Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 68

• 27 849
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
  • Тук някъде.....
Софи, ако ще и от 16 кладенци вода да донесеш, както обикновено, оправдавайки Джемре, фактите са си факти и това е . Това е моето мнение и както казах, няма да се обяснявам или оправдавам за него ! Peace

Опа, Госпожата, леко с тона, моля те! Отдавна съм завършила училище  Peace
Същото се отнася и за всички потребители - ако ще и сто хиляди поста да публикувате, че филмът бил слаб, Къванч - уморен и демотивиран, а Мерве блести като диамант в калта, няма да промените моето мнение. Ти зададе въпрос, аз ти отговорих. Ама не си доволна от отговора  Joy

# 586
Зизу...виж сега  newsm78 проблема е Джемре, трябваше във втори епизод на първи сезон да я блъсне кола и да не оцелее, да дойде Зейнеб и Кузей да се влюби безпаметно и да се повторят горещите сцени от ЗП,  а Гюней да целува ръцете на Бану гледайки я в очите, Сами да ушие нови рокли на Хандан , а тя пък да му подари панталон ....
Кузей и Гюней да плеснат с ръце и да се прегърнат наслаждавайки се на обща семейна идилия .
 Това трябваше да е психологическа драма, обаче уви от АЙ Япам не са направили социологическо проучване в руския форум що е това "тряпка" и има ли почва то у Кузей Гюней  Mr. Green
Нищо де идва и следващ филм.. Hug все пак... Wink

Добро Утро  newsm10 newsm10 newsm10

# 587
Мисля, че Аби много точно го каза - очаквах да видя това, очаквах да видя онова...
Госпожата слага  newsm10 под поста на Аби - споделя го - и тя е очаквала същото.

Което автоматично потвърждава казваното до тук от доста момичета, което досега отричахте - че очакванията Ви просто не се оправдават и затова не харесвате развитието на сюжета. Няма лошо, ама просто защо го отричате? Laughing

И на мене на даден етап ми се искаше Кузей и Гюней да се сдобрят, но в реалният живот шансовете са 50 на 50, е, сценаристките развиха другите 50 процента. Но това прави ли автоматично линията, история и сюжета глупав и нереалистичен? Абсолютно не. Прави го просто НЕ СПОРЕД ВАШИТЕ ОЧАКВАНИЯ.

За Разлика от Аби, аз не виждам никъде опростени персонажи. Нито Джемре е толкова чиста /направи си и тя грешките/, нито Кузей /с неговата невъздържаност/, нито Баръш, Бану, Зейнеп, Симай са толкова злодеи. Въобще не виждам опростеност в този филм. И не, защото съм от "разбирачите", а просто защото виждам и други неща.

Аби
, ако ти виждаш опростени герои и не виждаш други неща  в тях, това не прави автоматично героите опростени. Опростено е единствено според това, което ти виждаш! Peace

За мене най-добрият сценарий на филм щеше да бъде, ако Гюней осъзнае, че няма смисъл да упорства за Джемре, когато тя обича Кузей и да ги остави на мира. Но, за съжаление, тъй като съм дълбоко убедена, че проблемът между братята съвсем не опира само до Джемре, не мисля, че дори и това ще им оправи отношенията. Peace

# 588

Ще спомена и нещо друго което е много показателно....когато тъй наречената целувка не се получи зарад Гюла, никоя от нас не излезна да плюе сценария, играта на Киво, прическата на Джема...не обвинихме никой освен Гюла и то за кратко. Whistling

Това естествено в някой моменти ни прави по-обрани в емоциите си. Laughing[/b]

Това е, защото не дадоха Зейно как си пили ноктите, например в този момент. Тогава всички щяхте да я почнете нея пак....  hahaha hahaha hahaha

# 589
# 590
# 591
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Hug  bouquet Етооооо, говорим за същия фрагман, дет трябваше да видим юни на финал. Mr. Green

Тинтири, newsm51  love001 newsm51

# 592
Зизу,  Hug аз чета всичко / не се правя на ущипана госпойца, дето като не и уйдисва, не чете, точно, защото искам, когато коментирам, да имам основание ! Peace/ , но не мисля, че забележката е уместна . Ти и мен попита защо е тази злоба, аз отговорих, но както и да е, така си преценила, така си написала ! Peace
Аз и преди съм казвала, че нося отговорност за собствените ми мнения, думи и постове, кой - как и защо, не мога да знам ! Peace

Аз смятам, че имам правото, каквото и всички останали - да споделям мнението си за филма ! Това означава, че имам право да споделя и разочарованието си за сериала, сюжета, сценария, екипа, героите, актьорите - всичко, което касае филма !  Peace  Защото, както неведнъж съм подчертавала, темата е за всички, които имат отношение към филма, независимо дали е положително, отрицателно или им е все тая ! Когато нещо не е оправдало очакванията ми, споделям го, по начина, по който умея- емоционално, иронично - както дойде . Мисля, че всички правят именно това и не виждам защо на тези, които имат друго виждане, това право да им се оспорва.Да не говорим за апелите да напуснем темата и всички останали откровени простотии.
За мен важното е, всеки да споделя мнението си, независимо дали някой го одобрява или не . Аз не съм тук, за да бъда харесвана, обичана и т.н. Но пък и няма да позволя, заради различното си мнение, пристрастието ми към един или друг екранен герой и постовете, които пиша, да бъда анализирана, квалифицирина или обиждана ! Забележи колко много препратки и откровени обиди има по този повод ! Ама, както казах - толерантност и добронамереност - какво да правиш ! Joy Joy Joy

