Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 54~

• 37 808
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Наде,ФЕмирската магия наистина се оказа силна.

Много ми е интересно дали ако играят в друг сериал пак ще има същата химия и същата тази магия.  newsm78  Hug

Наде и аз съм като теб,докато не започнат да излизат снимки от сета и на единия и на другия ще чакам и ще се надявам и двамата да играят някъде.  Peace
Мисля Вани, че, ще е има, защото химията е в тяхната спойка, като екранна двойка, независимо от проекта според мен.

# 241
Като цяло колкото и да им е забранено говоренето за проект като цяло имат право да кажат че имат проект който там римейк ли какъвто и да е но тук има нещо друго което на никой не ни е ясно може би заради фенския натиск е възможно двамата да са заедно в новият проект. Може тези който са правили каста да са решили нещо друго и за това тази да не може да говори.Но мисля че феновете ще бъдат доволни ако са двамата в нов проект. В 67 епизод се целуват. Ама беше толкова безчуствена целувка.

# 242
  • У Диспансера ...♥♥♥
  я да ви надникна аз какво го нищите нашето момче пак Hug Hug
да не си ходила на фризьор  Mr. Green много си гот така  hahaha
  от ветрилника навън пак коса като ми остана съм доволна Joy
ауу вятъра шегоубиец  Mr. Green много го обичам като излезе един такъв косата да ти настръхне  Joy
  прави прическа тип ела с мен в гората да изплашим ламята Mr. Green

# 243
Сис и на мен тъй ми изглежда,главата странно ми седи на тялото му,но...

Не се вижда скритото.  Peace
някак жилата му е странна със сигурност е фотошоп,ама пак се вързах само  Mr. Green ама и космат щях да си го обичам  Joy тея снимки днес яко ме изнервят
Скрит текст:

# 244
Ренате, страхотен ти е и последния клип/като всички останали/...

Благодаря ти,че го сподели първо с нас!И другите ти се кефят и има защо! И финала му е като на всички ФЕмирски фенове...
A video made by Rayna:Thanks to Rayna Doncheva

# 245

никакви плодове... Joy

Абе Ианчо бая розовичък му беше във филмчето  Blush,не вярвам да е толкова буен долу-Релаксче,в първите теми на вампирите една луда фенка на Деймън беше открила този апокрифен филм....сериал беше някакъв....хич незнам как се казваше,ама нашичкия и го налузи на девойката Sunglasses....беше голяма сензация и си го коментирахме доста време,още не беше гадже с Нина Mr. Green

Наде-еми ето го....златна МИНА са двамата...многоо прости съседите....експлоатация докрай Naughty

# 246
Ирка.84    Hug Викай ми Ели  ,ще чакам  превода.

# 247
А снимките от тия митинги на мен ми изглеждаха като фотошоп  newsm78
Фотошоп бяха, то си личеше.  Peace

# 248
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренате дай ги тез насам които много им знаят устите да им кажем ние кой видял страдание и кой не то 80 процента от филма само страдание те ще ми говорят ама така тя лисицата като не могла да стигне гроздето и казала че е кисело  Hug Hug

# 249
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка.84    Hug Викай ми Ели  ,ще чакам  превода.
  добре Ели ще кажем на Ренка да те впише в реденето на 1ва страница за 35 еп.

# 250
на клипчето Фери с Левент ли се целува....тенкю вери мач

Да, сцената в която Левент прави предложение на Фериха и Емир ги вижда! Ех няма такава болка, направо ми се скъса сърцето тогава... smile3518

# 251
ни са шляйте давам ви задача да откриете кой е този филм/сериал с Иан  Peace и старт  Peace  Mr. Green

# 252
  • У Диспансера ...♥♥♥
Клипа е страшен особено със тази класика в баладите браво,евала Ренате  bouquet  bouquet

# 253
  • У Диспансера ...♥♥♥
ни са шляйте давам ви задача да откриете кой е този филм/сериал с Иан  Peace и старт  Peace  Mr. Green
  аз знам един с него казва се Wake,изтеглила съм го ама още не съм го гледала романтичен е newsm78 newsm78

# 254
Чаги под душа  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт