Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 68

• 27 849
  • 760
  •   1
Отговори
# 735
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз се опитвам, дами, да си представя следната ситуация - женя се аз за някого и на другия ден му казвам, ай с----р, не те щЪ, шЪ сЪ развеждам..  newsm78 Извън ситуацията, че Дж. е влюбена в К. и по тази причина напук се жени за друг, как бихте го изтълкували?!  Mr. Green
кат грешка...ми то и договор да сключиш имаш 24ч. да го развалиш. Човещинка е да сбъркаш. Whistling

Като Бритни Спиърс, щЪ гУ, не щЪ гУ  Joy Joy
важии, важиии...само дет нашто не е Бритни и за тва пати милото. Whistling

# 736
То е човещинка да сбъркаш, ама веднъж ! Като вече е рецидив, какво му се вика ? newsm78
Пък и щом е човещинка за едни, трябва да е човешко и за другите, нъл тъй ?! Щото на един грешките са оправдават с човещинка, с младостта, любовта, глупостта, пък другите - без съд и присъда - виновни, без право на обжалване ! Не става така ! Peace

# 737
Душинка, то сигур още 3-4 пъти шЪ сЪ женне, докато го докара до либоФта на сърцето си, по грешка, де..  Whistling

# 738
  • Тук някъде.....
Нека аз да кажа, нека аз да кажа  Joy  Joy  Joy
Ох, та, как виждам аз нещата относно Джемс и Баръш. Милинкият той, казва му се още на първия ден, че иска да се разведат, той намира начин да я изнуди да стои насила в тоз брак (колко му беше силен и смислен козът, друг въпрос, ма на нея приложен подейства). И на кво  отгоре Джемре да трябва да е почтена с него, като той с нея не е. Шпионирала го била в собствената му къща, ми чи много ясно, всичко ще направи което и дойде на ум, което смята, че може да помогне да се отърве от него или пък да помогне на Кузей (в случая с разследването, което той правеше).  Върнала се, след неуспешния опит за бягство, ми има ли друг избор. Тя стои там, щото си мисли, че така предпазва Кузей, като няма да са далеч от дългите ръце на Синанерови, по-добре да потърпи още малко и да спазва уговорката. Тяхното не беше нормална и истинска връзка, та как да ги има общоприетите отношения за такава. Единият цака с квото може, другият и той с тва отвръща. Не отричам факта, че не си позволи да я насили. Избиха му чевийте и на него обаче. Стана му фикс идея тя. Не можа да преглътне, че той, желаният ерген, красив, млад и богат, образован и т.н. и т.н.  този път е нежелан, че предпочитат простия и беден Кузей пред него. Ама, как бе. Тя трябваше с всяка поета глътка въздух да благодари на Бога, че той я е избрал за жена.  #Crazy
 Навлизам във форма, а  Laughing Вчера пост, днес пост ...  newsm44

Joy

Енигма, давай смело, тук все още никой никого не е изял, обаче опитите продължават  smile3532

# 739
Душинка, то сигур още 3-4 пъти шЪ сЪ женне, докато го докара до либоФта на сърцето си, по грешка, де..  Whistling

Joy Joy Joy

# 740
То е човещинка да сбъркаш, ама веднъж ! Като вече е рецидив, какво му се вика ? newsm78
Пък и щом е човещинка за едни, трябва да е човешко и за другите, нъл тъй ?! Щото на един грешките са оправдават с човещинка, с младостта, любовта, глупостта, пък другите - без съд и присъда - виновни, без право на обжалване ! Не става така ! Peace
Ааааа, не така мац, само Дафне тургя присъди, пък и не си играе най малко 20г. , че и до доживотна докара. Сал не я метна на бесилкЯта. Joy

# 741
ся за кво е тоз сарказъм, не виждам заявки за други сватби. Пък и от къде тез женихи ся...тя се е отдала на Кузей  и други няма. Whistling

# 742
То, ако беше само Дафне,  Hug ще го преглътна ! Mr. Green Ама като гледам как всички са виновни, пък само Джемрето не е, струва ми се, съдебната система, се е бъгнала нещо !  Mr. Green
Ама да не се бъркам в материя, която не ми е силата !  Peace

# 743
  • Uzbekistan / Tashkent
Аз пък не си спомням някоя от нас да е нарекла Зейно с непристойни имена, ем имаме пълното право кат се има в предвид какви ги върши. Mr. Green Нейсе...всеки има право на мнение.

Това, че ти не си спомняш, не означава, че не наричана !  Peace
“Разгонена кучка“, е само едно от тези ...непристойни имена .
Аз за себе си мога да твърдя, обаче, че никога не съм наричала Джемре с такива !
Твърдя, обаче, както споменава и Ромина Heart Eyes и съм го споделяла, че ако и непорочна девица, съзнанието и никак не е такова ! Както и поведението и междувпрочем !
Щото Зейнеп може и да я наричате всякаква, ама от първия до последния момент, обича само един мъж . Peace

Обичала ама друг път, влюбена беше и още е...и всички мръсотии направи защото не можа да се примири че Кузей обича Джемре.

# 744
ся за кво е тоз сарказъм, не виждам заявки за други сватби. Пък и от къде тез женихи ся...тя се е отдала на Кузей  и други няма. Whistling

То не е късно да се появят.. Ми сарказъм, душко, аз с мислене трудно се ожених, пък като си представя внезапно и изеднЪж,  ади холан!!

Дами, хайде в другата тема!! Peace

# 745
То, ако беше само Дафне,  Hug ще го преглътна ! Mr. Green Ама като гледам как всички са виновни, пък само Джемрето не е, струва ми се, съдебната система, се е бъгнала нещо !  Mr. Green
Ама да не се бъркам в материя, която не ми е силата !  Peace
Що да е бъгната съдебната система. Джема си е абсолютно невинна. Тошева,  Hug моля изкажи се по казуса.

# 746
ся за кво е тоз сарказъм, не виждам заявки за други сватби. Пък и от къде тез женихи ся...тя се е отдала на Кузей  и други няма. Whistling

Що бе, нали си говорим или иронията и сарказмът само ваш приоритет ! Wink
Не знам на кого се е отдала, ама още не е разведена, та съвсем се усложнява казуса. Ще вземе да му пристане на наш левент , че после да я връща требе ! hahaha hahaha hahaha

# 747

Не знам на кого се е отдала, ама още не е разведена, та съвсем се усложнява казуса. Ще вземе да му пристане на наш левент , че после да я връща требе ! hahaha hahaha hahaha

Ей туй ся не е по турските правила! Как тъй ще пристава! Тва да не е България!  Crossing Arms Whistling

# 748

Може да я върне...ама изчеластрена. Mr. Green

# 749
Ауу, темата днес е неузнаваема, толкова ирония не съм срещала скоро! Безсилие му викам на това!
Що не се радвате, че Дж докосна ръчичката на Кузей? Пък и прегръдка имаше- най- големия бонус! Час по- скоро искам сватбата им да видя, че после и другите да ги последват. Каквото е казал и обещал Кузей- все не става. Щръква му олмаза. Вече не разбирам: какъв анонс беше в началото, а до къде я докараха фуклите!?  ooooh!  

Общи условия

Активация на акаунт