Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 68

• 27 849
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Cemre: Soz? (Promise?)

Kuzey: Soz

Cemre: In that case say it

Kuzey (with a smile): Soz!

Силно се съмнявам, че  К. ще удържи обещанието си. Като се позамислих, досега не е имало случай да спази дадената дума. Дали уби Фърат, дали изтри от живота си Демет и Шереф, както се зарече, дали отмъсти на брат си, щото било негов ред, дали постъпи честно със Зейнеп. Колко му е още един път да си плюе на честта.

# 617
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Дафне, Hug нали до вчера Кузей беше човек на честа? Кво стана сега, изкара го лъжец. Joy Joy Joy Joy Joy

Нещо ми се губи, кога не е постъпил честно със  Зейно? newsm78 Не си спомням да й е свалял звездите...май тя беше активната в тяхната "връзка" Mr. Green

# 618
Госпожата, много е хубаво Hug
Добре е да опитаме, пък времето ще покаже дали работи Peace

# 619
Госпожата, много е хубаво Hug
Добре е да опитаме, пък времето ще покаже дали работи Peace

Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 620
Гюней наистина му каза тези думи.  Sick Тъй като излезе във ФБ и аз не можах да повярвам на подобна гнусотия, помолих приятелка от Турция да ми го преведе - в не-английския форум е, в темата за 66 епизод. Тя потвърди  #2gunfire Сега ще потърся и ще дам линк. Същото момиче ми каза - това е голяма обида и който и да превежда от турски, едва ли ще го преведе дословно. Но това казва.

http://board.whatisfatmagulsfault.com/index.php?/topic/2121-kuze … uem/page__st__300

311 пост, потвърдено  Grinning
Моите източници потвърдиха обратното. Гюней не е казвал такива думи.  И преводът на твойто момиче е манипулация.

Разбира се, Дафне, както кажеш  smile3532 smile3532 smile3532
Ами на няколко пъти се случва да поднасяш извинения от името на твоята приятелка за преводите.
Последният път даже писа, че така й се било приискало,та затова така превела. Каква е гаранцията, че сега е точна.
Подобно нещо Г. не е казвал.

# 621
Здравейте!  Hug Не съм гледала последните 2 серии, но ще го направя. Чета ви когато мога и се  ориентирам от вас за събитията във филма. Реших и аз да взема отношение по темата относно сценария. В темата за ЗП, Ромина споделя, че е слушала предаване по турска тв, в което се говори за КГ. Казва, че е чула, че в момента сюжетната линия е променена и това е станало в движение,  предвид нагласата на зрителите. Все си мислех, че това не може да се случи, но когато става въпрос за парички явно всичко е възможно.
От прочетените постове разбирам, че всички поддръжници на любовта на Кузей и Джемре очакват ВНЛ-то да пребъде. За мен е все още твърде рано да се правят такива заключения. Това, което виждаме от фрагмана е обнадеждаващо в тази посока. Нооо, аз все пак очаквам, както и Госпожата  Heart Eyes да ни върнат в онази злощастна нощ и към емоциите на всички герои, които изиграха основна роля за допускането на тази ужасна несправедливост...Твърде значима е тази съдбовна случка за да я подминат така с лека ръка.
Може всички, които гледат филма да смятат, че Гюней, Баръш, Зейнеп са най- големите отрепки на света, но за мен това не е така. Отрицателни герои са, които са срещу ВНЛ-то, но са и потърпевши, и наранени за мен. Знам, че почти никой не е съгласен с мнението ми. Но това е положението. Аз смятам така. Смятам също, че Кузей трябва да признае пред брат си защо е влязал в затвора вместо него. Смятам, че трябва да признае, че е лъгал Гюней за чувствата си спрямо Джемре. Трябва сам да си прости за тези така важни неща, които според мен са основна част от оковите, които стягат краката му... Само така ще може да се чувства свободен да изживее пълноценно чувствата си. Това е моето мнение.

Много благодаря за всички новости!   bouquet

Ромина,
Скрит текст:
надявам се не се сърдиш, че преразказах поста ти от ЗП!

# 622
Дафне, Hug нали до вчера Кузей беше човек на честа? Кво стана сега, изкара го лъжец. Joy Joy Joy Joy Joy

Hug Е, нали требе да е огледален образ на любимата. И двамата лъжци.Искаше ми се да е различен.

# 623
Лагуниии, newsm51 много ми липсваше !  Hug

Зизу,  Hug не е давал никакви обещания на Зейнеп, просто я излъга и подведе ! Достатъчно е, че дори, когато го попита в прав тескт, той отрече ! Аз на това му викам “лъжа“ ! Peace

# 624
Лагуниии, newsm51 много ми липсваше !  Hug

Зизу,  Hug не е давам никакви обещания на Зейнеп, просто я излъга и подведе ! Достатъчно е, че дори, когато го попита в прав тескт, той отрече ! Аз на това му викам “лъжа“ ! Peace

Аблсолютно те подкрепям за Зейнеп.   bouquet

Госпожата,  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes надявам се скоро да мога да се включвам по- редовно.

Hug Е, нали требе да е огледален образ на любимата. И двамата лъжци.Искаше ми се да е различен.

Дафне,  Hug Кузей поне не се прави на жертва като любимата си.  ooooh!

# 625
Госпожата, Аби, Лагуни!
Подкрепям споделеното от Вас.

# 626
Госпожата, висящото кафе е много, много хубаво...
Простичко нещо, но човек да се сети как да дари другиму радост.
Страхотно наистина  Peace

# 627
В темата за ЗП, Ромина споделя, че е слушала предаване по турска тв, в което се говори за КГ. Казва, че е чула, че в момента сюжетната линия е променена и това е станало в движение,  предвид нагласата на зрителите. Все си мислех, че това не може да се случи, но когато става въпрос за парички явно всичко е възможно.
Hug Веднага си личи, че избягаха от логиката и първоначалния замисъл. Вероятната причина е, че хората искат да гледат малко романтика с Къванч.   И промениха образите. Сравнете изповедта на Кузей на летището, и там каза, че обича Джемре, но мъжкар. И ревящият и сополив Кузей от фрагмана. Ок, пада отново олмаза. Но защо е нужно да реве. Романтика от най-пошъл вид.

# 628
В темата за ЗП, Ромина споделя, че е слушала предаване по турска тв, в което се говори за КГ. Казва, че е чула, че в момента сюжетната линия е променена и това е станало в движение,  предвид нагласата на зрителите. Все си мислех, че това не може да се случи, но когато става въпрос за парички явно всичко е възможно.
Hug Веднага си личи, че избягаха от логиката и първоначалния замисъл. Вероятната причина е, че хората искат да гледат малко романтика с Къванч.   И промениха образите. Сравнете изповедта на Кузей на летището, и там каза, че обича Джемре, но мъжкар. И ревящият и сополив Кузей от фрагмана. Ок, пада отново олмаза. Но защо е нужно да реве. Романтика от най-пошъл вид.

Дафне,  Hug защо да реве е романтика от най-пошъл вид, след като и Бехлюл ревеше и то много повече от Кузей, много повече?

# 629
Госпожата, висящото кафе е много, много хубаво...
Простичко нещо, но човек да се сети как да дари другиму радост.
Страхотно наистина  Peace

Peace
Аз лично ще съм много щастлива, ако знам, че съм събудила с чаша горещо, ароматно кафе няколко души ! Или дори само един - не е важно, важното е да опитаме ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт