И това било причината за тия небивалици, които гледах снощи.

Ама ся като Лудостчето ми каза,че съм хубавка...требе да се преобличам. Нали съм Нарцис...требе да съм прекрасна...

Клаус много хубав
Я кажи ся...кои бяха небивалиците снощи? 

[/b]

[/b]
хахах мен си ме кефи рошав

Това е нелепо. Аз, знаете ли с колко познати се срещам случайно по улиците, в магазини, по заведения? Е, не може ли човек да си каже две думи с познат? Направо се чудите в какво да я обвините вече. Не можете да и простите, че беше с Кузейчик и това си е.
Всичко, щом даже серията не може да провокира и тема на деня. За мен-най-голямата небивалица беше, че Симай удари Баръш, задето я нарекъл к......., а не за да спасява пребитата Джемре. Като точно Дж имаше най-силни мотиви да направи това. И за което ни подготвяха. Гледат в тавана и си измислят причина. За да покажат Дж жертва. И показаха героите не като злодеи, а като глупаци. Може ли да се приеме за достоверно, че Г.си вярва и има възможност да прати Дж в затвора.Ами съдът. Или Баръш като даде лъжливи показания, това ще има резултат. Нали всички знаят за този трети човек. Само поводи да се оплюват тези герои и да се оплаква невинно пострадалата Джемре. Много нагласени работи. Онзи, който снима тайно Баръш и Симай на ливадата. Зейнеп и Джан случайно виждат Симай.Следващата серия ще направят връзката. Серията не остави никакви въпроси след себе си. И като цяло много слаба игра на Къванч. Преиграваше на доста моменти. Направо се мъчи срещу Ойкюто. За разлика от нея, която добре играеше.
Поздрав за точната прогноза. И аз се стягам да гледам сеир.
Благодаря за отговора. 
!Препоръчани теми