и съм го споделяла, че ако и непорочна девица, съзнанието и никак не е такова ! Както и поведението и междувпрочем ! 
Бурак се опита, но тя го отряза, при това доста категорично ! Ня бялото -черно не може да се каже !
Все пак, не е зле да бъдем справедливи от време на време.

и съм го споделяла, че ако и непорочна девица, съзнанието и никак не е такова ! Както и поведението и междувпрочем ! 
Бурак се опита, но тя го отряза, при това доста категорично ! Ня бялото -черно не може да се каже !
Все пак, не е зле да бъдем справедливи от време на време.
Лека
! Какъв италианец - човека и беше колега, тя през цялото време не се отдели от Кузей, който не можа пък да се усмихне, щото така беше стиснал зъби, че чак захапката си изкриви, нищо, че не обичше Зейнеп, ама я ревнуваше .

чешеме си клавиатурите да убиваме времето. 
Ето ме и мен. Първо да отразя нещо - Къванч слаб актьор никога няма да го видите това, даже и на сън няма да стане! Грозен с тази прическа може да го определи само жена, която НИЩО не разбира от мъже!
Киво се справи блестящо в този епизод, а и не само в него. То човек, когато не е доволен от развоя на събитията, започва да Бръщолеви от кумува срама.
Всичко написано до тук е с добър тон, моля да не се разбира погрешно.

Общата мъка ще ги събере, за да преодолеят разочарованието.
стига ма...нали щехме да си легаме...на ''древния'' му литнаха Фтичките от чакане, а аз седим да се хилим тука...

Извън ситуацията, че Дж. е влюбена в К. и по тази причина напук се жени за друг, как бихте го изтълкували?!
Извън ситуацията, че Дж. е влюбена в К. и по тази причина напук се жени за друг, как бихте го изтълкували?! 
Препоръчани теми