Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 54~

• 37 757
  • 740
  •   1
Отговори
# 210

Ренате-верно ли ти пишат бе....пълен игнор,много са зле,аз съм КАКА на Емир и Ферия..живяла съм повече от тях и не съм виждала такива драми в живота си...кво ли не беше тяхното ooooh! ooooh! ooooh!,дори трагедия а не драма им е жанра :xarms

Иве, тъй вярно!
Не ми пука на каскета, ама баш за тоя филм да пише, че не знаели к'во е страдание и болка...еее, то друго май нямаше...
Ами като й гледам снимката и името, на пингвин ми мяза.....някоя закъсала, дърта мома ще да е ...карала е на верев филма...тук там стъпила...точила лиги по наш Чаги и толкоз.

# 211
Статията я разбирам така,че двамата ще имат нов проект само че пролета 2014 година а феновете май не иска ли тази как и беше името забравих и май тримата ще ли да са в римейка.Аз поне това разбрах. Ами дано дай боже до ги видим заедно. И все пак след наркотиците таз гнусна история мисля че за завръщане Хазал е най-добра да го изкара на чисто. Дано ме разберете правилна.

# 212
# 213
Иве,
Скрит текст:
за кой филм става дума аз негови не съм гледала почти  Peace той и няма много

# 214
AFK Set Arkası
Çağatay Hazalın saçlarına ellemiş

Иве, незнам дали я имаш тая чаша,ама е за теб...

# 215
Вярно е, че засега е писаница във фейса, но в никакъв случай не подценявам по принцип писанията там, защото от фейса първо тръгват новините, които в последствие се подплатяват със статии и репортажи.
Досега всички клюкинки, новини, спойлери за всичко, което се случваше с героите в сериала и с актьорите, все тръгваха от фейса и в последствие се оказваха истини, поне в едно 80% от случаите досега беше така.
Бих се радвала да ги видя отново заедно след време, тъкмо да ми поотшуми ФЕмирската треска, защото признавам си, че не ме тресе със същата сила както преди. Да, засега си ми е любимия сериал, отново и отново съпреживявам с героите, но не е същото както по време на излъчването на сериала по шоу тв.
ОК, Капризче, де що намеря в бяло, ще го публикувам.

# 216
  • София
....
то леглото си е задължително,няма как  Wink за нашите красавци и красавици нямам думи - то не бяха крокодили то не беше чудо  Mr. Green или пък онзи сводник мистъра Йончев - е това ако е красота неговото аз директно се  #2gunfire

....

представи си хората, които нямат представа каква нация сме, какво си мислят  Sick

Последна редакция: вт, 19 мар 2013, 15:58 от missence

# 217
  • У Диспансера ...♥♥♥
  я да ви надникна аз какво го нищите нашето момче пак Hug Hug

# 218
Сис,честно да ти кажа тая снимка на Иън ми мяза на фотошоп,но ти си по- напред щом става дума за него. Simple Smile

А докато официално не се заговори за нов проект на Чаги аз не вярвам на нищо.Същото е и за Хазал.Писаници много,но истината е някъде там и дано скоро кажат с какво ще се занимават.

Киарааа,няма ли да се появиш Simple Smile Липсваш!  Hug

# 219
  • У Диспансера ...♥♥♥
Иве какво хубаво време,тук такъв вятър вие ,че ако излезеш може да полетиш нанякъде Mr. Green

# 220
AFK Set Arkası
Çağatay Hazalın saçlarına ellemiş
Скрит текст:

Най-нормалната  им снимка заедно, която показва, че не са се мразели като куче и котка. Според мен всичко беше целенасочено и с умисъл не се пускаха техни общи снимки, защото аблата доста власт имаше над него и всячески се стремеше да отклони фенското внимание от реалността в друга посока.
Не може да ненавиждаш някого и да играеш като за последно с цялата си душа и сърце, или трябва да си гениален актьор/актриса, а те не са, или трябва да си непукист до ента степен, а те и двамата не са.

# 221
  я да ви надникна аз какво го нищите нашето момче пак Hug Hug
да не си ходила на фризьор  Mr. Green много си гот така  hahaha

# 222
Сис, май наистина е фотошоп  Peace
Скрит текст:

# 223
  • Някъде там
 За съжаление в Бг няма един хубав актьор поне на мен никой досега не ме е грабнал  ooooh!. Дано скоро се появят някой убавци и в нашите сериали или филми  Praynig

Във Варна е голема жега има ветрец ама  ние  сме му свикнали обаче е към 20 градуса Simple Smile Значи студа довечера и наз ще ни сполети Sad

# 224
ето ме на пътеката,а на плаката Емко по бели гащи/без гащи..все там
Скрит текст:

много ги обичам тези  Mr. Green

Хич не ми се вярва да снимат заедно,ако проекта на Ча със Серенай тръгне ще отидат година-две поне,ами Хазал няма да си бърка в носа я...и тя ще има свой проект,как ще се съберат за общ...може би идеята е да отмине малко Фемирската вълна newsm78...че да ви кажа имало ли е за друга екранна двойка такива митинги и лудница освен за тях...вие сте с повече опит във турските сериали,на мен тоз ми е втори  Mr. Green

Халилудкови фенки за вас....участва в клипа вашия човек Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт