Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 68

• 27 850
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
Много ми хареса нещо от р.форум. Еджето била на дълга обиколка из Африка и получила слънчев удар. Като резултат нетипично поведение, халюцинации, липса на ориентация.
И това било причината за тия небивалици, които гледах снощи.

# 451
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Охо мац честита ти премяна  Peace
Мерси мило... Hug Ама ся като Лудостчето ми каза,че съм хубавка...требе да се преобличам. Нали съм Нарцис...требе да съм прекрасна... Joy Joy Joy

Много ми харесва изображението ти Simple Smile Клаус много хубав  Crazy

# 452
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Много ми хареса нещо от р.форум. Еджето била на дълга обиколка из Африка и получила слънчев удар. Като резултат нетипично поведение, халюцинации, липса на ориентация.
Дафне, мило... Hug Я кажи ся...кои бяха небивалиците снощи? Thinking

Лудостче,  Hug

Скрит текст:
Клаус е страОтен, ама май требе да фризирам Дамян Joy Joy Joy[/b]

# 453
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Лудостче,  Hug

Скрит текст:
Клаус е страОтен, ама май требе да фризирам Дамян Joy Joy Joy[/b]
Скрит текст:
Що ще го фризираш бре остави го така да може да заровиш пръсти в косите му Simple Smile хахах мен си ме кефи рошав

Twisted Evil
А по повод на Клаус татоса на рамото чакай да ти покажа маникюра ми

# 454
Айде бе Дафнеее...без теб не върви бе мило... Hug

# 455
Translation of Cemre, Baris & Simay scene!

Baris: What do you want?
Cemre: What do you still want from me? Stop it now! I knew you were going to do something like this.
Baris: Tomorrow it's going to show you & your lover in the papers so it's not my fault.
Cemre: Yes but have you done? All these paparazzis are around because of you.
Baris: Always blaming others
Cemre: Your doing this to winde me up arent you? Whatever your going to do, do it now. Call all the lawyers & solicitors so we can sort this out once & for all so I can be free from you.
Baris: Ive told you before, It will end when I say so. At the moment it won't.
Cemre: Your not a man, what akind a man wouldnt keep there promise? You & your mum even came to my mothers home & you said it would be the last time id have to do something & what did I do? I stupidly believed you.
Baris: Do you want something to drink?
Cemre: Your enjoying upsetting me arent you? Stop it, stop it now please Baris. Just leave me alone now.
Baris: If only I could, if only I could break away from you.
Cemre: Shush your voice, don't be silly.
Baris: If only I could turn my back on you, I would hurt less then. I know you didnt love me but I waited just in case you would but you went behind my back & hurt me & stabbed me in the heart, over & over. I wanted you to love me.
Cemre: You liar, dirty drunk.
Baris: No, no more waiting anymore. Ive actually got a slag in the other room waiting for me. But even still I will never let you be with Kuzey. I wont let him have you.
BARIS TRIES TO KISS CEMRE!
Cemre: Baris don't, Baris!
Leave me!
CEMRE BITES BARIS'S LIP CAUSE HE WONT GET OFF HER!
BARIS THEN SLAPS CEMRE & KNOCK HER OUT!
SIMAY TURNS UP & HITS BARIS!
Simay: I'm a dirty slag hey!

# 456
Благодаря на Терзийска за преводите, снимките и инфото.     newsm51

Е, Джемрейки, хайде стягайте чеиза.   Laughing

Не искам да се самоизтъквам, но май бях единствената, която още началото на втори сезон го предрекох.  Embarassed  Тогава никой не ми вярваше, че ще има сватба и че ВНЛ-то ще го бъде на финала. За мене няма никакви, ама никакви изненади до този момент. Само се чудех Баръшката дали ще го пожалят, или остава още. Явно не искат да се разделят с него.
Добре, имам само едно питане. Защо така пак сте се вторачили в Зейнепка, бе хора? Ей, голям трън ви е в очите. Ма, в случая тя няма с какво да помогне. Била видяла Гюней и Симай на спирка да си говорят. Ами, те за първи път ли си говорят и се виждат?  newsm78 Това е нелепо. Аз, знаете ли с колко познати се срещам случайно по улиците, в магазини, по заведения? Е, не може ли човек да си каже две думи с познат? Направо се чудите в какво да я обвините вече. Не можете да и простите, че беше с Кузейчик и това си е.
В момента всички козове са в ръцете на Гюней. Когато той реши, тогава истината ще излезе на бял свят. Междувременно, ако Баръш вземе да се гътне, той ще е единственият свидетел и никой друг. Забравете за Зейнеп. Тя нищо не знае.

# 457
# 458

[/quote]
 HugВсичко, щом даже серията не може да провокира и тема на деня. За мен-най-голямата небивалица беше, че Симай удари Баръш, задето я нарекъл к......., а не за да спасява пребитата Джемре. Като точно Дж имаше най-силни мотиви да направи това. И за което ни подготвяха. Гледат в тавана и си измислят причина. За да  покажат Дж жертва. И показаха героите не като злодеи, а като глупаци. Може ли да се приеме за достоверно, че Г.си вярва и има възможност да прати Дж в затвора.Ами съдът. Или Баръш като даде лъжливи показания, това ще има резултат. Нали всички знаят за този трети човек.  Само поводи да се  оплюват тези герои и да се оплаква невинно пострадалата Джемре. Много нагласени работи. Онзи, който снима тайно Баръш и Симай на ливадата. Зейнеп и Джан случайно виждат Симай.Следващата серия ще направят връзката. Серията не остави никакви въпроси след себе си.  И като цяло много слаба игра на Къванч.  Преиграваше на доста моменти. Направо се мъчи срещу Ойкюто. За разлика от нея, която добре играеше.
Колко по-интересен щеше да бъде филма ако Джемре беше убила Баръш.

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 20:13 от dafne_1

# 459

Е, Джемрейки, хайде стягайте чеиза.   Laughing

Не искам да се самоизтъквам, но май бях единствената, която още началото на втори сезон го предрекох.  Embarassed  Тогава никой не ми вярваше, че ще има сватба и че ВНЛ-то ще го бъде на финала. За мене няма никакви, ама никакви изненади до този момент.

Hug Поздрав за точната прогноза. И аз се стягам да гледам сеир.

# 460
Такаааа...за да наруша мълчанието ще сложа една тема от миналия епизод.
То нали се разбра вече, че олмаза падна, ВНЛ-то ще се осъществи, Джема е невинна...да се върнем малко назад. Кой уби Ферат?
След като изгледах пиянския депресиран етюд на Гюней от предишната серия , мога смело да заявя, че по всяка вероятност той е убил Ферат. Това естествено ще доведе до неговото влизане в пандиза за финала или до предварителната ми кончина.

Дафне,  Hug Благодаря за отговора.   bouquet
За първи път съм склонна да се съглася с теб по три пункта от поста ти.
1. за причината за нападението на Симай
2. че всичко ще се разбере скоро и Симка няма къде да се скрие след като така или иначе е снимана с Баръшко в градината докато той самия по всяка вероятност е извършвал възвратно-постъпателни движения.
3. лъжливите показания на Баръш ще бъдат опровергани. Peace

# 461
Дафне, Абби,  Hug Hug Hug!
Лично аз не чувам още сватбени камбани, но не бих се учудила . Както казах - те да се вземат, пък аз ще им гледам сеира . Не мога да разбера, защо отново се прибягна до тези изтъркани похвати и клишета. То ясно, че драгият турски и не само турски зрител, явно обича подобни захаросани истории, ама да поставиш едно съвършено различно начало и после отново да се върнеш към по- сигурното .... никаква фантазия, никаква провокация. Чудя сега, какво ще направят, че да задържат вниманието и интереса, защото до този момент всичко е ясно като бял ден - Джемре - мъченица-светица, Кузей - спасителят в ръжта, а всички останали - кой от кого по- черни, грозни и неблагодарни ! Определено мисля, че към Шехерезада отиват нещата, пък да видим .

# 462

Снежка, Heart Eyes наградата за поддържаща роля, която получи Бааде сега, за нашият филм ли е или за този, от които са снимките днес ?

# 463
Ще пием благата ракия щом и Хандан (която в последните серии направо разцъфтя като жена)
 се е ухилила сякаш Кузей е спечелил шестица от тотото.  Mr. Green
Само до преди 1 серия беше като буреносен облак като чуеше името на Дж!  
Виждала съм много плачещи актьори, ама толкова да ми грознееше снощи Дж, не съм очаквала... А и двамата с Кузей са си лика прилика с тия сополиви физиономии. Хайде де се взимат вече, че аман....

# 464
Ще пием благата ракия щом и Хандан (която в последните серии направо разцъфтя като жена)
 се е ухилила сякаш Кузей е спечелил шестица от тотото.  Mr. Green
Само до преди 1 серия беше като буреносен облак като чуеше името на Дж!  
Виждала съм много плачещи актьори, ама толкова да ми грознееше снощи Дж, не съм очаквала... А и двамата с Кузей са си лика прилика с тия сополиви физиономии. Хайде де се взимат вече, че аман....
[/color]

Ми то ти отлежа ракията, джанъм ! Mr. Green От кога си я приготвила ! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт