Отговори
# 75

Горката мама  Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

А тези гледат ЗП тайно от половинките си Mr. Green

My name is Be-e-e-hlul...

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 19:42 от Slawena

# 76

Горката мама  Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

А тези гледат ЗП тайно от половинките си Mr. Green

My name is Be-e-e-hlul...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 77
Gospojatа,за къде тропкаш толкова много? Wink

Славенка,  Heart Eyes на 30 март имаме Юбилеен концерт на Школата и на Ансамбъла, в който играя ! Та затова ни къса ....опинците другаря ръководител, ама пък става страхотно ! От час и половина концерт, ние ще тропкаме общо 50 минути, че и повече .  Peace

# 78

Подари на душата си нещо,
 за което отдавна жадува...
 Топла ласка, вечеря на свещи,
 две-три думи, които си струват.
 Късче вяра във нещо забравено,
 две мечти, като ново начало,
 порив дълго, дълго сподавян,
 и надежда за истинско цяло.
 Подари си онези копнежи,
 от които косят се краката.
 И... пази ги, топло и нежно,
 до когато вървиш по Земята."
 /П. Кръстева/

# 79
  • София !
Хоп и аз да се запиша тук  newsm51

# 80
Честит празник Благовещение. Аз чак сега сколасах, около домашните на детето.  ooooh!

Славенка, тя Госпожата май крие нещо от нас ама то ще си излезе наяве!  Whistling Ще си каже всичко тя..  Mr. Green

# 81
Хоп и аз да се запиша тук  newsm51

Добре дошла отново и Честита рожба !   bouquetДа ви е жива и здрава малката принцеса, да расте добра, умна и красива, за радост на всички ви ! Hug

Честит празник Благовещение. Аз чак сега сколасах, около домашните на детето.  ooooh!

Славенка, тя Госпожата май крие нещо от нас ама то ще си излезе наяве!  Whistling Ще си каже всичко тя..  Mr. Green

Честито и на теб, джанъм !   bouquet Гледай сега как тъй грозно ме заподозря ! Mr. Green Ми аз всичко си казвам, нищо не премълчавам, даже и сънищата !  Wink

# 82
Е, хайде сега, грозно! Аз си мисля как ще идеш да омаеш наш левент, нищо грозно, ама надали ще ни споделиш такива екстри  Mr. Green

# 83
Е, хайде сега, грозно! Аз си мисля как ще идеш да омаеш наш левент, нищо грозно, ама надали ще ни споделиш такива екстри  Mr. Green

Вервай ми, че тогава и глухият цар ще ме чуе ! newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Ама дали нещо ще кажа ..... smile3505

# 84

Вервай ми, че тогава и глухият цар ще ме чуе ! newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Ама дали нещо ще кажа ..... smile3505

Laughing Така, така... малко по малко се приближаваме към Бехлюлски вариант  hahaha

# 85
Обръчът се затяга, бавно и полека !  Wink Аз обичам да сбъдвам мечтите си ! Heart Eyes

# 86
Hug Hug Hug Привет и от мен!

# 87

Лагунииии,  Heart Eyes много, много ми липсваш !  Hug
И този люляков Бехлюл....направо усетих уханието му, нищо че ми е запушен носа ! Crazy

# 88
# 89
Госпожата,  Heart Eyes Hug Heart Eyes и вие ми липсвате много. Много яко ме е подгонила службата последно време, но скоро ще имам възможност пак да съм на линия.

Общи условия

Активация на акаунт