Тинтири, Госпожата никога не го е отричала и преди да вдигне пръст под поста на Аби, с който е съгласна, написа друг, който отразява личното и мнение ! Никога не съм отричала, напротив, много пъти съм обяснявала, защо това развитие на нещата не ми харесва и съм разочарована ! Peace

# 593

Ще спомена и нещо друго което е много показателно....когато тъй наречената целувка не се получи зарад Гюла, никоя от нас не излезна да плюе сценария, играта на Киво, прическата на Джема...не обвинихме никой освен Гюла и то за кратко. Whistling

Това естествено в някой моменти ни прави по-обрани в емоциите си. Laughing[/b]

Това е, защото не дадоха Зейно как си пили ноктите, например в този момент. Тогава всички щяхте да я почнете нея пак....  hahaha hahaha hahaha
Мац, Hug какво щеше да е виновна тя, че не е имала време да си пилне ноктетата по друго време. Нямаше да я ядем, просто щяхме НЕтърпеливо да изчакаме следващата серия. Joy

# 594
Мисля, че Аби много точно го каза - очаквах да видя това, очаквах да видя онова...
Госпожата слага  newsm10 под поста на Аби - споделя го - и тя е очаквала същото.

Което автоматично потвърждава казваното до тук от доста момичета, което досега отричахте - че очакванията Ви просто не се оправдават и затова не харесвате развитието на сюжета. Няма лошо, ама просто защо го отричате? Laughing

И на мене на даден етап ми се искаше Кузей и Гюней да се сдобрят, но в реалният живот шансовете са 50 на 50, е, сценаристките развиха другите 50 процента. Но това прави ли автоматично линията, история и сюжета глупав и нереалистичен? Абсолютно не. Прави го просто НЕ СПОРЕД ВАШИТЕ ОЧАКВАНИЯ.

За Разлика от Аби, аз не виждам никъде опростени персонажи. Нито Джемре е толкова чиста /направи си и тя грешките/, нито Кузей /с неговата невъздържаност/, нито Баръш, Бану, Зейнеп, Симай са толкова злодеи. Въобще не виждам опростеност в този филм. И не, защото съм от "разбирачите", а просто защото виждам и други неща.

Аби
, ако ти виждаш опростени герои и не виждаш други неща  в тях, това не прави автоматично героите опростени. Опростено е единствено според това, което ти виждаш! Peace

За мене най-добрият сценарий на филм щеше да бъде, ако Гюней осъзнае, че няма смисъл да упорства за Джемре, когато тя обича Кузей и да ги остави на мира. Но, за съжаление, тъй като съм дълбоко убедена, че проблемът между братята съвсем не опира само до Джемре, не мисля, че дори и това ще им оправи отношенията. Peace

Много ми харесват постовете ти   bouquet   , винаги са много чисти и ясни, написани са по най -добрия начин, като обобщение с доводи!
Подкрепям  написаното + 1

# 595
Софи, ако ще и от 16 кладенци вода да донесеш, както обикновено, оправдавайки Джемре, фактите са си факти и това е . Това е моето мнение и както казах, няма да се обяснявам или оправдавам за него ! Peace

Опа, Госпожата, леко с тона, моля те! Отдавна съм завършила училище  Peace
Същото се отнася и за всички потребители - ако ще и сто хиляди поста да публикувате, че филмът бил слаб, Къванч - уморен и демотивиран, а Мерве блести като диамант в калта, няма да промените моето мнение. Ти зададе въпрос, аз ти отговорих. Ама не си доволна от отговора  Joy

Софи, само не разбрах какво ми е на тона ?  newsm78 Не виждам да е по- различен от тона на твоя пост, дори и не съм те поучавала даже !  Mr. Green Хайде да не търсим под вола теле, щото, както казах - отдавна си се знаем !  Peace

А и нито един от аргументите, които си посочила, не са моите ! Никога не съм твърдяла, че Къванч е слаб- напротив, смятам, че той изнася филма, промениха фабулата на сериала, според мен, затова и не ми харесва, а това дали е слаб или не, говорят рейтингите, а че Мерве блести като диамант , никога не съм казвала . Виж, за Зейнеп, Кузей сам го каза, но в далечния първи сезон ! Та аз изобщо нямам намерение да променям ничие мнение, но за разлика от повечето тук, не се и старая ! Laughing

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 16:24 от gospojata

# 596
А вие сготвихте ли ?!  Wink hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

# 597
  • Варна
Подкрепям вси4ки постове на моми4етата,  с които гледаме един и същ филм. newsm51 Толкова ми харесва тази манджа с грозде, 4е съм обсебена от любимият ми филм и перфектната игра на актьорите. Heart Eyes

# 598
Да не говорим за апелите да напуснем темата и всички останали откровени простотии.

Кога е станало това? newsm78
Когато АЗ съм задала въпрос към теб е било за да разбера твоята гледана точка. Да не забравяме, че аз се появих наскоро...интереса към мнението ти е лично мой и не е повод за подигравки, обиди и заяждания. Уважавам мнението ти и не се подигравам с него... Peace
Да се надяваме, че накрая сме се разбрали...   bouquet

# 599
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Терзийска,
Голямо благодаря за фрагмана и снимките. Тези на Киво - фантастични! Едни от най-красивите му снимки.
Кой е този, когото Йойкю прегръща на снимката, а после го има с Бааде - знае ли някой?

Момичета, при нас се върна зимата, покривите вече побеляха.
  Hug

Общи условия

Активация на акаунт