Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 68

• 27 849
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро, прекрасни момичета и от мен ! Hug
Благодаря за кафето, компанията и страхотните коментари.  bouquet  bouquet  bouquet
На работа съм и хващам бумагите.
Видях, че в анг. форум е преведена  на англ. цялата серия,
ако някой е  нетърпелив, аз ще чета довечера.

Навън вятър, слънце, мъничко студ, баба Марта се вихри  Wink
Хубав петъчен ден ви желая с много положителни емоции и късмет ! Hug

# 541
Софи Благодаря ти   bouquet

Гюней заслужава да бъде наказан. Той отиде с идеята да смаже Кузей , знаейки колко е наранен и страда. В погледа му имаше толкова злоба и завист. Той е наясно кои са скъпите хора на Кузей, знае ,колко страда като загуби Али, и знаеше влизането в затвора на Джемре как би му повлияло. Той отиде да се зарадва на мъката на Кузей #Cussing out между другото Бура го изигра страхотно  Peace

Сега почвам да си чакам Фрагманаааа.... smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539

hahaha hahaha hahaha

още снимки има тук...
http://www.facebook.com/garajistanbul?sk=photos#!/garajistanbul/photos_stream

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 12:16 от Добро Утро

# 542
# 543
Е, хайде де, кога ще е този фрагман? Трябва да ходя на работа...Прочетох превода на серията във Фейсбук. Серията е страхотна! И сега ни чака Любов, любов, любов! А за този мерзавец Гюней дори не ми се пише...казал на Симай, че си мълчи, за да не направи Кузей пак някоя глупост. Да бе! Повярвах му...мръсен лъжец, никога няма да са заедно двамата братя вече, никога. И моя брат ако така се гаври с чувствата ми, нищо, че ми е кръв - изтривам го завинаги от живота си!Съвсем честно, не мога да разбера как можеш да причиниш подобно нещо на някой, когото обичаш newsm78

О, ето го! Терзи, обичам те, мила! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Казах ли ви, че няма да чакаме до Юни? newsm44 newsm44 newsm44

# 544
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Аууу благодаря ти страхотен фрагман   Crazy  Heart Eyes

# 545

Супееееееер  newsm44 Най-послеее  newsm68 Благодаря за фрагмана Simple Smile

# 546
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизу, е какво да направя...такова чувство имам. Прекалено много хора са против това те да са заедно. Да не мислиш, че Гюней и Баръш ще се примирят така лесно? Или пък Зейнепка? Много ми е интересно защо се покри Дениз newsm78 За какво я върнаха в сериала? Само за да помогне на Кузей да излезе от затвора ли? Никаква я няма...Остават още 14 серии, какво ще нищят до тогава? Нали не мислите, че ще дават само победилата истинска любов? Дано, ама нещо се съмнявам.
А за обясненията си права - щото някои хора не вдяват кво става реално hahaha
Мац, Hug Лав сторито е факт...65 серии ни мъчиха, имаме право на поне 2-3 кат хората. Аз понеже съм оптимистка...очаквам сватбЯ, деца и тн. Гюню аз го пратих къде требе, Баръшко ще е в съседната килийка. Joy Joy Joy Ще гледат звездите през малкото прозорче и ще си запушват ушите от тътена на сватбарската музика. hahaha Joy
Къде е Денка ли...? отишла е в Лондон да си поръчва роклА за сватбЯта...нали е шаферка. Зейно е тука щот не е нужно да ходи до Италия...тя ще си седи, ще си шие и ще пее през сълзи: " аз ще бъда в черна рокля...ших си я сама...." Joy hahaha

Лудостче,  Hug

Скрит текст:
Ако не си гледала Татю още има го качен с БГ субс. Peace[/b]

# 547
Kuzey: I will hold onto your fingers. When you get out of here I'll never leave you alone.

Cemre: Soz? (Promise?)

Kuzey: Soz

Cemre: In that case say it

Kuzey (with a smile): Soz!

# 548
Зизу, е какво да направя...такова чувство имам. Прекалено много хора са против това те да са заедно. Да не мислиш, че Гюней и Баръш ще се примирят така лесно? Или пък Зейнепка? Много ми е интересно защо се покри Дениз newsm78 За какво я върнаха в сериала? Само за да помогне на Кузей да излезе от затвора ли? Никаква я няма...Остават още 14 серии, какво ще нищят до тогава? Нали не мислите, че ще дават само победилата истинска любов? Дано, ама нещо се съмнявам.
А за обясненията си права - щото някои хора не вдяват кво става реално hahaha
Мац, Hug Лав сторито е факт...65 серии ни мъчиха, имаме право на поне 2-3 кат хората. Аз понеже съм оптимистка...очаквам сватбЯ, деца и тн. Гюню аз го пратих къде требе, Баръшко ще е в съседната килийка. Joy Joy Joy Ще гледат звездите през малкото прозорче и ще си запушват ушите от тътена на сватбарската музика. hahaha Joy
Къде е Денка ли...? отишла е в Лондон да си поръчва роклА за сватбЯта...нали е шаферка. Зейно е тука щот не е нужно да ходи до Италия...тя ще си седи, ще си шие и ще пее през сълзи: " аз ще бъда в черна рокля...ших си я сама...." Joy hahaha

Лудостче,  Hug

Скрит текст:
Хахха аз за свадби и такива неща нямам надежди изобщо.  Blush
Залагам на злобата на Гюней докрая. Едвали ще го убият.

Скрит текст:
Ако имаш предвид вампитата трябва да почакам някой да ми ги прати защото съм в Холанд и тука няма как да ги сваля забранено ми е а и не ми зарежда нищо от сорта на замунда и тн.

# 549
# 550

Лудостче,  Hug

Скрит текст:

Хахха аз за свадби и такива неща нямам надежди изобщо.  Blush

Скрит текст:
Ако имаш предвид вампитата трябва да почакам някой да ми ги прати защото съм в Холанд и тука няма как да ги сваля забранено ми е а и не ми зарежда нищо от сорта на замунда и тн.
Hug Тюх, песимистка. Whistling

Скрит текст:
Казвай как да помагаме да ги получиш.  Peace

# 551
  • Тук някъде.....
Фрагманите не са това, което бяха  Mr. Green, и този е страхотен! Уж същото, като в сезонния, ама не, нали? Израженията, всичко..........Кузей и Джемре  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Терзи, много ти благодаря!   bouquet

# 552

Лудостче,  Hug

Скрит текст:
Хахха аз за свадби и такива неща нямам надежди изобщо.  Blush

Скрит текст:
Hug Тюх, песимистка. Whistling

Скрит текст:
Казвай как да помагаме да ги получиш.  Peace
[/quote]

Благодаря ти много Релакс точно ми го пусна   bouquet
Не съм писимистка бре реалистка съм хахах тоя филм не е за любов точно  Peace Ама няма да обеснявам пак какво мисля.  Whistling

# 553
Фрагманите не са това, което бяха  Mr. Green, и този е страхотен! Уж същото, като в сезонния, ама не, нали? Израженията, всичко..........Кузей и Джемре  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Терзи, много ти благодаря!   bouquet
И най вече има фул контакт. Heart Eyes

Сега, въпроса е ще й каже ли в очите, че лови или нема? Thinking

# 554
то тея фрагмани само Кузи и Джемре на тях  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт