Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 54~

• 37 755
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Дано е вярно, че ще снимат заедно, макар че се съмнявам. Според мен екипите ще бягат от сравнение с АФК, което неминуемо ще се случи, ако Хазал и Чаги са в един проект  Peace

# 226
Сис и на мен тъй ми изглежда,главата странно ми седи на тялото му,но...

Не се вижда скритото.  Peace

# 227
  • У Диспансера ...♥♥♥
  я да ви надникна аз какво го нищите нашето момче пак Hug Hug
да не си ходила на фризьор  Mr. Green много си гот така  hahaha
  от ветрилника навън пак коса като ми остана съм доволна Joy

# 228
Здравейте  Фемирки  bye

Честита нова тема. newsm51

НадуФка  Hug  Снежи  Hug за темата

При нас времето до обяд дъжд ,сега слънце грее ,както казват мъжете женски месец. Joy

Обръщам се отново към момичетата който се занимават с преводите на епизодите , ако има свободни преведени суб. аз мога да редя и синхронизирам .

малко витамини за болните и бързо да оздравяват.

# 229
Има време до тогава. Но нали знаете че понякога една клюка става реалност. Аз бих ги гледала с удоволствие. Кой каквото иска да говори ама двамата не са се мразели просто снимките им са архивирани някъде и дай боже някоя година да ги видим.

# 230

А докато официално не се заговори за нов проект на Чаги аз не вярвам на нищо.Същото е и за Хазал.Писаници много,но истината е някъде там и дано скоро кажат с какво ще се занимават.

То даже и това не е гаранция. И сега говореха публично за новия му проект със Серенай и изведнъж замлъкнаха и им било забранено да говорят, това е инидикация, че нищо не е така както изглежда. Даже докато не ги видя на екран заедно, не бих вярвала на 100%, но пак казвам, не игнорирам напълно и писаниците във фейса.
Само ме притеснява фенския натиск, да не им изиграе лоша шега. Дори и да играят отново заедно, защо не, феновете, ще искат да ги гледат отново и отново, но докога все така и възможно ли е!?
Ели, Hugмерси за плодовете, въпреки, че не съм болна и дано не съм, вземам си и изчезвам.

Последна редакция: вт, 19 мар 2013, 16:07 от Neidjal

# 231
# 232
  • У Диспансера ...♥♥♥
дано е фотошоп че от Иън това не съм го очаквала пфуууууу и да ги показваш така,не не не отказвам да вярвам че е истинска Naughty

# 233
  • У Диспансера ...♥♥♥
Здравейте  Фемирки  bye

Честита нова тема. newsm51

НадуФка  Hug  Снежи  Hug за темата

При нас времето до обяд дъжд ,сега слънце грее ,както казват мъжете женски месец. Joy

Обръщам се отново към момичетата който се занимават с преводите на епизодите , ако има свободни преведени суб. аз мога да редя и синхронизирам .

малко витамини за болните и бързо да оздравяват.
  когато свърша с 35еп. го давам на теб тогава Hug

# 234
  я да ви надникна аз какво го нищите нашето момче пак Hug Hug
да не си ходила на фризьор  Mr. Green много си гот така  hahaha
  от ветрилника навън пак коса като ми остана съм доволна Joy
ауу вятъра шегоубиец  Mr. Green много го обичам като излезе един такъв косата да ти настръхне  Joy

# 235
Наде,ФЕмирската магия наистина се оказа силна.

Много ми е интересно дали ако играят в друг сериал пак ще има същата химия и същата тази магия.  newsm78  Hug

Наде и аз съм като теб,докато не започнат да излизат снимки от сета и на единия и на другия ще чакам и ще се надявам и двамата да играят някъде.  Peace

# 236
ето ме на пътеката,а на плаката Емко по бели гащи/без гащи..все там
Скрит текст:

Скрит текст:
много ги обичам тези  Mr. Green

Хич не ми се вярва да снимат заедно,ако проекта на Ча със Серенай тръгне ще отидат година-две поне,ами Хазал няма да си бърка в носа я...и тя ще има свой проект,как ще се съберат за общ...може би идеята е да отмине малко Фемирската вълна newsm78...че да ви кажа имало ли е за друга екранна двойка такива митинги и лудница освен за тях...вие сте с повече опит във турските сериали,на мен тоз ми е втори  Mr. Green

Халилудкови фенки за вас....участва в клипа вашия човек Mr. Green

Скрит текст:

Иве, по мое скромно наблюдение, досега не е имало такива фенски митинги за друга екранна двойка, даже ФЕмир за първи път виждам да ги наричат легенда.
За мен това е някаква масова истерия, психоза, това не е нормално явление и граничи с един друг тип поведение, за който не искам да пиша и да навлизам в подробности.
При нас времето е мрачно, дъждовно и подтискащо. Rolling Eyes

# 237
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
  Руя не се стърпяла и минала през форума да ни види дали я обсъждаме Mr. Green

# 238
  • на вълнолома
noric     bouquetхубаво ще сториш,на мен ми е по лесно само да ги превеждам,а и по бързо става,айде поздравче от мен,само да питам две неща-в коя серия Айсун дава писмото на Емир,и на клипчето Фери с Левент ли се целува....тенкю вери мач

# 239
  • Под Сините камъни
ето ме на пътеката,а на плаката Емко по бели гащи/без гащи..все там
Скрит текст:

Скрит текст:
много ги обичам тези  Mr. Green

Хич не ми се вярва да снимат заедно,ако проекта на Ча със Серенай тръгне ще отидат година-две поне,ами Хазал няма да си бърка в носа я...и тя ще има свой проект,как ще се съберат за общ...може би идеята е да отмине малко Фемирската вълна newsm78...че да ви кажа имало ли е за друга екранна двойка такива митинги и лудница освен за тях...вие сте с повече опит във турските сериали,на мен тоз ми е втори  Mr. Green

Халилудкови фенки за вас....участва в клипа вашия човек Mr. Green

Скрит текст:

Иве, по мое скромно наблюдение, досега не е имало такива фенски митинги за друга екранна двойка, даже ФЕмир за първи път виждам да ги наричат легенда.
За мен това е някаква масова истерия, психоза, това не е нормално явление и граничи с един друг тип поведение, за който не искам да пиша и да навлизам в подробности.
При нас времето е мрачно, дъждовно и подтискащо. Rolling Eyes
А снимките от тия митинги на мен ми изглеждаха като фотошоп  newsm78
Пейкова да на клипа Левент целуна Фери  Peace

Общи условия

Активация на акаунт