро бих повярвала в жест от страна на Симай...
Но тя също е такова дяволче, а и на нея живота й е от скапан, по-скапан, заради една случайна среща и грешните решения.Превърна се в парцел.
Не вярвам да се измъкне от калта.
За Гюней-накрая искам най-голямото възмездие за него.
Знам, че няма да ме разочароват двете дами и ще му дадат дължимото.
Не може човек да е толкова малък , низък , не , той просто не е човек.
Баръш, ах Баръш Wink, слабост на моето сърце Heart Eyes, май и за тебе пощада няма да има.
Не само Симай, и той може да спаси Джемре...
На първо време, да й даде развод. Независимо от всичко, по-добре, че е жив.
Както се и очакваше, някои са разочаровани от филма, че не се развива по техния сценарий Joy Joy Joy  Joy Joy Joy, но пък точно по сценария на онзи инфантилен клуб на Джемре.... Mr. Green

# 387
Добро утро. Hug Hug Hug

Ромина, Hug

Скрит текст:
как мога да изтрия анкета, чийто срок е изтекъл? Видях, че тази в темата я няма, а аз не мога да махна една, която приключи.
Ще коментирам, след превода, и без това си легнах рано.  Mr. Green Но, така или иначе, преценката ми само от картинки, почти винаги не е била точна. Peace
Желая ви хубав и слънчев ден! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 388
Добро утро ! Хубав и спокоен ден ви пожелавам !  bouquet

Снежка,  Heart Eyesблагодаря !

Интересно интерпретация на думите ми, моля да се чете внимателно, ако ще ме интрепретирате !
Казах, че Зейнеп ще помогне на Джемре, не защото и дължи нещо, а заради вътрешно убеждение, че така е правилно ! Peace Та разбирането ми за справедливост, си е съвсем наред . И хайде пак да помоля, да не се подлагат на оценка моите възприятия, чувства и емоции, а само тези на героите. ooooh!

Единственият герой, който ме изненанда с поведението си в този епизод,  е Баръш . Не очаквах, че ще удари Джемре, въпреки че тя го предизвика така .
Всички останали си се търкалята по плокостта надолу.
Джемре, с поредната си глупост да дири “свободата “ си посред нощ, Гюней, който става все по- голям боклук, Симай, която е до уши и тя в блатото/ изобщо не мисля, че е използвана, просто тя толкова и това си може/ ....

# 389
  • Тук някъде.....
Добро утро, момичета и хубав ден ! Hug
Не гледах серията, за първи път нямах достъп до Канал Д, на нито един от линковете, не знам защо  Cry
Благодаря за моментите , които сте качили в темата, поне това видях,   bouquet  bouquet  bouquet
И за превода, и за теб , Емели   bouquet

Видях Зейнеп как обръщаше очите пак в дома на Гюлтен.
Никакво съчувствие, състрадание, а е висяла като сопол в този дом.
Съжалявам , момичета, не вярвам на това същество.
За мен тя е изтъкана от нахалство, лицемерие и злоба, няма да помогне на Джемре.
А и както някои доволно пишат, Зейнеп нищо не дължи на Джемре.
По-скоро бих повярвала в жест от страна на Симай...
Но тя също е такова дяволче, а и на нея живота й е от скапан, по-скапан, заради една случайна среща и грешните решения.Превърна се в парцел.
Не вярвам да се измъкне от калта.
За Гюней-накрая искам най-голямото възмездие за него.
Знам, че няма да ме разочароват двете дами и ще му дадат дължимото.
Не може човек да е толкова малък , низък , не , той просто не е човек.
Баръш, ах Баръш Wink, слабост на моето сърце Heart Eyes, май и за тебе пощада няма да има.
Не само Симай, и той може да спаси Джемре...
На първо време, да й даде развод. Независимо от всичко, по-добре, че е жив.
Както се и очакваше, някои са разочаровани от филма, че не се развива по техния сценарий Joy Joy Joy  Joy Joy Joy, но пък точно по сценария на онзи инфантилен клуб на Джемре.... Mr. Green

Добро утро!   bouquet  bouquet  bouquet
Алиска, инфантилния клуб на Джемре/Ойку познава почти всяка серия, без изключение, но не знам защо Дафне е влизала само в темата на Джемре  Joy Joy Joy Тя й е скрита любимка, знам аз  Mr. Green
Серията трябва да се гледа с превод, но и така беше много хубава. Динамична, наситена с емоции. Предпалагам, че рейтингът е добър. Гюней хич не искам да го коментирам, ама хич!
Хубав ден ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт