Отговори
# 615
Ми за нея сигурно е страхотен  newsm78
Скрит текст:
Аз като ученичка бях влюбена в един космат, проскубан, смърдящ на бира 32-годишен немец и що рев съм изревала, че не ми обръща никакво внимание. Минавах през парка, който е по-далеч от училището, само да си купувам бургери от него, по няколко пъти на ден  Laughing  Rolling Eyes По-късно като го видях, бях вече завършила,  ooooh! направо ми идеше да се скрия от себе си.

Много се надявам да се осъзнае в един момент, ама нали любовта е сляпа. Пък тук по него залитат много момиченца, нали е певческа икона  Rolling Eyes

# 616
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Охххх, тази снимка, си е живо доказателство, че любовта е сляпа ! ooooh!
Както викаше Антон Радичев в едно популярно навремето шоу - направо ми се къса сърцето ! Sick

Peace newsm10

Определено е така. Видях,че е нова и викам да я споделя с вас.
А Кенан аз не съм го чувала как пее  Joy hahaha

# 617
Добро утро и прекрасен ден, дружки ! Hug Така хубаво се е усмихнало слънчицето вън, че ми се прииска ей тук да си изпием кафенцето !   bouquet

# 618
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ми за нея сигурно е страхотен  newsm78
Скрит текст:
Аз като ученичка бях влюбена в един космат, проскубан, смърдящ на бира 32-годишен немец и що рев съм изревала, че не ми обръща никакво внимание. Минавах през парка, който е по-далеч от училището, само да си купувам бургери от него, по няколко пъти на ден  Laughing  Rolling Eyes По-късно като го видях, бях вече завършила,  ooooh! направо ми идеше да се скрия от себе си.

Много се надявам да се осъзнае в един момент, ама нали любовта е сляпа. Пък тук по него залитат много момиченца, нали е певческа икона  Rolling Eyes
Роминке, тоя пост много ме докосна. Толкова откровеност в спойлера...

Скрит текст:
А каква беше причината да го харесаш? Все нещо е имало.

# 619
Охххх, тази снимка, си е живо доказателство, че любовта е сляпа ! ooooh!
Както викаше Антон Радичев в едно популярно навремето шоу - направо ми се къса сърцето ! Sick

Peace newsm10

Определено е така. Видях,че е нова и викам да я споделя с вас.
А Кенан аз не съм го чувала как пее  Joy hahaha

И аз не бях. Затова нарочно се порових в тубата и го чух. Не пее лошо, стига да ти харесва музиката.

А любовта наистина е сляпа, даже и глуха, а сега разбирам (от Ромина), че даже и обоняние няма.

# 620
Добро утро и прекрасен ден, дружки ! Hug Така хубаво се е усмихнало слънчицето вън, че ми се прииска ей тук да си изпием кафенцето !   bouquet

Ех, мисис!
Много те бива с подреждането на масите, с избирането на местенцето. Твоят човек късмет е извадил.

Като гледам този хоризонт и се размечтавам...

# 621
Момичета, да ви почерпя, оказа се, че освен на деня, в който празнувам имен ден, днес също имам. Афиет олсун!

# 622
kralitsata    bouquet

„Всяка истинска любов и приятелство са разказ за неочаквано преобразяване. Ако преди да обикнем и след като сме обичали, сме същите, значи не сме обичали достатъчно.”
Елиф Шафак, „Любов”

http://www.pozitivnoto.info/2011/03/40-pravila-na-liubovta-elif-shafak.html

# 623
Кралицата,  Heart Eyes да си жива и здрава ! Да си носиш името с гордост, да го предаваш с достойнство, защото “ Човек за името живее и само с име е Човек ! “  newsm51  love001 newsm51

svetal4o27,  Hug благодаря ти ! И той мисли така ! Wink

# 624

Кенан Догулу - каква любов

# 625

Кенан Догулу - каква любов

Е добре пее няма спор. Не мога да кажа сега нещо друго. Може би както добре пее така добре и обича... тези дни гледах много готин американски филм казва се "safe haven"
Препоръчвам го на тези който обичат такива филми ето ви и трайлар Simple Smile

Скрит текст:

# 626

Поли,кой е актьора /нещо познат ми се струва/....и май наистина ще е интересен,ще се гледа по празниците

# 627

Поли,кой е актьора /нещо познат ми се струва/....и май наистина ще е интересен,ще се гледа по празниците

Ето го мила актьора няма как да не ти е познат http://www.imdb.com/name/nm0241049/  голям сладур е   Heart Eyes  Whistling

Даваха един сериал Лас Вегас по Нова преди време с него Simple Smile

# 628
# 629

Как го гледа само ! Crazy А е само на три !  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт