Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 54~

• 37 749
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ати, доживяхме да се видим на светло...
Ренате,

Най-после новини...http://televizyongazetesi.com/cagatay-ulusoy-ile-hazal-kaya-bulusmasi-baska-bahara-kaldi_6_67481?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter#.UUhiGBc1F8B Правилно ли разбрах...през пролетта на 2014г.ще гледаме нашите любимци заедно...утааа!!!
Скрит текст:
C.Ulusoy and H.Kaya to be together is left for another spring
There are be people who will be happy or not about this, I know, but t's not in my hands, it's just an opinion article

Why was the handsome and succesful actor who played in Emirin Yolu taken into custody in the narcotic operation? This was a stop for the gallop run to the peak. The efect of this operation in audience was the same as the one for the ending of Emirin Yolu.

After Emirin Yolu the handsome actor, Cagatay Ulusoy evaluated the series offers, and made an agreement for a new series with the most succesful producing company in Turkey, Ay Yapim.

Cagatay Ulusoy who shined with AFK and EY is starting a new series. Again is a remake series but I won't leave without mentioing the problem, the protagonists.

Hazal and Cagatay's fans "burnt" twitter but it was worth for nothing, the protagonist is Serenay Sarikaya. Then the audience, lovers were dissatisfied, Sarikaya was in the frontline.
Of course the production company has account books. But it's like a new fashion to hurt the audience, I guess. Excuses, excuses... Acuse this, attack that, let a time pass and go!

Do you remember? Turkan Soray-Kadir Inanir films broke record after record. "Dila Hanim" Dönüş, Devlerin Aşkı, Selvi Boylum Al Yazmalım…Ya Hülya Koçyiğt- Ediz Hun filmleri must have films?değil miydi? Sen Bir Meleksin, Samanyolu, Söz Müdafanın…Remember Filiz Akın and Engin Çağlar’ı, Hülya Koçyiğit and Fikret Hakan’ı, Kartal Tibet’i.
Yesilcam, that wasn't a one side decision. People wanted that, the produtcion companies offered to the audience. Cinema's doors were broken (form the great number audience), couldn't find a ticket, the film was aired for weeks. The work was very hard. In those poverty days Turkey made feature-length films, and producers, cinemas and artists earned a lot.

If you see Hollywood, you'll find the match of actors and actresses Doris Day or Rock Hudson or Gary Grant shared portagoinst role. Elizabeth Taylor and Richard Burton…

I believe that in Turkey is not a problem that can't be solved or a project that can't be filmed either. Couldn't it be that you heard the audience, fullfuilll fan's wishes?

The scenarist Ece Yorenc will adapt the scenario properly, the series can be transformed in a turkish way it can be a good work. Depending on Cagatay's and Serenay's eprformance. I wish them to succeed
Cagatay, your lovers are waiting for the days to see you in the screen. May you have opened ways...
Wishing you a bright future....

(helena)
[/quote

Според мен не става въпрос за Хазал и Чаги а за някаква друга Серенай, което е много жалко защото и на мен много ми харесваха като двойка  Simple Smile
Незнам, но тук в София така вали чеее ..

# 196

Feriha:It's impossible without you, without you
I need you very much dear in every breath
Please understand, please

It's impossible without you, without you
My happiness fades without you
Then what would I do?
Please understand, please...

Невиии...нерде си?Адии...гел,гел...

# 197
Снежи, става въпрос, че феновете са искали новата партньорка на Чаги отново да бъде Хазал, но тя ще бъде Серенай.  Peace

# 198

Мише, миналия месец бяха Кенан и Берг/дано да не греша,че днес май ми е ден.../,а сега кои са?

Не е за ТР Vogue. Този момък не го знам, ама предизвика коментари де (къде "+", къде "-")  Simple Smile

http://de.lifestyle.yahoo.com/blogs/stylebar/dieses-vogue-cover- … ie-140824957.html
Ваййй и тоз къф космат   smile3556 там.....
ш бахти градината дет има  hahaha
ахаааааа има и по рошави от моя сладур  Joy
Joy Joy JoyВ главата го няма никакъв. Rolling Eyes
Кали, гледала съм Анадолски Орли, хареса ми като цяло. Бих ти казала да го гледаш, но за мен Чаги не играеше себе си както в нашия сериал, беше по-скован и не ме докосна с игра, а и партньорката му беше доста висока и когато се целунаха накрая, без малко тя него да вдигне от земята вместо той нея, Joyдокато с Хазалчето си бяха таман отвсякъде.
добре ще го гледам, то наистина с Хазалчето си е друго.... Joy Joy Joy Joy незнам за партньорката му в филма, ама наистина с Фериа се допълваха един друг, подхождаха си, имаше искри...абе Фемир си е Фемир и винаги ще си останат като най-прекрасната двойка в сърцето ми,  завладяха ме с историята си, а Чаги и Хазал с играта си, че им повярвах.  Heart Eyes Мога безброи пъти да ги гледам и няма да ми омръзнат, имаше химия м/у тях и то си личеше, талантливи актрьори са, ама чак да изиграят чувства, любов, караници... все едно ги изживяват в реалния живот...кой каквото иска да казва според мен имаше нещо м/у тях - привличане, химия...незнам  newsm78, но със сигурност имаше... Heart Eyes, само те си знаят. Ама там където е тегло, пак ще тече или старата любов ръжда не хваща има много поговорки на тази тема....

# 199
very89, и в ТР го има това, кой през кое легло е минал, няма как да се пробие в този бизнес без кака, батко и т.н.  Wink (ако ме разбираш), ама поне първо да подбират възможно най-хубавите, да минават през където трябват и после да ги пускат по конкурси  Peace Ако някой види изборът на БГ, ще се гръмне  ooooh!
то леглото си е задължително,няма как  Wink за нашите красавци и красавици нямам думи - то не бяха крокодили то не беше чудо  Mr. Green или пък онзи сводник мистъра Йончев - е това ако е красота неговото аз директно се  #2gunfire

Ивеее при мен е студено много и сняг ме валя снощи,не е като при теб пролет  Mr. Green
а за Чачито ний само пазарувахме ,Ани ми даде картбланш за няколко часа да ме поразведе по любимите ни магазини  Mr. Green

# 200
# 201
There are be people who will be happy or not about this, I know, but t's not in my hands, it's just an opinion article

Превод с Г newsm78уги...

Се оставя за друг пролетта C.Ulusoy и H.Kaya да бъдем заедно
Има хора, които ще бъдат щастливи или не за това, знам, но не е в моите ръце, това е просто становище статия

# 202
Рая Hugи аз разбрах статията като теб, но защо чак 2014, нали уж тази есен щеше да зопочне новия му проект!?! newsm78
Ивче, сори душа, изпреварила съм те с неговите снимки, но така е, едни и същи ни се набиват на очи.
Цвети, бързо оздравяване на всички Ви. Hug
Миленче, вИдОх го на снимката, но е буренясал и под мишниците, чак толкова, айде, олан, мерси, поне там е можело да се ощипе, Joyа и може вече да се е.

# 203
Ианчо съм го гледала как прави любов....незнам дали е грешка или са се искали и не им е пукало че снимат ФИЛМ все пак...но човека си го пъхна лекичко в партньорката от филма Mr. Green,е там трябваше възглавница да сложат,ама ТО НЯМА РАМЕНА че да спре...тръгне ли....Релакчето ако е голяма фенка ще се сети за какво говоря Laughing Laughing Laughing

Ренате-верно ли ти пишат бе....пълен игнор,много са зле,аз съм КАКА на Емир и Ферия..живяла съм повече от тях и не съм виждала такива драми в живота си...кво ли не беше тяхното ooooh! ooooh! ooooh!,дори трагедия а не драма им е жанра Crossing Arms

Тайничке-днес тук е приказно топло и всичко е някак КРАСИВО и ОПТИМИСТИЧНО Hug

Снежи- АЛЕЕЛУУУУЯ   мерси за интервюто хареса ми....а дано,данооооооо

# 204
аз се зарадвах че другата пролет 2014та демек ще снима с Хазал-затова писах дано,сега че имал проект със Серенай не е новина newsm78...друго ново няма май...разни сравнения правят,ама в какъв подтекст не разбирам Rolling Eyes

# 205
Да не страдате много, но довечера отново ще гледаме половинчасова серия с 10 минути реклами  Mr. Green

# 206
Ати, доживяхме да се видим на светло...
Ренате,

Най-после новини...http://televizyongazetesi.com/cagatay-ulusoy-ile-hazal-kaya-bulusmasi-baska-bahara-kaldi_6_67481?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter#.UUhiGBc1F8B Правилно ли разбрах...през пролетта на 2014г.ще гледаме нашите любимци заедно...утааа!!!
Скрит текст:

Why was the handsome and succesful actor who played in Emirin Yolu taken into custody in the narcotic operation? This was a stop for the gallop run to the peak. The efect of this operation in audience was the same as the one for the ending of Emirin Yolu.

After Emirin Yolu the handsome actor, Cagatay Ulusoy evaluated the series offers, and made an agreement for a new series with the most succesful producing company in Turkey, Ay Yapim.

Cagatay Ulusoy who shined with AFK and EY is starting a new series. Again is a remake series but I won't leave without mentioing the problem, the protagonists.

Hazal and Cagatay's fans "burnt" twitter but it was worth for nothing, the protagonist is Serenay Sarikaya. Then the audience, lovers were dissatisfied, Sarikaya was in the frontline.
Of course the production company has account books. But it's like a new fashion to hurt the audience, I guess. Excuses, excuses... Acuse this, attack that, let a time pass and go!

Do you remember? Turkan Soray-Kadir Inanir films broke record after record. "Dila Hanim" Dönüş, Devlerin Aşkı, Selvi Boylum Al Yazmalım…Ya Hülya Koçyiğt- Ediz Hun filmleri must have films?değil miydi? Sen Bir Meleksin, Samanyolu, Söz Müdafanın…Remember Filiz Akın and Engin Çağlar’ı, Hülya Koçyiğit and Fikret Hakan’ı, Kartal Tibet’i.
Yesilcam, that wasn't a one side decision. People wanted that, the produtcion companies offered to the audience. Cinema's doors were broken (form the great number audience), couldn't find a ticket, the film was aired for weeks. The work was very hard. In those poverty days Turkey made feature-length films, and producers, cinemas and artists earned a lot.

If you see Hollywood, you'll find the match of actors and actresses Doris Day or Rock Hudson or Gary Grant shared portagoinst role. Elizabeth Taylor and Richard Burton…

I believe that in Turkey is not a problem that can't be solved or a project that can't be filmed either. Couldn't it be that you heard the audience, fullfuilll fan's wishes?

The scenarist Ece Yorenc will adapt the scenario properly, the series can be transformed in a turkish way it can be a good work. Depending on Cagatay's and Serenay's eprformance. I wish them to succeed
Cagatay, your lovers are waiting for the days to see you in the screen. May you have opened ways...
Wishing you a bright future....

(helena)

Снежи Hug  дне и утре съм те така имам 2 почивни дни.

# 207
  • Под Сините камъни
Аде мен ме викат на по цигарка имал малко време та така.
Хора със слаби сърца да не гледат
Скрит текст:

# 208
Ама сега ще си снима със Серенай,а другата пролет има шанс да са заедно с Хазал...вижте в предния ми пост... #Crazy Така ми звучи...

# 209
  • Някъде там
Само хвърлям едно око  Laughing.Наде Ако го мерниш някъде с бели гащи качвай  Mr. Green

Ама сега ще си снима със Серенай,а другата пролет има шанс да са заедно с Хазал...вижте в предния ми пост... #Crazy Така ми звучи...

A дано  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт