Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 68

• 27 850
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
Твърде рано е  да гадаем кой ще спаси Джемре....,все пак до юни месец има още много.

# 331
Естествено, че не знаеше, че Симай е там, но защо мисли, че Баръш ще я търпи ? Както се видя и на енго му писна на шнорхела - ами в крайна сметка тя също не си спази уговорката . Знае, че я следят, че я дебнат, ам ще си седне на задника за малко, толкова време беше без Кузей, ще изкара още някой ден ! Ама ....бърза ! Така че, дори и Симай да не беше там, пак щеше да го отнесе ! Да не говорим, че без да иска Симай и отърва кожата, че и прозорчето ! Peace Щото онзи, както беше пиян и бесен, хич нямаше да си поплюва .

# 332
  • Тук някъде.....
Ако Зейнеп направи каквото е необходимо и каже какво е видяла, и аз ще се извиня. Честно. Серията е хубава, но доста вбесяваща. Е, Дафне, не е Джемре - сорри  Joy

# 333
Твърде рано е  да гадаем кой ще спаси Джемре....,все пак до юни месец има още много.

Така е, но вярвам, че Зейнеп ще помогне ! Peace

# 334
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
На мен ли ми се чу или смениха музиката точно като Кузей се показа на вратата на мен ми прекъсна след това какво стана ...  newsm78

# 335
Ееееееееееееее това е гадноооооооооо Cry Mr. Green Mr. Green Mr. GreenРекламите, де

# 336
АААА...тия ще ни оставят свиждането за другата сряда...ама как се обичат тези двамата...напълниха ми душата! А след като Кузей разбере за Гюней...жална му майка.

# 337
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
На мен ли ми се чу или смениха музиката точно като Кузей се показа на вратата на мен ми прекъсна след това какво стана ...  newsm78
Още нищо...гледат се... Joy

# 338
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Абе как ги издържате тия реклами... Тоя Галип Дервиш по половин час го рекламират..

# 339
АААА...тия ще ни оставят свиждането за другата сряда...ама как се обичат тези двамата...напълниха ми душата! А след като Кузей разбере за Гюней...жална му майка.
Тя и без друго си е жална горката Simple Smile

# 340
Абе как ги издържате тия реклами... Тоя Галип Дервиш по половин час го рекламират..
то да е само той.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 341
# 342
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
По колко минути са им рекламите? Да знам с колко време разполагам.

# 343
По колко минути са им рекламите? Да знам с колко време разполагам.
спокойно може да си земеш едно сънче. Joy Joy Joy Joy

# 344
Хайде да видим вашата благородна Зейнеп дали не е като Гюней...много съжалявам, Госпожата  Heart Eyes ама аз не мисля, че се е отказала от мераците си към Кузей. Пък да видим.

Общи условия

Активация на акаунт