благодаря за трейлъра ! 

ами аз отдавна казвам, че на ВНЛ- то вече никой и нищо не пречи и затова се учудвам, че все не им се получават нещата, задавам въпроси и си разсъждавам на глас .Колкото ми позволяват възможностите, де, щото не съм от “анализаторския“ отдел. Не отговарям на стиловите характеристики, нещо с езика не ми било наред !

ама то, тоз спаринг, за който говориш, ще е от друго естество, джанъм ! 

Но никой не спомена факта, че Джемре е била годеница на единия и съпруга на другия, при това и в двата случая - по свой избор ! Що така това момиче не може да проникне в дълбоката душевност на мъжете около нея, пък уж проницателна ?

Но Баръш знаеше къде стои от самото начало и не се разведе за да спаси семейното име от скандали. Едва по-късно започна да е обсебен от Джемре.
мерси за трейлъра.
Госпожата,

подкрепям.

, че съм си губила времето.

че и без това ме боли езика
Ето ме и мен. Първо да отразя нещо - Къванч слаб актьор никога няма да го видите това, даже и на сън няма да стане! Грозен с тази прическа може да го определи само жена, която НИЩО не разбира от мъже!
Киво се справи блестящо в този епизод, а и не само в него. То човек, когато не е доволен от развоя на събитията, започва да Бръщолеви от кумува срама.
Всичко написано до тук е с добър тон, моля да не се разбира погрешно.

Препоръчани теми