Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 68

• 27 849
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
# 556
момичета, влизам за минутка и аз от работата, само да мерна фрагмана.
Благодаря ти, терз, зтрахотен е !  bouquet  bouquet  bouquet

Кузей и Джемре, толкова сладки, най-сетне безусловна любов струи от екрана  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 557
# 558
  • Варна
 Heart EyesСтрахотен фрагман Heart Eyes

# 559
Фрагмана е.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes eat eat eat eat eat eat  Stuck Out Tongue Winking Eye  Stuck Out Tongue Winking Eye  Stuck Out Tongue Winking Eye  Stuck Out Tongue Winking Eye Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts yesyes yesyes yesyes yesyes yesyes yesyes yesyes yesyes

Терзийска ....

# 560
# 561
Терзи,  Heart Eyes благодаря за трейлъра !  bouquet
На мен изобщо не ми изглежда същият като от лятото, няма нищо общо, освен че действието се развива в затвора .
Фенче, ами аз казах, че съм познала , че раната на Джемре, е все пак от целувка, ама все си мислех, че ще схванеш иронията, явно не са ми се получили нещата ! Както и да е - който разбрал - разбрал ! Peace

Дафне,  Hug ами аз отдавна казвам, че на ВНЛ- то вече никой и нищо не пречи и затова се учудвам, че все не им се получават нещата, задавам въпроси и си разсъждавам на глас .Колкото ми позволяват възможностите, де, щото не съм от “анализаторския“ отдел. Не отговарям на стиловите характеристики, нещо с езика не ми било наред ! Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Шане ,  Hug ама то, тоз спаринг, за който говориш, ще е от друго естество, джанъм !  Wink
Аз все си мисля, че ще има и друг . Peace

Не знам защо има учудени от думите на Гюней - единствената му цел, е да нарани брат си, а единствената възможност да го унижи така, е като използва връзката си с Джемре.

И някак си ми се струва, че много деликатно се подминава следният безспорен факт - и Гюней боклук и Баръш -боклук, и двамата гадове и мерзавци - спор няма .  Peace Но никой не спомена факта, че Джемре е била годеница на единия и съпруга на другия, при това и в двата случая - по свой избор ! Що така това момиче не може да проникне в дълбоката душевност на мъжете около нея, пък уж проницателна ? newsm78

# 562
Терзийска, благодаря за фрагмана.    bouquet  bouquet

От този фрагман много ясно си личи завоят, който са направили в сценария.
Абсолютно различно от това, което беше заснето края на първи сезон. Значи, всички промени са станали в ход, преди започването на втори сезон. Извъртане на 180 градуса.
Затова Киво ми изглежда демотивиран и отегчен. Подведен е по сценария и вече гледа към нови хоризонти. Никакъв плам, за разлика от началото на филма, когато даваше всичко от себе си.

# 563
  • Тук някъде.....
Първо, Госпожата, хората се променят и не са някакво статично понятие - Гюней не беше такъв, или поне не го е показвал пред нея. Освен това, на такава крехка възраст, е трудно да направиш това дълбоко вникване, за което говориш. И не е и нужно. Всичко си идва с времето.
Относно Баръш - дъвкали сме го много пъти защо Джемре се омъжи за него - водена от гняв и болка. Никога не съм я оправдавала и за тази грешка си плаща скъпо и прескъпо. Тя считаше Баръш за приятел и разчиташе поне на това - а тази грешка доведе и до други, които го вбесиха. И считам, че Джемре изобщо не го познаваше, какво ли остана да вниква...Огромна грешка, да  Naughty Но Баръш знаеше къде стои от самото начало и не се разведе за да спаси семейното име от скандали. Едва по-късно започна да е обсебен от Джемре.

# 564
Терзийска,  Hug мерси за трейлъра.   bouquet

На мен изобщо не ми изглежда същият като от лятото, няма нищо общо, освен че действието се развива в затвора.

newsm10 newsm10 newsm10  ГоспожатаHeart Eyes Hug

ABBYYHug подкрепям.  Peace

# 565
Снеже, Госпожата   Hug Hug

Така ще си гледаме тази захаросана история и после ще    Banghead , че съм си губила времето.
Прилича на манджа с грозде. Нищо общо с това, което ме провокира да започна да го гледам.
Кузей беше жалка картинка, като само ходеше напред-назад  и бръщолевеше някакви безсмислици по стълбището на полицейския участък.

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 14:46 от ABBYY

# 566
Аз ПЪК съм доволнаааа....Искам точно такова развитие и нямам търпение да чуя как Кузей казв в очите на Джемре  ''Seni seviyorum''  Heart Eyes   Kissing Heart   нищо ,че е манджа с грозде  Mr. Green  tongue tongue  Stuck Out Tongue Winking Eye  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 567
Софи, ако ще и от 16 кладенци вода да донесеш, както обикновено, оправдавайки Джемре, фактите са си факти и това е . Това е моето мнение и както казах, няма да се обяснявам или оправдавам за него ! Peace
Гюней е същото леке от самото начало, та до сега . Някои хора може и да се променят, ама Гюней не е от тези .
И не знам дали забелязваш, но сериозно си противоречите - как може без проблем да разбере колко стойностен и добър човек е Кузей, ама пък другите някак си и се изплъзват ! Хайде де ! ooooh!
И понеже хич не познаваше Баръш, щото е върло интелигентна , та напарво жена му стана, даже и не се поцелуваха преди това ! ooooh!
Без значение, за мен всичко, което се случва на това момиче, не е защото не може да избяга от съдбата си и защото вечно някой друг трябва да и е виновен, а защото тя винаги действа егоистично, първосигнално и абсолютно неразумно, да не кажа нещо друго. И в това нямаше да виждам нищо лошо, има такива хора, ако това и поведение, не нараняваше хората около нея, ако не причиняваше редица драми и не влияеше и върху нечии други съдби .Затова и казах, че дори и сегашното и положение, е защото от главата си пати !
Така мисля аз, не ангажирам никого с мнението си и няма да се обяснявам за него ! Peace че  и без това ме боли езика  Mr. Green

# 568
  • Варна
Добър ден, имали някъде преведени диалози от 66 серия, благодаря предварително.

# 569
 balloon Ето ме и мен. Първо да отразя нещо - Къванч слаб актьор никога няма да го видите това, даже и на сън няма да стане!  Грозен с тази прическа може да го определи само жена, която НИЩО не разбира от мъже!  Peace Киво се справи блестящо в този епизод, а и не само в него. То човек, когато не е доволен от развоя на събитията, започва да Бръщолеви от кумува срама.  smile3533 Всичко написано до тук е с добър тон, моля да не се разбира погрешно.

А за думите на Гюней ще си замълча, защото каквото и да кажа, той си остава боклук от всякъде!  Peace

Щом Кузей е влюбен, аз се радвам за него. Няма да оплювам избора му, защото и мен може някой да не ме харесва, но мъжа ми си ме обича и Хич не го интересува чуждото мнение.  Peace

Общо взето ВНЛ ще има и винаги го е имало. Филма започна с точно тази заявка.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт